Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FunPro

őstag

válasz Gery9112 #442 üzenetére

Én személy szerint nem tudom mikor fog visszanyalni igazán a fagyi, ha egyáltalán visszanyal.

Az a probléma, hogy a cégek mind-mind presztízs miatt ugranak bele ezekbe a témákba (afro főszereplő, lgbt karakter), a fogyasztókat viszont ezek a dolgok rohadtul nem érdeklik. Ők jó karaktereket akarnak, jó történettel.

És igazából egy idő után úgy is elérik a céljukat, mert akit eszek a dolgok "elrettentenek" a készítő további munkájától, azok úgy is elkopnak. Végül maradnak az "agymosottak", akikat igazából a konkrét játék igazából rohadtul nem érdekli, csak éljenez, hogy van benne ilyen meg olyan karakter.

Kb. mint egy oszkárgyanús film, ahol leforgatnak egy filmet maguknak, hogy aztán pontozhassák magukat. :K

Mellesleg, nekem a legtöbb esetben ezzel azért van bajom, mert nyilván tudom, hogy egyes döntések csak azért születnek meg, hogy az ideológiát bele lehessen nyomatni a dolgokba.

Tegyük fel a kérdést: Miért kellett kinyírni Joelt?

Laikusként rávágnám, hogy "kellett a drámai történethez".
    Logikus gondolkodóként a belső kisördök azt mondatja velem, hogy azért kellett kinyírni Joelt, mert 1) fehér 2) férfi, és ezzel belepiszkított volna a "strong intependent woman leader" ideológiába, amit nélküle a játék "képviselni tud".

És ebbe az a vicces, hogyha alapjáraton nem kezdtek volna ebbe az ideologizált baromságba, senki fel sem venné, hogy kinek milyen a bőrszíne vagy milyen a nemi identitása...

Új hozzászólás Aktív témák