- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJmeszes
senior tag
Sziasztok.
Róma, Spárta frakciókkal már lenyomtam a nagykampányt régebben.
Most viszont elővettem a gamet, mert megjött a kedvem hozzá.
Melyik frakciót javasoljátok, ami tuti bejönne még a másik kettő után?! -
csaba951
veterán
Humble Store-ban sokkal olcsóbban megkapod most a dlc-ket.
Másik Store-ban most rengeteg kisebb dlc-t megkapsz 0,5 €-ért. Ha PayPal-lal akarsz fizetni, a PayPal-os e-mail címeddel regisztrálj. Egyszerre 2 db tételt lehet a kosárba rakni. Óránként 1 alkalommal vásárolhatsz.
Ezekre érdemes költeni, többi ízlés szerint:
* Hannibal at the Gates Campaign Pack
* Caesar in Gaul Campaign Pack -
woryz
senior tag
Sziasztok,
Most hogy akcijósak a Steam-en a DLC-k, lehet, hogy vennék párat (vagy a warhammer-hez, még nem döntöttem...). De mivel nem akarok 50€-t rászánni, melyek azok, amiket érdemes lehet elsőre megvenni? Valami jó kis sorrendet, ha valaki fel tudna állítani, azt nagyon megköszönném.
-
kpisti1990
csendes tag
Sziasztok!
Van itt olyan esetleg, akinek heti 1x 2x lenne kedve vinni egy multi champ-t?
Szép napot!
-
Marcoo017
csendes tag
Sziasztok, igazából a probléma az Attila részhez van, de az eléggé kihalt topik, gondoltam ide írom, hátha.
Olyan problémám lenne, hogy berakok 2 modot Radious Total War és az Units Mod-ot, ki is pipálom, indítom a játékot, majd bejön a kép, total war attila, minden jog fentartva stb.. és kész.. ott meghalt az egész, érdekes mód, a cursor is látható, és ha kattingatok vele, kidob a játékból, hogy leállt stb. Lényegében, "nem válaszol" státuszba kerül a játék, holott így raktam be a magyarítást is és az probléma nélkül működik. Próbáltam már hogy 1-1 modot rakok be, akkor is ez van (eddig csak ezt a kettőt próbáltam) mi lehet a gond?
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
Terrorista #2054 üzenetére
Szia.
Először is köszönöm a válaszod!Lassan, lassan egész kelet az enyém. És azon tanakodok, hogy meg kellene látogadtnom Rómát.
Az egységeim 80% keleten van. Nem lehet valahogyan teleportálni Róma közelébe? Mert ez lesz vagy min. 10 kör mire eljutok rómáig az egységekkel. -
Terrorista
senior tag
válasz
SSJmeszes #2053 üzenetére
Két oka lehet:
-Nem vagy olyan kapcsolatban velük, hogy kereskedelmi egyezményt elfogadnák. (a frakciónál kis maszkkal van jelölve legrosszabbtól a legjobbig (piros-sárga-kék-zöld).
Megoldás: Ajánlj fel egyszeri vagy rendszeres fizetséget cserébe, esetleg köss más paktumokat, egyezményeket is vele.
-Nincs összefüggő kereskedelmi útvonalad a másik frakcióval (diplomáciánál szürke a kereskedelem ikonja).
Megoldás: Ilyenkor terjeszkedj abba az irányba és amint uralod a kereskedelmi utakat, akkor próbálj meg egyezményt kötni.Ha Spártával vagy, akkor körbevesz a tenger. Csinálj kereskedelmi kikötőket és kezd el feltérképezni a tengeri útvonalakat, más szigeteken lévő kikötőket. A szárazföldön csak északra tudnál kereskedni, de ugye ott van Athén, Epirus és Macedónia akikkel nem épp a legjobb a viszonyod. Szerintem először kebelezd be őket és legyen a tiéd az egész göröghon. Aztán mehet a terjeszkedés minden irányba. Én keleti nyitást csináltam és Rómától keletre minden az enyém volt.
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
Terrorista #2052 üzenetére
Köszi a választ.
Viszont adódott még egy kérdésem. Hogy lehet kereskedni? Mert egyetlen egy frakció nem dobja fel, a diplomáciánál. Spártálval megyek. és egyedül Athénnel van kereskedelmem. Legalábbis erről tudok. Miért nincs lehetőség a diplomáciánál kereskedést kezdeményezni?
Ismét köszönöm a segítséget! -
SSJmeszes
senior tag
Sziasztok,
Mi történik, ha a BC a 0 hoz konvergál?
Lehet utána is játszani, vagy ott abba marad ahol, és kész?Köszi a választ.
-
purechill
csendes tag
Köszi nektek, remélem hamar belejövök a játékba
-
kacsyx
aktív tag
válasz
purechill #2042 üzenetére
Szerintem a belgákkal (Nervii) kezdd. Hamar össze lehet dobni olcsó, nagy seregeket és gyengék a környező népek. Fallal körülvett városokat foglalhatsz el, könnyű utána védeni. Róma nehezebb, az etruszkokkal kergetőzni kell, Epirus megtámadhat, Karthágó, Líbia is megtámad. Fent a Venetik is csak idő kérdése.
-
Hokunda
senior tag
-
purechill
csendes tag
Sziasztok, első játékmenet indításhoz, tippek, tanácsok? Köszi a válaszokat!
-
sith7
félisten
Mi a különbség a Greek States Culture Pack, és a Wrath of Sparta Campaign Pack között ?
-
aAron_
őstag
Látom akkor nem csak én vagyok ebben a helyzetben. Mostanában sok minden nagyobb prioritást élvez a játéknál, így kb. havi 1-2x tudok csak leülni pár órára, de akkor is inkább barátokkal coop/multi. Ha így nézem lehet még ilyen, egyébként remek árnál sem éri megvennem.
-
Bali27
addikt
Jogtiszta játék nektek ki szokott lépni exe hibával vagy mivel? Mert a DEI mod engem megint kidobott..
-
aAron_
őstag
Azt hiszem eljött az idő, hogy megvegyem én is a játékot. Humble Bundle
Egyébként mi a helyzet veletek? Nagyon kihalt a topic.
-
Bali27
addikt
válasz
h.adam.92 #2029 üzenetére
Oszd meg és uralkodj!
Mondotta Julius Caesar, a hagyomány szerint. Igaz, egyes történészek korábbra datálják eme mondás megjelenését. Tökéletes címválasztás egy sikergyanús mód számára. A Divide Et Impera vissza kíván térni a klasszikus Totalwar módolási szokásokhoz. Aki használta már az Europa Barbarorum és Rome Surrectum módokat, annak kellemes emlékek fognak ismét visszatérni. A készítők a teljes realisztikusságra törekedve fejlesztik a DEI-t. Rengeteg és változatos, autentikus nyelven elnevezett egység fog a játékosok részére szolgálni. A készítők belenyúlnak a mesterséges intelligenciába és a kampány mechanizmusba is! Előzetes információink szerint a szinkronhangok is módosításra kerülnek.
-
Bali27
addikt
Próbáljátok ki a Divide Et Imperia modot!
Sokkal jobb mint az alapjáték!
Nemsokára jön az uj verzsön belőle amiben már utánpótlási útvonalaktól kezdve a jóisten tudja mi nem lesz -
Hokunda
senior tag
válasz
h.adam.92 #2024 üzenetére
"Viszont a katonáik (Druidic nobles, Painted Ones) észrevételem szerint nem olyan erősek, mint mondjuk a spártai vagy római katonák."
Ez nem csak észrevétel, hanem tény.
A játékban ha használod az enciklopédiát ott számszerűsített módon is összehasonlíthatod őket és bizonyos nehézségi szintnnél meg is kell tenned a különleges képességeik kiaknázása mellett.
-
h.adam.92
őstag
Közben rájöttem, hogy inkább katonákkal kellene próbálkozni, köszi.
Új vagyok a total war szférában, de eddig bejön. Britanniában kezdtem, már be is foglaltam. Nyomulok is dél felé.Viszont a katonáik (Druidic nobles, Painted Ones) észrevételem szerint nem olyan erősek, mint mondjuk a spártai vagy római katonák.
-
válasz
h.adam.92 #2020 üzenetére
Mármint az azonos vallású törzseket(pl barbároknál) magadhoz csatlakoztatni?
Ha nagyon jó barátod,akkor maximum rengeteg pénzzel tudod rávenni,és felajánlod neki hogy csatlakozol a háborújához(akár több nép ellen is)
De célravezetöbb az agresszív fellépés,tehát a katonai támadás pl.
Egyszer sikerült elérnem,hogy egy kör alatt 12-ből 6 városát elfolgaltam(miközben szövetségben álltunk),és így ajánlottam neki csatlakozási lehetőséget+valamicske pénzt,és el is fogadta. -
h.adam.92
őstag
Hali!
Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy a városokat/népeket csatlakozásra bírjam (katonai beavatkozás nélkül)?
Van egy szövetségesem már elég régóta, már rengetegszer kért pénzt majdnem mindig kapott is, de még mindig azt írja, hogy kevés az esély arra, hogy csatlakozik, ha esetleg kezdeményezném.
-
Bali27
addikt
Vagy csak a steamhoz jött?
-
Bali27
addikt
Ma jött valami frissítés? Csak 21,4 Mb.. mi lehet?
-
Bali27
addikt
válasz
Terrorista #2016 üzenetére
Szia... Most hogy mondod a mod-ot...
A sima játékkal nem lépett ki egyszer sem, de most a Divide et Imperia legujabb 17-es Patchre készült kiadása van fent.
Annyival jobb mint a sima hogy azzal már tuti nem fogok soha játszani
De itt sokszor kidob.
Video memorys dolgoktól sajna független, a Win 8 alapon kezeli a Virtuál Memoryt :S Jelenleg 5958 van neki megadva. -
Terrorista
senior tag
Memóriára vonatkozó hibaüzenetet több okból is kaphat az ember.
Alábbiakat javaslom nézd át/állítsd be:
-a windowsod virtuális memória beállításait nézd meg: be van e kapcsolva / esetleg több területet adj neki (min. 4-6 GB)
-játékon belül az Unlimited Video Memory ki/bekapcsolása
-ha esetleg futna memória kezelő program, akkor azt kapcsold kiHa vannak modok, akkor azok nélkül is próbáld ki. Esetleg frissítsd a modokat vagy ha több is van, akkor olvass utána okoznak-e egymásnak ilyen hibát.
-
Bali27
addikt
Sziasztok. Valaki találkozott már ilyennel? Mitől lehet ez?[link]
-
Musicking
aktív tag
Total War akció Humble Bundle-n
-
Bali27
addikt
Sziasztok. Divide et Imperiával tolom. VÉr patch létezik a játékhoz? Vagy csak DLC-ben van?
-
Bali27
addikt
A benchmarkba 41 Fps.
És a sebességgel semmi baj nincs. A procim amikor tölt is max 25%-ig van meghajtvaVga is 70% körül
1 Gb-ramot fogyaszt az exe-je az intézőből nézve..
Szóval nem úgy néz ki hogy nem bírja.. Intel procival lehet 1 szálon picit jobban meghajtaná de vizuális élményt nem befolyásolná. -
Bali27
addikt
Asrock 970 Extreme4, FX6300, 12GB 1600MHz DDR3 Corsair Vengeance , Gigabyte 7870OC, Agility3 120Gb SSD, Samsung 1000GB 103Sj , SB Audigy2Zs, Logitech G5, Samsung Syncmaster P2770, Windows 8.1 X64 Pro
Unlimitedre volt állítva pedig "csak" 2 Giga van a Vga-ban.Igaz azt írták ha unlimitedre van akkor gyorsabb lesz?
ha jól fordítottam.. Levettem és azóta nem dobott ki.. Igaz tegnap estére vonatkozik ez mert most melóba vagyok.
Steam műhelyben ha a Divide et Imperiát ha megtalálom akkor a " Feliratkozással" installálja fel? És van Part 1-től 6 ig.. Mindet fel kell tenni?
-
Bali27
addikt
Memóriahibával kidobál.. MI a fene lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Politika
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest