Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoke1982
senior tag
Most én is leraktam , amúgy most értem be a Elameinhez , ott kicsit még dolgozni kell rajta de csak meglesz majd. Néztem az én damage szintem valami 500+ tartok már , a level színt meg valami 89 vagy 98? Lol .
Gondolom kicsit elcsúszott az idő múltkor xD
Volt egy mini pókos boss Elamein elött , sajnos oda már elejétől kellene kezdeni, az ad valamit? (De azt sem tudom már hol volt.)Meg találtam egy titkos falat is a lámpával ,de máshol is mutatja ott nem értem merre kellene menni, de ezt láttam már máshol is. (A Zöld lámpás) Csak annyit segít az irányt mutatja? Látom zöld az aura , de sehol semmi.. mint a egyik pálya elején anno zombis rész kezdődött , ott egy kerítés volt de arra nem tudtam menni se áttörni.
Mert itt is a boss kezdetének elején is csak a boss kapuig mutatja akkor ő lenne a titkos út és boss vagy mi? Na mindegy.. Amúgy jó kis játék de most kicsit megfáradt. Vagy én..Jah a köcsögöket én is gyűjtöm, majd még várok mert kb 18 van csak még meg, és sokkal jobbak is vannak még ha több lesz. De nincs is mit még gyűjteni, anno össze szedtem vissza mentem összes pályán újra. legalább megéri? Most itt van 1-2 azt hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sweet.tv - internetes TV
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Újszerű Garis MSI Claw(A1M) 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest