Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
stickermajom #43 üzenetére
Én igen, csak meglepetésként rádobtak egy ezrest az árra, 18999.
-
Istyu74
aktív tag
válasz
Nekem be dobta a levélszemétközé, nézd meg hátha ott van.
VikMorroHun
A HDR+ mód az nem a rendes HDR a tvn, Ps4 nek ha ott be van kapcsolva automatikusan át kellene váltani a tvt HDR módba.
Mi a Tv pontos típusa ? -
VikMorroHun
őstag
válasz
Nekem is péntek este jött email, hogy erősítsem meg az előrendelést, ha még érdekel.
Rudy: Azt gondoltam, a TV nem igazán jó, mivel bekapcsoltam rajta az HDR+ módot, csak a játékoknak az nem volt elég. Aztán nem is nagyon foglalkoztam vele az utóbbi hónapokban, csak ma valahogy előkerült a dolog.
-
Fuzzy87
csendes tag
válasz
Szia. Pénteken kaptam tőlük levelet, amivel megerősítettem az előrendelést.
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Ha esetleg valaki a Konzolvilágnál rendelt előre: Ti kaptatok már visszaigazolást a játékról akár telefonon, akár emailben az automata üzeneten kívül?
-
RudY
addikt
válasz
VikMorroHun #41 üzenetére
Miért nem dobtad be a ps vagy a samus topikba, kb. 2 perc alatt meglett volna a megoldás...mindegy, az a lényeg, hogy működik rendesen.
-
VikMorroHun
őstag
Ma a Redditnek és egy Youtube videónak köszönhetően sikerült bekapcsolni az HDR-t a Samsung TV-men. Még épp időben, pár nappal a játék megjelenése előtt.
Kár, hogy véletlenül sem HDR-nak hívják a beállításokban, mert akkor az egyszeri felhasználó tudná, hogy mit kell keresni, amikor a dobozára nagy betűkkel ráírt HDR felirat ellenére sem ismerik el HDR-képes TV-nek a játékok...
-
Juhasz27
tag
Mikortól lehet digitálisan letölteni előre, tudja valaki?
-
HaZsolt
őstag
A standard plus miben masabb mint a sima edition?
-
Istyu74
aktív tag
Sziasztok,
Honnan érdemes a játékot megrendelni hogy a megjelenés napján meg is kapjam ?
Köszönöm. -
RudY
addikt
Naughty Dog, LLC
1 órája
#TheLastofUsPartII is the most accessible game we've ever created, with over 60 settings for fine-motor, hearing, and vision accessibility--including, for the first time, options for blind and low-vision players. Learn more and see the complete list of features here: Accessibility Options for The Last of Us Part II [link] -
RudY
addikt
Spektrum Home-on nyomják a TLOU2 tv reklámot, a nejem valami felújítgatós műsort nézett és a zenére kaptam oda a fejem.
-
mango21
csendes tag
válasz
VikMorroHun #27 üzenetére
Pont a storeban kellene olcsóbbnak lennie egy játéknak szerintem. Lemezesnél ott a +gyártási/logisztikai költség. Hol ebben a logika?
-
RudY
addikt
válasz
chris0000 #23 üzenetére
Mi van akkor, ha a csoportból mégsem akarja átvenni majd mindenki, csak mondjuk 10 ember? Hogy ne legyen visszaélés, mindenkinek egyszerre kell mennie? Ja már vágom, mindenképp a teljes árat zárolják és akkor vonnak le kevesebbet, ha a csoportból mindenki elvitte...ravasz
-
-
mango21
csendes tag
Jónak tűnik ez az alzás akció egészen addig, amíg az ember rá nem jön arra, hogy csak személyes átvétel választható. Gondolom ezek a csoportok is hamarabb betelnének, ha a vidékiek is tudnának élni a kedvezménnyel.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
VikMorroHun #17 üzenetére
Ez mondjuk nem egy rossz ötlet!
Ahogy látom az én csoportomban 7 ember hiányzik,
pont amennyi ember van a másik csoportban. -
chris0000
őstag
IGN The Last of Us Part 2: Első benyomások!!!
huh de várós!!
mindenki döntse el, h megnézi... nekem nem spileres!üdv.
-
Baltucho
újonc
Sziasztok.
Ide lehet még csatlakozni. 8 hely még mindig gazdára vár, gyertek bátran.
[link] -
chris0000
őstag
válasz
Krisz0630 #11 üzenetére
hi. jó lenne ez, de mi a biztosíték, h péntekre Jún19-re megkapom? (mert csak azt írja, h...
"Mikor kézbesítitek nekem a rendelt terméket?"
"Miután a csoport betelt, elkezdjük a kiszállítást minden csoporttag részére" azt is úgy ha betelt...) pont hétvége lesz és hétfőig várnihát.. nem biztos, h örülnék... üdv.
-
Krisz0630
senior tag
Sziasztok,
Most találtam az Alza-n. Kedvezményes Last of us 2 vásárlás.
Ha rajtam kívül még 15-en jöttök, 16990 a standard plus kiadás.
https://www.alza.hu/url/5vk2jeKNSf -
chris0000
őstag
válasz
VikMorroHun #9 üzenetére
áhh, jó lesz ez...
üdv.
-
VikMorroHun
őstag
State of Play videó, 8 perc játékmenettel.
-
chris0000
őstag
válasz
VikMorroHun #7 üzenetére
ahogy mondod...
így még sose vártam játékot... az 1-nek is a hangulata, atmoszférája zseniális volt... közben persze teljesen OK volt a Days Gone is... üdv.
-
chris0000
őstag
nah végre... THE LAST OF US 2 - Game Gone Gold! elkezdték a sorozatgyártást...
-
Wesder
titán
válasz
VikMorroHun #2 üzenetére
Kàr hogy az első kommentben a leíràs...
SPOILER!!!!
SPOILER!!!!
SPOILER!!!!
SPOILER!!!!
SPOILER!!!!
SPOILER!!!!Egy nagy hazugsàg.
-
VikMorroHun
őstag
Úgy láttam, még nincs témája ennek a mesterműnek, úgyhogy készítettem neki...
-
VikMorroHun
őstag
The Last of Us Part II
[link]
Nézz szembe Ellie tetteinek szörnyű fizikai és érzelmi következményeivel!Öt évvel azután, hogy egy életveszélyes utazás során átkeltek a járvány sújtotta Egyesült Államokon, Ellie és Joel a wyomingi Jackson városában telepedett le. A túlélők virágzó közösségében élve békére és stabilitásra leltek, annak ellenére, hogy a fertőzöttek és más, kétségbeesett túlélők folyamatos fenyegetést jelentenek.
Mikor egy erőszakos esemény megzavarja a békét, Ellie könyörtelenül útra indul, hogy igazságot szolgáltasson. Amint levadássza a felelősöket, szembe kell néznie tettei szörnyű fizikai és érzelmi következményeivel.
Egy összetett, érzelmekkel teli történet
Éld át az egyre növekvő morális konfliktusokat, amelyeket Ellie kérlelhetetlen bosszúvágya korbácsol fel. A nyomában járó erőszak miatt megkérdőjelezed magadban a jó és a rossz fogalmát, és a hős vagy a gonosztevő megítélését.
Gyönyörű, de veszélyes világ
Indulj Ellie kalandjára, amely Jackson békés hegységeiből és erdőségeiből Seattle benőtt, burjánzó romjai közé vezet. Találkozz túlélők új csoportjaival ismeretlen és veszélyes környezetben, és fedezd fel a fertőzöttek rémisztő fejlődését. Tapasztald meg a Naughty Dog legújabb motorja által életre keltett, minden korábbinál valósághűbb, és a legapróbb részletig kidolgozott világban a halálos karakterekkel való feszült harcokat, könnyed mozgást, dinamikus lopakodást ebben a túlélő-akciójátékban. Fegyverek, tárgyak, képességek és frissítések széles választékával saját játékstílusodhoz igazíthatod Ellie tulajdonságait.
Célplatform: PlayStation 4
Megjelenés napja: 2020. június 19. (jelenleg)Kiszivárgott dolgok (élményrontó!)
Fegyver módosításról videó
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest