Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rebell
senior tag
válasz Ateszzero #397 üzenetére
Hy,
Ja 2xer kipörögtem, de a Frustration Side Questet elkurtam, így a Disc 2 The Fallen Questjét fel sem dobta sajna a gép, de mostmár szerencsére sikerült megoldani a 3.ik menetben.(Mármint a Frust már megvan)
2.ik végigjátszás király volt, mivel olyan képességek jöttek fel, amik eddig nem voltak.
3.ik Round lessz az uccsó hogy kipörgöm ,de most 100%ig nyomom.
Sok új dologra jöttem rá a 2.ik kijátszásban:
Pl: miután Rush Mutterjával megszerzed a kötábla 1 darabját, áttudod alakitani a hátrahagyott Arkokat. Azt hittem beszarok mikor erre rájöttem,
Asszem 3 vagy 4 ilyen ARK van.
113as Battlerankom fejeztem be a 2.ik kipörgést és ujrakezdésné tele voltam durván lovéval,
több mint 4.5mill+itemek full. Miután kinyitott az elsö fegyverkészitő csináltam 1 kis varázs kardot, így a Gamét hardon 156os Mystic szinten kezdtem. De kell is az erő.De a legkeményebb harcom az volt mielött megszereznéd Lob Oment, Ki lehet nyirni a Gates of Hellt,ami az alagutban zöldben fénylik. Na az baszott keméy volt (Hard fokozat)
:kb 6-7 orát tuti hogy szivtam vele.(állandoan kipurcantam)Én is filozom a Final Fantasy-n, de nem vágom hogy melyik az a legujabb rész ami kijött Pc-re is.
Elöször játszottam ilyen stilusu Game-val, de ez a Remnant Qrvára megfogott.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Thrustmaster t300 rs gt szett
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest