Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- Elden Ring
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Xbox Series X|S
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz
nubreed #14213 üzenetére
Az egy érdekes küldetés.... ha jól sejtem az amelyiknél a fickó akitől a megbízást kapod egyértelműen hazudik helybelinek adja ki magát ,de még a skelligei klánok színét sem ismeri fel. Annál a küldetésnél nekem sem jelent meg a térképen ,hogy hol kell kezdeni ,de a fickó mondja ,hogy attól a falutól melyik irányba támadták meg a szekerüket, szóval csak el kell indulni azon az úton és megleled azt a helyet ahonnan indul a feladat. Nagyon érdekes "meló" lesz belőle az általad hozott döntésekre irányul majd azaz a karaktered általad felépített jellemére, nekem nagyon tetszett. Lehet ma elkezdem a NG+ de előtte megnézem megtalálom-e ezt a helyet ha igen akkor lövök róla egy képet neked.
-
drachoHUN
senior tag
válasz
nubreed #14213 üzenetére
Pont tegnap csináltam én is. Notice Boardon ezt a contract-ot találtam Monster on the High Road. Elolvastam, de nem adott új questet. Viszont egy másik Notice Boardról felvette ugyanazt a szerződést, és akkor beadta a küldetést is(ha jól emlékszem, akkor így történt, de még az is lehet, hogy véletlenül odatévedtem a quest helyére). Elvileg Strange Beast lesz a neve a Witcher Contract-ok között. Szóval nem ugyanazzal a névvel jelenik meg.
Másik küldetésről nem tudok, ami problémás lenne. Ez persze nem zárja ki, hogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest