Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
válasz
tothjozsi96 #308 üzenetére
Első nekifutásra egyértelműen a sztori és a körítés érdekelt, kicsit sem kapkodtam, de amit lehetett azért gyűjtögettem is. Pár nap szünet után második körben New Game+, itt már benéztem minden bokor alá, és szonároztam is, de a végére érve így is kimaradt pár dolog. Azokra viszont már fejezetenként mentem vissza keresgélni.
-
RudY
addikt
Az első végigjátszás izgalmas és érdekes volt, a második kör már nyilván lazább és gyűjtögetős. A PS-Timetracker szerint 49 óra, de ebben bőven voltak SunhiLegend twitterén látottak alapján kombózási gyakorlatok is, több (de inkább) kevesebb sikerrel.
-
RudY
addikt
SunhiLegend qrva jó akciókombókat nyomat twitteren
[link]
-
RudY
addikt
Ugyanaz, mint a Death Stranding esetében. Ahogy elindult a szavazás, inkább savazás lett belőle, mert megrohanták a 0 pontos ellenzők és háborgók. Azóta már tisztogattak egy adagot, de nem adják fel. Ez lett a kedvencem:
Már kora délelőtt megjött a bögrés csomag, de még csak a telepítésig jutottam el, nemsokára talán lesz idő.
-
RudY
addikt
Twitter videóhogy készült a berlini falfestés.
-
RudY
addikt
válasz
VikMorroHun #41 üzenetére
Miért nem dobtad be a ps vagy a samus topikba, kb. 2 perc alatt meglett volna a megoldás...mindegy, az a lényeg, hogy működik rendesen.
-
RudY
addikt
Naughty Dog, LLC
1 órája
#TheLastofUsPartII is the most accessible game we've ever created, with over 60 settings for fine-motor, hearing, and vision accessibility--including, for the first time, options for blind and low-vision players. Learn more and see the complete list of features here: Accessibility Options for The Last of Us Part II [link] -
RudY
addikt
Spektrum Home-on nyomják a TLOU2 tv reklámot, a nejem valami felújítgatós műsort nézett és a zenére kaptam oda a fejem.
-
RudY
addikt
válasz
chris0000 #23 üzenetére
Mi van akkor, ha a csoportból mégsem akarja átvenni majd mindenki, csak mondjuk 10 ember? Hogy ne legyen visszaélés, mindenkinek egyszerre kell mennie? Ja már vágom, mindenképp a teljes árat zárolják és akkor vonnak le kevesebbet, ha a csoportból mindenki elvitte...ravasz
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest