-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz DokiBaxxi #29789 üzenetére
A kettő dolog lehet összefügg, ha a virusirto dolgozik akkor pörög a vinyó. A windows defender simán képes megakasztani a gépet, ahogyahog még pár közkedvelt virusirto is. Vírusirtók közül a webrootnak a legkisebb a gépigénye de ez fizetős, mondjuk nekem a játékok miatt megér évi 1-2ezer forintot hogy a virusirto ne fogja vissza a gépet. Ha érdekel több alternatíva is akkor irány a nagy virusirto topic
Szerk.: Nem teszem offba mert ez másnak is hasznos lehet hogy jobban fusson a Division .
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz dezs520 #29794 üzenetére
Tervrajzot tudsz hozzá venni a bázis termináljában, és ha megvan a tervrajz akkor pedig tudsz kraftolni. Az értékek nem cserélhetöek modokon, ha nem tetszik amit gyártottál akkor újat kell csinálni. A kraftolás is random. ( a fő tulajdonság fix, ott csak az érték random, a másodlagos tulajdonságoknál az érték és a tulajdonság is random. Összefoglaló -> cheat sheet -> weapon mods segít.
A tervrajz vásárlásakor azt is figyelni kell milyen szintü modot tud a tervrajz, írja mielőtt megvennéd. Jelenleg 34es szint a legnagyobb.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Srácok a BoO DZ vendor melyik lenne? A weekly vendor listában látom (DZ Vendor at BoO) de nem találom a játékban. Értem hogy a bázison kéne lennie és DZ-vel lehet nála fizetni de nekem ilyen ott nincs. Illetve teljesen ki van fejlesztve a bázisom, és videókban látom hogy az emeleten az elektronikai/technikai szárnyban a pörgetős pult mellett is van egy vendor, nálam nincs ott az eladó. Kivették volna a játékból azóta?
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
A season pass ismét 50% akcióban van uplayen, amiből szerintem még leszedhető 20% ubisoft clubos kuponnal
(#29652) malacka87: a DZ-n kivüli terület szektorokra van osztva, mindegyikhez tartozik egy safe house. Ha egy adott szektorban megcsináltad az összes mellékküldetést, akkor abban a szektorban elérhető lesz egy uj fajta un. Search and Destroy küldetés, amit ha megcsinálsz, intelt kapsz a HVT küldetésekhez.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #29640 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
válasz vegitossj7 #29521 üzenetére
Értem, köszi
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #29566 üzenetére
A 6% gondolom CHC? Nem kötekedés, még tanulom a szakzsargont
-
micafighter
nagyúr
Ez rendben van, de azért azt is meg lehet érteni hogy a geart valaki dzben akarja összerakni mert gyorsabb, és hiába vagy 256 egy alap gearrel labdába se rugsz egy középszar AB build ellen se aminél van egy használható assault rifle famassal és aktív talentekkel (csak azért részleteztem mert másik topicba linkelték nemrég az assault rifle+smg páros AB buildet )
1v1be se sok esélyed van ellene egy alap 256os gearrel, de ugye általában 3-4en szoktak lenni
Ez nem panaszkodás csak szerintem a másik oldalt is meg lehet érteni.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Bocy18 #29555 üzenetére
Nekem a játék szépen futott eleinte aztán elkezdett mikro laggolni, próbáltam mindent lowon, úgy is csinálta, mindent ultrán, ugyanaz a helyzet, aztán visszakapcsoltam a vsyncet amit azért lőttem ki mert a Dying Light a vsync ONnál laggolt. Divisionben visszakapcsoltam a vsyncet és szuperül megy mindennel maxon, van még néha egy pici akadás de sokkal jobb a helyzet bekapcsolt vsyncel, és így már azért játszható.
Szerk:
Ahogy VTom írta az overlayt is érdemes kikapcsolni, tudom hogy hasznos itt is meg steamnél is de gondot okozhat játéknál, akár egy msi afterburner fps számláló overlaye, az amd gaming evolved is, de még a steames/uplayes beépített overlay is beakaszthatja a játékot sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #29543 üzenetére
Igen TGk offba tudnak tenni, ha nagyon indokolt akkor törölni is de az egy fokkal macerásabb mert a modikat előtte meg szoktuk kérdezni.
-
micafighter
nagyúr
Hát nemtudom. Mikor dzben megyek és hozzám/hozzánk verődik egy random csapat, mindig azt figyelem mikor fognak hátba lőni. A tapasztalat tanított rá
Engem amúgy nem a pvp zavar, hanem amikor semleges (nem rugó) státuszban soloban vagy ketten a mobokkal harcoltok és mögétek lopakodik egy random semleges banda akiket nem vesztek észre mert a mobokkal birkóztok és hátba piritanak
Na azt nem szeretem. Ezért jobb 3an menni minimum mert akkor már van egy hátvéd is és nem nagyon tudnak meglepni.
-
micafighter
nagyúr
válasz vegitossj7 #29517 üzenetére
Ez szerint akkor valahol hibázik amit irtam :S Akkor viszont nem értem.
Vagy csak csúzlival lőttek rátok
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz vegitossj7 #29505 üzenetére
Ez igy nem csak az armort növeli? Értem hogy szép nagy szívósság érték, de elvileg a dmg reduction cap 70% 17k armor környékén, akkor meg hiába van több 10k armor ami felviszi a szívósságot több millióra.
RoMix85: ez is akkor ezt erösiti meg amit irtam.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #29504 üzenetére
Biztos voltak besúgóik
Amúgy épp ezt akartam írni , írta már valaki hogy be lehet bugoltatni a játékot hogy felmenj 3M szívósságig, nem feltétlen biztos hogy cheatet használtak, lehet bebugoltatták a szívósságot és a játék nem birka normálisan kijelezni a HPjüket a 3M szívóssággal.
Mondjuk a bug nem tudom hogy megy, dmg reductionre ugye van limit, vagyis 17k fölé nincs értelme vinni az armort, csak akkor működne ha a HP-t lehet bugolni.
Vagy lehet a bug miatt túlmennek a 70%-os határon.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Srácok új karaktert az új patch előtt vagy után érdemes elkezdeni? Vagy nincs jelentősége? Akkor kihúznám az újat 30ig még a patch előtt.
-
micafighter
nagyúr
válasz Krissz1983 #29461 üzenetére
A vadász hite pedig hunters faith.
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #29437 üzenetére
Alapbol rendezve van de szerintem ő arra gondolt hogy lehet-e állítani a rendezést, pl hogy ne kelljen görgetni ezerrel a modokhoz, hanem átállitod kettö kattintással hogy modok felül. Vagy csak egyszerűen szűrni hogy ne mutasson mindent, csak pl a fegyókat
-
micafighter
nagyúr
válasz ZsyfKo #29412 üzenetére
Egy darabig a képzettséggel skálázódnak az aktív képességek statjai pl a CD. Viszont van egy korlát, úgy tudom 100k képzettségnél már a legtöbb képesség elérte a határt, ehhez pedig nem kell speciális build vagy képzettség maxolás. Ami a határon túl csökkenti még a CD-t tovább az a skill haste amit gearek és gear modok tudhatnak plusz a tactician gear set, ez a limiten túl csökkenti a CD-t tudomásom szerint. A body armor rapid talent nem tudom a határon túl tudja e csökkenteni a CD-t.
Szerk. Illetve fegyver talent is van ami csökkenti a képességek CDjét.
Support / healer karit gondolom valahogy így érdemes gearelni.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz micafighter #29350 üzenetére
Kiegészítés: SP még nincs, karácsonykor ha kap akciót akkor lesz
-
micafighter
nagyúr
Sziasztok! Most lettem lvl30, jelenleg 147-es pontja van a felszerelésemnek. Tudnátok tanácsot adni lvl30 után hogy tudnám magam kigearelni a leggyorsabban?
Egy másik kérdés: Azt olvastam egy másik forumon hogy az aktiv képességek egy bizonyos pont után nem skálázódnak tovább a képzettséggel. Találtam egy ilyen táblázatot a redditen. A táblázat alapján jól látom, hogy gyakorlatilag 100k fölé nem sok értelme van vinni a képzettséget? Az lenne a kérdésem hogy lehet igy használható support buildet csinálni? Olyanra gondolok ami nem csak healelni jó
Előre is köszi a segitséget
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Hunbeast87 #29224 üzenetére
Tovább fokozza a gondot hogy aki megvette régebben az AC3at annak eltűnt a fiókjáról , ezt próbálja most az ubi visszacsinálni gondolom ez is hozzájárult.
Am nekem szerencsém volt egész nap tudtam játszani ma 17:00ig nyomtam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- CES 2025: így képzeli el a jövő AI PC-jét az NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete
- Samsung Odyssey G3 S27AG32
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)