Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerobi
senior tag
Ellie egy aranyos csaj volt, erre beraknak egy patkány képut?
-
törölt tag
Bella Ramsey? Nem bírtam Layannaként sem Angelicaként, remélem nem nyúltak mellé..
-
Jakesz
addikt
Megvan, hogy ki játssza Joelt és Ellie-t a tévésorozatban.
link -
chris0000
őstag
hi. csak nekem tűnik úgy, h jobban néz ki PS5-ön a játék? kapott vmi patchet PS5-re? én még PS4 Pron toltam és most néztem egy gameplay videót (PS5 4K HDR gameplay) a TV-n amin játszottam és mintha jobb/szebb lenne a PS5-ös játékmenet... ami jó hír, csak kár, h korábban adták ki...
pl.: ezen is.. [PS4pro VS PS5 - Old Game (LAST OF US 2) Graphics Comparison]
vki aki PS4 Pron és PS5-ön is tolta vagy csak a videók alapján vélemény? thx. üdv. -
Még nem játszottam a TLOU játékokkal, de azt valaki megmondaná nekem hogy hogy a pics*ba ilyen erős Ellie mint egy Doomguy? Tomb Raider az még oké, egy kultusz, de Ellienek valami speckó szuperképessége van?
Az is igaz hogy ez egy nő istenítő játék? Tehát barátnőknek bejönne?
Nem valami pörgős a fórum úgy látom, 20 óra játékmenet és ennyi. Mindenesetre videók alapján is év játéka gyanús.
-
kerobi
senior tag
Azért fps lockot tenni egy játékra aljasság. A GPU thermalhoz kellene állitani és a legtöbbet kihozni a gépből. Ezt eljátszák a ps5-tel is.
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Ps5ön játszom a játékot most kezdtem, de baromi szemcsés volt a kép. Találtam a megjelenítésekben egy filmszemcsézett opciót azt levettem nullára, így jobb lett a helyzet. Állítanom kell esetleg még valamit? Elmosodáson vagy bármin? Illetve nektek is ilyen volt? -
Mumia
csendes tag
Én úgy hallottam nem lesz multi a játékban, hanem egy stand alone multi lesz, amiért majd gondolom jól lehet újra fizetni.
-
Jakesz
addikt
A multi felől igazán lehetne már valami. Már lassan fél éves lesz a játék, a kutya sem fog játszani vele, mire megjelenik.
-
kerobi
senior tag
Jocelyn Mettler halloweenkor Abbynek öltözött be. Szerintem jól sikerült.
-
Jakesz
addikt
válasz
wrongduke #325 üzenetére
Valószínűleg a kontroller a ludas, konkrétan az analog kar driftelésbe kezdett. Vagyis, amikor elhúzod az egyik irányba a kart, majd elengeded, nem áll teljes mértékben középpontba, hanem egy picit elhúz. Az ne csapjon be, hogy pl a Borderlands 3-nál nem észleled ezt a problémát, mivel annál a játéknál lehet , hogy nem állították az analog karok érzékenységét olyan erősre, mint a Last of Usnál. Jártam már igy.
-
wrongduke
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni légyszíves?
Valakinek volt azzal gondja, hogy a kamera elkóborol játék közben? Értem ez alatt, hogy ha szabad kamera van, akkor nekem mindig elkezd lefelé nézni. Ha célozni próbálok akkor is, ha csak sétálok akkor is. Ha az L3-at lenyomom akkor pár másodpercig rendbe jön, aztán megint megy tovább. Ha újraindítom a gépet, akkor utána kb 1-3 percig minden jó, aztán megint kezdi. Ritkán játék közben megjavul, de nagyon ritka. Kontollernek semmi baja. Borderlands 3-nál semmi gond, viszont a The Last Of Us Remastered-nél ugyan ez volt, de sokkal ritkábban.
A játék a PS4-hez adott dobozos verzió, a gép egy PS4 pro (7216B), boost mode kikapcsolva, frissítés nincs (a legfrissebb verzió van fent)
-
-FLY->
őstag
Amelyik kitalálta ezt az unreszponzív nehézkes fegyverváltási mechanizmust azt be kéne dobi egy ilyen zombikupac monstrumhoz, hogy nyomasd a technikáddal.
-
CptAdamica
veterán
Közben otthon én is befejeztem, a sztorin kívül minden zseniális. A sztori vége egy nagy farokság, nem szeretem azt, amikor nem tudnak méltósággal lezárni egy sorozatot a folytatás miatt.
-
Chalez
őstag
Végigtoltam, volt vagy 39+ óra közepes szinten. Nem rohantam. Zseniális játék, bár a vége felé már azért vártam, hogy vége legyen. Utoljára a Dio 3-at pörgettem ki, egyébként nem is emlékszem olyanra, amikor történet orientált játékot vittem volna végig... Csak 1 éve van PS4-em, mielőtt jön bármiféle oltás.
Volt amikor az egész család (4-en) a játékot nézte tátott szájjal, miközben nyomtam.
Élmény volt, nem kicsi. -
NemMo
őstag
A végére értem. Szerintem egészen zseniális volt.
-
Mumia
csendes tag
Engem egyáltalán nem zavart a film grain HDR módban. HDR nélkül viszont feltűnően erős
De teljesen kikapcsolva túl plasztikus lesz minden mint a Doom Eternal-ban ami szerintem élvezhetetlen grafikailag pont emiatt.
-
front3r
őstag
THE LAST OF US PART II UPDATE ADDS GROUNDED DIFFICULTY, PERMADEATH MODE, AND MORE
The Last of Us Part II - Grounded Update Trailer | PS4Csütörtökön jön a patch, és igen, a film grain is kikapcsolható lesz.
-
frankdelgado
őstag
Slimen játszottam a lou2-t és bámulatos, h mit hoztak ki belőle grafikailag. Lehet halmozni a teraflopsokat is, de egyszerűen csak programozni kell tudni. Ennyi.
A játékról:
Nemtudom, h itt ki kell-e írni, de
SPOILER
Ellie számomra a játék során egyre unszimpatikusabbá vált, egy igazi idióta 3,14csa volt. Ellenben, amikot átváltott Abby-re, ő sokkal szimpatikusabb volt. Kinyírták a fatert, jóhogy bosszút követelt. Számomra a helyes befejezés az lett volna, ha Ellie-t agyonverik egy gombás kínai strandpapuccsal. Meg végén elkövetett ratyiromantika is csak az időmet húzta. SPOILER OFF
Mindettől függetlenül kíváló játék volt, várom a folytatást, egy kevésbbé útálatos karakterrel. Van még ebben a világban kraft.
-
chris0000
őstag
-
RudY
addikt
válasz
tothjozsi96 #308 üzenetére
Első nekifutásra egyértelműen a sztori és a körítés érdekelt, kicsit sem kapkodtam, de amit lehetett azért gyűjtögettem is. Pár nap szünet után második körben New Game+, itt már benéztem minden bokor alá, és szonároztam is, de a végére érve így is kimaradt pár dolog. Azokra viszont már fejezetenként mentem vissza keresgélni.
-
RudY
addikt
Az első végigjátszás izgalmas és érdekes volt, a második kör már nyilván lazább és gyűjtögetős. A PS-Timetracker szerint 49 óra, de ebben bőven voltak SunhiLegend twitterén látottak alapján kombózási gyakorlatok is, több (de inkább) kevesebb sikerrel.
-
kerobi
senior tag
válasz
CptAdamica #303 üzenetére
Én most toltam ki az uncharted 4-et. Annyira nem fogott meg. Lehet nem a LOUP2 után kellett volna játszani.
MoST a shadow of colossusba kezdtem, de a 2. szörny mindig leráz, szóval ez sem igazán. Nemhiába no a LOU knak nincs párja.
Ja xboxbol legutoljára 360 am volt, ami most is megvan. 100 játékkalSajna nem HDMI-s. De láttam xbox1 grafikát, kösz nem..
-
keIdor
titán
Nekik kellene, mert semmi nem szól az Xbox mellett, pl nekem.
2 hónapja nem volt bekapcsolva a One X. Meg előtte se nagyon...
Meg kell győzzenek, hogy vegyek SX-et.
Engem a game passuk nem érdekel, az annak jó, aki most kapcsolódik be a gamingbe, vagy casual rétegnek.Én nekem már minden megvan, ami érdekel. Ami nagyon kell az day1 úgyis.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Energiaital topic
- BestBuy ruhás topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Manjaro Linux
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest