Hirdetés
-
GAMEPOD
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
Őszintén? Ténylegesen ötletem sincs, hova lehetne fejleszteni a játékmechanikai finomításon kívül. Esetleg Amerika helyet jobban örültem volna más helyszínnek. ami kicsit megbolondítja a jelenlegi rendszereket.
De nem panaszkodok, szerintem a grafika rendben, játékmenet detto. Jó lesz ez.
-
Brownage
tag
Szerintem simán tudsz együtt játszani bárkivel. Mármint a te verziód akármilyen lehet, helyileg EU-ból csatlakozol, IP alapján kerülsz eu szerverre gondolom én. De ha van uplayen egy ismerősöd aki japánból játszik és behívod a te játékodba, akkor hozzád kerül. Ha meg te csatlakozol hozzá, akkor te leszel japán szerveren vagy ami a legközelebb esik hozzá. Gondolom én.
De amint látom, nálatok csak annyi a különbség, hogy az account magyar / US és amúgy mindketten itt vagytok, mindenképp mindketten eu serverre kerülnétek amúgy is
De nem tudom, hogy amúgy van uplayből külön US account? Ez nem olyan, mint blizzardnak, hogy teljesen külön van a régió. szerintem a uplay/en-gb-n is be tudsz jelentkezni, mi meg a /us-US-en vagy mi az oldal címe
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest