-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsyfKo
senior tag
-
LucentTwo
tag
válasz #75376384 #30639 üzenetére
Tényleg nem a dps számít, az csak egy irányt mutató szám. Ami fontos azaz alapsebzése a fegyvernek és az milyen tűzfegyver pontszám mellett jön ki. A mostani Boo-s M4-el feltudtam tornászni a dps-t 375ezerre, de tényleg nem ez a lényeg, Aminek örülök, hogy ez az M4 a 4900-as tűzfegyver pontszámom mellé 20.4e alapsebzés ami kb a maxnak számít. A Famas talenttel meg 23ezer az alapsebzésem. Ami a talentek segítségével felmegy 34500-ra, ez a sima fehér lövésem pontszáma. Ami viszont zavar, hogy buktam a halálos talentet, amivel eléggé lecsökkent a krit sebzésem értéke. Próbálok találni egy krit sebzéses scope-t, azzal hátha javul a helyzet.
Az AK meg oké, hogy nagy a sebzése de egy lassú dög. Gondolj bele te lösz 700-at percenként mondjuk, az M4-gyel meg 900-at. Az össz bevitt sebzés biztos, hogy az M4-gyel lesz nagyobb.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz #75376384 #30639 üzenetére
Miért lenne gyalázatos? A játék is írja hogy nem minden a dps érték. 3 settet használok 330-290 ezer között van a dps settől függőben 70-90 ezer közti Crit sebzés elite mobokra. Fellehetne tornázni a dps-t 400ezer fölé sok pontosság, Újratöltés idő módosítóval meg tallentel de attól nem sebzek jobban. Úgyhogy addig ne érdekeljen ez az érték amíg jól ölsz. Ak alapból ahogy írtad nehezen kezelhető tehát kevés a pontosság, visszarúgás, ráadásul lassú is, ezek jelentősen csökkentik a dps értéket egy M4-hez képest.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T
-
ZsyfKo
senior tag
válasz #75376384 #30627 üzenetére
Azért mert Alpha settben használják másodlagos fegyverként a 3. talent miatt.
Bozont: vagy firearms vagy skill power, toughness nagyon fontos szerintem egyik rovására se mehet, de majd megmondja más ha nem így van. Én amikor fejlődtem Pulse + first aid kombót használtam, de általában soloban most se használok mást.
OnePlus 8T
-
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #30490 üzenetére
Jelenlegi "prioritás" pl zsáknál:
Alap páncél érték
Fő Tf/St/El érték
Másodlagos érték van-e páncél /tudod-e páncélra pörgetni.Ha +lőszer van hozzá, az csak bónusz.
Az egyiken (mellény vagy táska) minimum legyen plusz lőszer, azzal már el lehet lenni.;) - The Power of the Light Side
-
micafighter
nagyúr
válasz #75376384 #30490 üzenetére
Én elöször azt szoktam megnézni, mennyi páncélt ad. (#30470) Anonymus23-ban a képen látod a max értékeket, abbol a plusz páncél értéket le kell számolni ha nem páncél a fő módosító, tehát plusz páncél nélkül 1334 páncél körül van a max tatyóra. Aminek az alap páncélja 1150 alatt van azt én tovább nem is nézem, el szoktam adni, de minél több nyilván annál jobb. Ha 1150 felett van az alap páncél, akkor nézem tovább a többi statot. Táskára az armor a legjobb major attribute amit látsz a képen hogy max 959, statból meg firearms vagy stamina lenne ideális, abből 1272 a max amit tud. Ha a kettő közül valami megvan, mondjuk 900+ armor, akkor már jó vagy mert statot tudsz rá pörgetni ami kell. Ha a stat jó de nem páncélt ad akkor meg tudsz rá páncélt pörgetni. Minor attribute-nak meg a löszer a legjobb, de ha csak ez hiányzik, és egyébként nagyon jó a táska, attól még nem dobnám el.
Én igy szoktam nézni.
(#30489) VincentVG: onnantól felfele ahogy fejlödsz exponenciálisan nönek majd a cuccok erősségei.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz #75376384 #20709 üzenetére
Szép napot mindenkinek.
Ezzel nekem is szórakozott egyszer én is megpróbáltam beírni, de nem vette be azóta nem foglalkozok vele.
Az enyém dobozos volt anno és uplayen lett hozzá beszerezve a Season Pass.
Ha megy rendesen a Game akkor jó játékot kívánok.
Ennyi az én tapasztalatom, ha valaki tudja a pontos választ kérjük homályosítson fel.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
torma1981
veterán
válasz #75376384 #2268 üzenetére
Akkor nekem felejtős lesz a játék. Mivel este tudok játszani akkor elég nehéz sajnos mikrofonba beszélni. :-( SP meg nem ér 14k-t. Azért erre gondolhatnanak. Hogy nem tud mindenki csapatban nyomulni. Úgy meg esélytelen a DZ pl. Ez nagy csalódás. Értelmetlen lesz igy.
-
pzstm
titán
válasz #75376384 #2112 üzenetére
alfa után és alfa nélkül is belsős fórumokon külön kérés volt a sniper nerfelése ha jól rémlik.....nem igazán szeretnék, ha a távolról leszedegetjük az embert játékmódot képviselné itt bárki és....s őszintén én támogatom is, hogy ez nem sniperes játék legyen, amennyire csak lehet, rontsák el
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- CES 2025: idén sem lesz hiány MSI notebookokból
- Politika
- További aktív témák...
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!