Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
válasz Screamer84 #289 üzenetére
Én már csinálni akartam egyet,de még nem jutottam el odáig.
Ha egy kicsit visszaolvasol(nem kell sokat)akkor találsz linkeket angol nyelvű segítség formályában. -
Rebell
senior tag
válasz Screamer84 #253 üzenetére
Video átugrás. Pause és S
-
fecike00
csendes tag
válasz Screamer84 #247 üzenetére
sehogyansem ha nincs közvetlenul elotte mentésed másik akkor az szivees nekem isz volt szerencsémre.
-
Depression
veterán
válasz Screamer84 #217 üzenetére
Ivory Peaks-ban észak felé menj, mert onnan 2 kijárat van! Egy északon és egy délen. Ha északra mész, akkor az egyenesen Nagapurba visz.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
válasz Screamer84 #217 üzenetére
Fentebb már linkeltem a végigjátszást. (#139)
[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
válasz Screamer84 #198 üzenetére
Pfúúúhh !Ezt már jó régen csináltam(kb egy hete)!!
Nem nagyon tudom!Azt hiszem először menj Virtus Paris-ba vagy valami körülötte lévő fárosba,és ott lesz egy katona aki azt fogja mondani hogy Menj vissza a kastélyba ,mert vár a Lord David!Visszamész!
Utánna már fogod tudni! -
Depression
veterán
válasz Screamer84 #124 üzenetére
Grand Beetle-t kell széptkapnod érte. A sivatagban vagy a katakombákban találhatóak.
-
Ateszzero
őstag
válasz Screamer84 #97 üzenetére
Ez nem babona vagy átok!
A holtjaimat támassza föl!Van egy mód:nem engedem őket meghalni!
Azt meg nem tudom megcsinálni,egyelőre!
Elég ütőképes vagyok, asszem azzal nem lesz baj,fejlődni nem igen megyek már vissza![ Szerkesztve ]
-
Rebell
senior tag
válasz Screamer84 #58 üzenetére
A Sok limlom, ásványok meg állati cumó arra jó hogy elmész vele 1 Fegyverkészitőhöz és ha megvannak a szükségek alapanyagok akkor ez a kis varangyfejű felújitja a fegyveredet erösebb fegyverré, de persze nem ingyen.
-
Depression
veterán
válasz Screamer84 #60 üzenetére
Minden városban van egy, egy pajzs a téprképen.
-
Ateszzero
őstag
Én 22 Battle rank-al kinyírtam azt a svájcinéggeres kalapácsost!
Annyival neked is ki kéne nyírnod!
Én is úgy tudtam kinyírni hogy csak őt támadtam mind a három csapatomma,és ki kell tapasztalni melyik támadásod veszi le neki a legtöbbet,a többit ki is kapcsolhatod!
Az embereket is megvariáltam hogy minden csapatban legyen 2-3 ütőképes pali/hölgy!
Most ott tartok hogy Egy halfejü fószer elvisz hogy nyírjak ki neki először egy Wild Dragon-t ,aztán Csápos urat,most meg megálltam a harmadik "izénél"(nem tudom minek nevezzem)! -
Sailorin
csendes tag
Screamer84 segíts nekem !
Elakadtam a "főküldetéssel", ott ahol belépsz az Elysion nevű városba. Mikor elhagyom a várost, azt mondja az egyik karakter, hogy ott kellene maradni... Pedig semmi feladat nincs. Persze elhagytam Elysion-t, találkoztam azzal a sárkánnyal Balterossa-ban(18-as szintemmel esélytelen voltam...). Visszamentem Elysion-ba hátha kevés volt a szint(akkor csak 15 volt), de így sem tudom mit kellene tenni, hogy haladjak...
Jól jönne egy kis segítség ! -
Depression
veterán
válasz Screamer84 #58 üzenetére
Bocs, Guild.
Az elfogott (captured) állatokat csak eladni lehet. Bár amikor elfogod, akkor fel lehet darabolni őket.
Növényeket meg a többi apróságokat meg még nem tudom mire jók.[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz Screamer84 #56 üzenetére
Menj be a Guilba, ott is vannak küldetések. (általában ölj meg x ilyen szörnyet), amiket felvevésük nélkül is teljesítesz. Ott kattints rá, hogy complete, és kapsz érte sok-sok mindent, köztük formációkat is.
Én kezdem ismét elölről. Papír, ceruza kötelező. Csak varázslást fogok alkalmazni, úgy állítom össze a csapatokat is.
Elég sok idő kell ahhoz, hogy kiismerd a játékot.Sti10p: majd ha hazaépek megnézem. Valójában tényleg gyönyörű a grafikája, nem is állítottam magasabbra (alapból közepesen van), pedig simán megtehetném, hisz így 100 feletti fps-em van. Lustaság, ugye.
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz Screamer84 #53 üzenetére
A formációkat váltottad?
-
fpeter07
veterán
válasz Screamer84 #44 üzenetére
ez azért teccett
-
Depression
veterán
Nyugi, azok a ritka szörnyek (nem is látszik az életerejük). Van minden pályán, csak nem mindenkor. Olyankor nincs más hátra, csak menekülni. Egy párszor visszamész oda, el fog tűnni.
A sárkányon én sem jutottam túl, de a felét már sikerült leszednem.
Ateszzero, te hol jársz?Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Ateszzero
őstag
-
Ateszzero
őstag
válasz Screamer84 #41 üzenetére
Te olyan sokáig eljutottál?
Megyek is vissza és nyomom tovább!
Apropó!Nem tudja valaki hogyan lehet a poison-t és egyéb mérgeket csata közben gyógyítani?
Végig rajtunk fog maradni?? -
Depression
veterán
válasz Screamer84 #41 üzenetére
Kezdj el gyűjtögetni, a csapattársaid és vendégeknek is vannak igényei, amivel tudják fejleszteni a fegyvereiket. Közben fejlődsz is. Ez nem olyan játék, hogy az ellenfelek a te képességeidhez igazodnak, neked kell felnőni hozzájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 3
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Path of Exile 2
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Thrustmaster t300 rs gt szett
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest