Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
válasz
janos1988 #17930 üzenetére
Talán rwin5 mondta, hogy ő ezt csinálta a bet365 bónusszal, ami ugyanilyen bónusz ha jól tudom. Amúgy én se tartom valószínűnek ezt, de ha neki sikerült ott, akkor gondoltam hátha itt is lehet ilyet. Nagyon cselesek ezek a bónuszok. De amúgy nem muszáj az egészet megforgatni szerintem. Elég ha feltöltesz 5K-t mondjuk, akkor lesz 10 belőle, és játszol 500 ft okkal 3x, s akkor a bónuszt már ki is lehet venni haszonnal.
" 3.Ez az ajánlat nem vonható össze más bónuszainkkal, és az első megtett fogadásra érvényes. Csak a vesztes fogadások után jár az ingyenes fogadás.
4. A jogosultsághoz az első fogadásnak 1.5 vagy annál nagyobb szorzóval kell rendelkeznie. (Gyűjtőfogadás esetén minden fogadás minimum 1.5-es szorzójú legyen). "
Amúgy nem nagyon értem, mert itt 30 ezres ingyenes fogadást írnak, de mégis 3x kell megforgatni és gondolom nem lehet egyből kivenni. Elég fura ez így.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Oakley Five Square OO9238-04
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Air 2s drón RC szett újszerű állapotban, két akkuval és DJI RC-RM330 távirányítóval
- DJI RCN1 drón távirányító (RC-N1)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest