Új hozzászólás Aktív témák
-
lantana
csendes tag
Battisti: hm, lehet, nem is gondoltam még rá! Nálam ugyanaz, közel a radiátor és 20-21 fokra van állítva a fűtés. Ez akkor fog kiderülni, ha kipróbálom hidegebb helyiségben is.
Satellite, a BIOS verzió:
V2.20, 09/20/2006
Őszinte leszek viszont, ez nekem nem mond semmit. Kérlek mondd, ha van valami teendőm vele!
Kicsit próbálok összesítést írni a hibákról/előnyökről. A hibákkal kezdem, mert ugye azok idegesítenek.. amit itt nem említek, az persze tökéletesen működik
Hűtés, ahogy már beszéltük... Bár kezdem már megbecsülni a gépet, mert itt egy Compaq tőlem balra a tanulószobában ugyanilyen gyakran fúj. A ventizaj egyformán hangos, illetve ebben a minimális, de azért meglévő alapzajban nem is olyan zavaró már. Nem annyira, mint az a Fujitsu-Siemens kicsit arrébb... permamens gépzaja van, gondolom a processzorzúgás. Az enyém és a Compaq is teljesen csendes két ventipörgés közt.
Viszont meleg a gép a processzor körül, alul főleg, de a tapipad mellett is. Most maximális hűtésen van, és kettes procifokozaton. Megtapogattam egy másik, nagyobb, talán ugyanúgy Satellite szériás Toshibát itt, amíg a tulajdonosa kiment, és az teljesen hűvös volt. Mondjuk a ház is nagyobb.. van helye hűlni.
Annyi hibát tapasztaltam még, ha ez hiba, hogy a baloldali nagy kártyafoglalat felett a műanyag benyomható, a szürke és a fekete műanyag közé egy papírlap sarka beerőltethető. Tehát nincs rendesen összeragaszta, ha ott megfogom, érzem, hogy bereccsen a helyére... és a billentyűzet is süllyed egész kicsit, ahogy gépelek.
Igazán nem tudom, mennyivel lehet jobb egy business class gép, de valószínűleg erről beszélnek sokan, hogy a nem bc. gépek nincsenek is annyira jól összerakva...
Összességében remélem csak azért parázom túl a dologot, mert nincs összehasonlítási alapom. Mondjuk nem arra vettem a gépet, hogy naponta hatszor behajítsam magam mellé a kocsiba és utazzak vele, vigyázva használom, csak kitart.
A képernyő gyönyörű, és engem nem zavar, nem bántásból mondom Battisti, de örülök, hogy ebben nem hallgattam Rád A ''hangfalai'' csak minimális dobozhatást hallatnak.
Szeretem azért a kicsikét, még ha fel is idegesít néha
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840 G7 - Core i5-10310u - 16GB RAM - 256 SSD
- Lenovo Thinkpad T490s i5-8365u/8 GB/256GB SSD/14"FullHD Garanciás laptop eladó
- Lenovo ThinkPad E470 Magyar Bill, Intel Core i3 7100u 8GB DDR4 ,120GB SSD, 14"FULL HD
- Újszerű Dell Inspiron 16 5620 (i5-12gen, 8GB DDR4, 512SSD, Win11 home) 3 év gar
- Legion slim 5 16air gamer, 1 terra nvme garanciális