Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
Gery9112 #442 üzenetére
Én személy szerint nem tudom mikor fog visszanyalni igazán a fagyi, ha egyáltalán visszanyal.
Az a probléma, hogy a cégek mind-mind presztízs miatt ugranak bele ezekbe a témákba (afro főszereplő, lgbt karakter), a fogyasztókat viszont ezek a dolgok rohadtul nem érdeklik. Ők jó karaktereket akarnak, jó történettel.
És igazából egy idő után úgy is elérik a céljukat, mert akit eszek a dolgok "elrettentenek" a készítő további munkájától, azok úgy is elkopnak. Végül maradnak az "agymosottak", akikat igazából a konkrét játék igazából rohadtul nem érdekli, csak éljenez, hogy van benne ilyen meg olyan karakter.
Kb. mint egy oszkárgyanús film, ahol leforgatnak egy filmet maguknak, hogy aztán pontozhassák magukat.
Mellesleg, nekem a legtöbb esetben ezzel azért van bajom, mert nyilván tudom, hogy egyes döntések csak azért születnek meg, hogy az ideológiát bele lehessen nyomatni a dolgokba.
Tegyük fel a kérdést: Miért kellett kinyírni Joelt?
Laikusként rávágnám, hogy "kellett a drámai történethez".
Logikus gondolkodóként a belső kisördök azt mondatja velem, hogy azért kellett kinyírni Joelt, mert 1) fehér 2) férfi, és ezzel belepiszkított volna a "strong intependent woman leader" ideológiába, amit nélküle a játék "képviselni tud".És ebbe az a vicces, hogyha alapjáraton nem kezdtek volna ebbe az ideologizált baromságba, senki fel sem venné, hogy kinek milyen a bőrszíne vagy milyen a nemi identitása...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- LEGO klub
- Fotók, videók mobillal
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest