Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Legyen nálad a szükséges növények elegendő mennyiségben,mert egy jó párszor kell majd használnod!
Ha valamelyik csapatod meghal,megfogja adni lehetőségnek hogy használd!
Használod a unit status funkciót?Az mutatja ki mit fog csinálni a következő körben!
Ott fogod látni hogy Rush mivel akar gyógyítani,vagy visszahozni. -
Ateszzero
őstag
Vivication Herb item Art: Kell hozzá 2 növény a Restorative Herb,és a Cureroot ,de ha megtanultad írja is miből mennyi kell egyszeri használathoz!
Ezt megtaláltad már? Célszerű ezt használni,mert sokkal többet ugrik el, és blokkolja a támadások 8%-át kb.
A Vivication Herb feltámasza az elesett illetve a Gates of Hell által felélesztett hipnotizált holtjaidat is akik rád támadnak!
Az a bibi hogy itt már nem tudsz visszamenni ,csak ha betöltöd azt az állást ahol a vízben ott van a Teleport Gömb
Először (legalább is nálam) Rush tanulta meg!
Mennyit mászkáltam én is hogy kitanulják!Mostmár 4 tagom is tudja!Mindet külön csapatba tettem![ Szerkesztve ]
-
uraga
csendes tag
Poén miatt érdemes. Én úgy játszom, hogy mindegyik sidequestet meg a guild taskeket is megcsinálom, meg cuccokat is osszegyűjtöm. A Paris-es questeket például imádtam, elég érdekes a csávó. Egymaga harcol és mindig nekiront egy egész csapatnak. Jók a szövegei meg a questjei is.
-
Screamer84
tag
Persze hogy fejlődik, általában a földön fekvő kincsek között lehet találni olyanokat amelyektől nől a keresés száma, illetve minél fejlettebb annál nagyobb értékű és több kincset talál. Én most ezt keresem : Land Insecta Carapace (esetleg valaki nem találkozott vele?) , már csak ez kellene a sárkány kardhoz, de sehol nem találom ,azt a kardot szeretném felfejleszteni alapból 80 körüli a myst atk de felfejlesztve szerintem bőven 100 fölött lehet.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest