- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
mr_ricsi #8183 üzenetére
Felrakták a projektorra, aztán a projektor egy fali konzolon van, amire meg szerették volna fordítani a képet. (jó, hogy a projektoron kellene, mert aztán beállítottam)
Aztán nf f5-el lehet váltani a kijelzőre, meg nyomkodtak ctrl, alt F3-at amivel ki lehet elvileg kapcsolni a kijelzőt, de azt minek nem tudom. Már újraraktam a rendszert.
-
Gerisz
addikt
válasz
mr_ricsi #8179 üzenetére
Ha ott lenne már megtettem volna. De nincs ott csak akkor ha rácsatlakoztatok egy külső kijelzőt. Beállítom, hogy két képernyőt szeretnék használni, ekkor a második képernyőnél megjelenik a lehetőség a forgatásra az elsőnél nem. Beállítom a lapos kijelzőjét másodlagos kijelzőnek ekkor vissza tudom forgatni. Ha újraindítom a gépet akkor megint fejjel lefelé van ismét.
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Van egy Toshiba Satellite L300-254-es lapos. A kollégák projektoroztak rajta és megfordították valahogy a képet a laposon. Visszaűllítani csak akkor tudom ha rádugom a projektort és akkor felhozza a fordítás lehetőségét, de ha újraindítom a gépet megint fejjel lefelé van. Letöröltem a display drivert akkor helyrejött, de ha újra feltelepítem akkor megint fejjel lefelé minden. Hogyan tudom megfordítani?
Billentyűkombinációval nem fordul, sem a CTRL+ALT+nyil sem a shift+ctrl+nyillal. -
Gerisz
addikt
válasz
róbert gida #8114 üzenetére
Nem a hangszóró. Alulról jön. Ez valami elektromos zaj szerintem. Nem csapágy hangja. (ez is csak tipp)
Még nincs egy éves. Március végén lesz. -
Gerisz
addikt
Mitől visíthat elviselhetetlenül a laptop?
Satellite L500-1XQ
Ha szembe ülök vele akkor nem hallani annyira, de ha elfordítom a fejem akkor iszonyat zavaró. -
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Honnan tudom leszedni az l300-254-es notihoz az ethernet drivert?
Mert hiba teszem fel a toshiba honlapján lévőt, vagy a Realtek honlapjáról, egyikkel sem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Philips LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- OneOdio OpenRock X - a koncertterem ajtaja nyitva
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Windows 11
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe+1TB SSD magyar vbill gar
- Bomba áron dobozos Lenovo Legion 5 /Ryzen7-5800H 32GB 512+256GB SSD RTX 3070 8GB 165 Hz Gari
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS érintő 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i7-10875H RTX 3000 16GB 500GB NVMe gar
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest