Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát jelen állapotában nincs még semmi olyan, amitől igazán kitűnne. Van 1 map meg asszem 6 kaszt (ami amúgy nagyon nincs jól balanszolva de ezt majd javítják) Nekem az a része fogott meg, hogy mecha, és nem agyatlan turbótitán hentelés megy mint mondjuk egy akármelyik Gundamban, vagy más aktuális shooterben. Kicsit emiatt tud ingerszegény lenni, de pl ha a Prophet az egyik kivétel. Az egy egész érdekes valami, a képességei is jók, csak okosan kell használni.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #33 üzenetére
Én a 100%-os renderscale-ből nem adok lejebb. Úgy éles a kép. De nálunk csak FHD @ 60fps a cél. És ahogy néztem, azt medium-on hozza is.
Tegnap játszott vele a fiam, fél szemmel figyelgettem. Hát nem kapott el az inger, hogy kipróbáljam. De majd talán.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
k-adi
nagyúr
válasz callmeakos #28 üzenetére
na szuper, taktikus játékoknak mindig örülünk
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #33 üzenetére
Közben kaptam hozzáférést steam-en. Szóval majd megnézzük. Bár az előjelek nem túl biztatóak.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
Igen sok. Pont mint az elmúlt kb ~200 évben folyamatosan...
Lassan már különféle egyiptomi leletek is a HL3 megjelenésére utalnak.Hiszem ha látom..
Egyébként meg most már hiba lenne folytatni. Nem fognak tudni senkinek sem megfelelni.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
wjbhbdux
veterán
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #28 üzenetére
Gépigénye magasabb mint a WoT-nak? Elég hurka a PC-nk már.
-
-
k-adi
nagyúr
Sőt ha már itt tartunk a STEEL HUNTERS-ről sincs cikk pedig egész érdekes főleg Titanfall rajongóknak stb.
-
k-adi
nagyúr
válasz Sirandrish #24 üzenetére
haha, igen az valószínűbb
-
Sirandrish
legenda
-
k-adi
nagyúr
válasz Sirandrish #22 üzenetére
Lehet épp a gamePOD AI botot írja ami összeszedi a címeket és generál pár bekezdéses cikket belőlük
-
k-adi
nagyúr
válasz Sirandrish #20 üzenetére
Ananta-ról sem láttam hírt itt
-
Sirandrish
legenda
Oric bakker....facebookról kell megtudnom hogy lesz Trónok Harca játék???
Hol a Gamepodos cikk róla?? EjnyeeeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
cami][us
senior tag
válasz Plazmacucci #12 üzenetére
Nem amíg nincs kész a Portal 3.
-
k-adi
nagyúr
Na van valami splinter cell hír?
-
podtibi
senior tag
Szerintem borzalmas lett. Annyi marhaságot lenyomtak a címek bemutatása és díjak átadás közben, hogy már a végét vártam az egésznek.
[ Szerkesztve ]
Ui: Ezt inkább rád bízom.
-
-
.LnB
titán
A HL3 egy mém. Semmi több.
-
félisten
-
Lacccca87
addikt
Semmi hír róla sajnos. Nem váltak valra a találgatások.
-
félisten
Half Life 3 when?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
rubkrisztian
csendes tag
Mint show nagyon igényes volt szerintem viszont játékok szempontjából vegyesek az érzéseim.
Számomra sok volt a felejthető tucat játék de voltak érdekes bejelentések is (Witcher, Outer Worlds, Ominusha, Mafia, Split Fiction). Majd meglátjuk bizakodó vagyok a 2025-ös évvel kapcsolatosan . -
Lacccca87
addikt
HL3-at bejelentették végül?
-
Neurotoxin
őstag
válasz callmeakos #6 üzenetére
Mi minden évben együtt virrasztunk a barátaimmal és nézzük, számunkra az év egyik fénypontja. Persze közben mindenféle egészségtelen dolgot fogyasztunk De idén nem jött össze
@oriic: Nem csak te
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
herion
tag
Még el sem kezdődött, de ahogy nézem a csetet már több ezer dollárt bedonételtek az emberek.. De minek? Kinek a zsebébe megy ez a pénz? Kabaré komolyan mondom
Who Let The Dogs Out?
-
Nálam ez most már hagyomány hogy virrasztok, plusz errefele emberibb időben is van
A show része mindig érdekes persze a sok indie filler ellenére, a jelöltek idén meg megénkább.
All→M8
-
Logen88
aktív tag
Naughty dog remélem mutat valamit.
The Last of Us is a masterpiece.
-
Televan74
nagyúr
Elejébe bele nézek, de a többit majd holnap. A fontosabb bejelentésekről úgy is lesz hír. Nekünk ez az idősáv nagyon rosszkor van. Pedig én legtöbb esetben éjszakai bagoly vagyok, éjjel háromkor hagyom abba a játékot.
Mindenbe beleugatok!!!
-
yanna
addikt
Nem vagyok kitartó, majd később kerül rá esetleg sor. Vertikális, vagy horizontális, majd kiderül.
-
Montanaxy
aktív tag
Aki mobilról nézné azoknak lesz egy vertical stream is a csatornájukon kijelölve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest