Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hello! Korábban már játszottam a játékkal (már ha azt a pár órát annak lehet mondani) de abba is hagytam mert sajnos a korábbi Witcher játékokkal nem játszottam a könyveket pedig nem olvastam. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek érdemes-e elolvasni a könyveket illetve kivinni a korábbi részeket mielőtt elkezdeném 3. részt?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hello! Steam-én làttam, van már Game of the Year kiadás... A kérdésem az lenne, ebben a verzióban benne vannak a kiegészítők is? A 2 nagyobb és a 12 darab kicsi?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy hol érdemes megvenni a játékot? Minden kiegészitővel együtt.
Illetve érdemes kijátszani a korábbi részeket elötte? A könyveket nem olvastam és a sorozatot sem néztem gyakorlatilag azt sem tudom ki kicsoda.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hello!
Korábban láttam hogy valaki írta, hogy neki ~1500 dps-e volt.
Az hogy érte el? Milyen fegyvert használt? Nekem jelenleg van 578 dps-em. -
Ra's al Ghul
senior tag
Hello!
Mekkora a játékban a maximális szint?
Illetve ki lehet a végén rakni az összes talentet? -
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Soha nem játszottam egyik Witcher játékkal sem, könyveket sem olvastam viszont videók alapján ezzel szívesen játszanék. A kérdésem az, hogy ki kell játszanom az elöbbi részeket hogy értsem miről szól ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- HTPC (házimozi PC) topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest