Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rebell

senior tag

válasz Ateszzero #397 üzenetére

Hy,

Ja 2xer kipörögtem, de a Frustration Side Questet elkurtam, így a Disc 2 The Fallen Questjét fel sem dobta sajna a gép, de mostmár szerencsére sikerült megoldani a 3.ik menetben.(Mármint a Frust már megvan)
    2.ik végigjátszás király volt, mivel olyan képességek jöttek fel, amik eddig nem voltak.
    3.ik Round lessz az uccsó hogy kipörgöm ,de most 100%ig nyomom.
    Sok új dologra jöttem rá a 2.ik kijátszásban:
    Pl: miután Rush Mutterjával megszerzed a kötábla 1 darabját, áttudod alakitani a hátrahagyott Arkokat. :Y Azt hittem beszarok mikor erre rájöttem,
    Asszem 3 vagy 4 ilyen ARK van.
    113as Battlerankom fejeztem be a 2.ik kipörgést és ujrakezdésné tele voltam durván lovéval,
    több mint 4.5mill+itemek full. Miután kinyitott az elsö fegyverkészitő csináltam 1 kis varázs kardot, így a Gamét hardon 156os Mystic szinten kezdtem. De kell is az erő.

De a legkeményebb harcom az volt mielött megszereznéd Lob Oment, Ki lehet nyirni a Gates of Hellt,ami az alagutban zöldben fénylik. Na az baszott keméy volt (Hard fokozat)
    :kb 6-7 orát tuti hogy szivtam vele.(állandoan kipurcantam)

Én is filozom a Final Fantasy-n, de nem vágom hogy melyik az a legujabb rész ami kijött Pc-re is.

Elöször játszottam ilyen stilusu Game-val, de ez a Remnant Qrvára megfogott.

Üdv.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés