Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz szatyor1972 #600 üzenetére
Szia!
Milyen rég volt mikor mentünk párszor.
Én is belépek még hétvégenként és megveszem majd a 2.-at, csak az zavar, hogy ennyire nem értékelik a játékos tábort miután meglett a pénzügyi mérleghez az előrendelések száma.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem is volt az vita kérdése, hogy jó játék vagy sem. Az egyik legjobb amivel játszottam, imádom a mai napig a hangulatát és hogy bármerre lehet benne kóborolni és a tűzharcok is fantasztikusak. A mesterséges intelligencia is szuper. Grafika meg egyértelműen kiemelkedő.
Inkább a baj az, hogy nincs kedvem kiadott állapotban is bétát tesztelni a pénzemért, mint azt megtettem a Wildland-dal. Pedig ott a bétában is ott voltam és a Div2 bétára is feliratkoztam.
Div1-et akciósan húztam be a Gold-ot anno mikor már kint volt egy ideje és mindig megnéztem a jelentéseiket (annak ellenére, hogy a csávó nagyon idegesítő). Egyedül azért tettem le 330 óra után a Div1-et, mert másik játékba kezdtem amibe 2900 órám van jelenleg és 1 éve casual vagyok pedig.
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
addikt
Törölve lett a twitter bejegyzést azóta, legalábbis nálam nem hozza be. Írd meg kérlek, ki volt az úriember.
Division 2: sose volt kenyerem az optimizmus, most sincs másképp, de annyira negatívan nem látom a dolgot, mint ezek szerint itt páran. Én attól félek inkább az eddig megosztott vidik alapján, hogy annyira a multira hegyezik ki, hogy a single része (amit tudom, hogy végig lehet coop-olni) még kevesebb kontentet fog takarni és kimaxolja a repetitív fogalmát. Ne így legyen, de ettől tartok kicsit.
Nem tudom fejből, hogy hány órám volt/van az első részben, de szerintem a 2ezret nem értem el, ettől függetlenül; hangulat, grafika vitte a prímet, de kellett egy nagy adag Tom Clancy fanboy hozzáállás, hogy beszívjon. Sajnos 4-5 hónap után már csak hétvégén ültem le elé, Idén meg csak párszor közös DZ + heti/napi kiemeltek ledarálására pajtival. Jó ötezeért vettem dobozosan, tavaly év elején, amikor már az 1.3 kint volt.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
nagyúr
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Madoc
veterán
Holnap küldik a meghívókat Division2 Technical Alpha tesztre. Ha valaki kap az fájdítsa a szivünk és írja be hír
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
Olvastam. Oriic tesztelte boxon már, ezért itt is van esély.
Nem úgy gondoltam hogy hívjon meg mást. Hanem úgy értettem hogy dicsekedjen el vele hogy meghívták.[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Anonymus23
veterán
válasz velizare #618 üzenetére
Div 1nél content megosztás volt tilos. Akárcsak a Wildlandsnél, ott is csak az volt megtiltva, hogy screenelj, videót csinálj, vagy streamelj.
Ettől függetlenül persze voltak fenn videók, kitakarva az egyedi azonosító számot.
Azt kb nem tudják ellenőrizni, ha bármilyen nikkel valahova bírod, hogy te is benne vagy, vagy pl mik voltak tapasztalataid.;) - The Power of the Light Side
-
pzstm
titán
Arra gondoltam hogy arrol mar tudnanak es hondoltam biztos beirtak volna...de akkor nem es emiatt remelted hogy megosszak...ertem mar, kicsit mashogy ertelmeztem elsore
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
.LnB
titán
Azt nem értem, hogy ilyenkor miért nem adod át a lehetőséget, hogy egy valóban hozzáértő személy próbálhassa ki?! Egyet ismerek.
Milyen amúgy? Olyan mint amilyennek látszik? Amilyennek várjuk mi? Más helyszín azt ennyi?!
Fura, hogy nem nagyon jött ki róla videó a "repülőgép roncsos"-on kívül.Egyébként nem is tudom, hogy mit várok. Tuti, hogy tipikus Ubisoft folytatás lesz sajnos.
Ui: ha nagyon szégyenlős vagy, akkor privibe...
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
válasz Anonymus23 #620 üzenetére
Lehet rosszul emlékszem de character customization abban is volt, és mivel véges számú az ilyen kiválasztott felhasználók sora, ezért gondolom ha nagyon akarták volna akkor kiderítik, ki huncutkodott youtube-on.
Privátban én is szívesen olvasnék beszámolót, a halandóknak is kell az infó
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz VágniValó #625 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy erre már nem emlékszem, főleg mivel ha jól rémlik a Divisiönnél én csak a 2 bétában vettem részt, Alpha teszt nekem csak a Wildlands volt. De lassan 3 éve volt, nem emlékszem már, de azt tudom, hogy mindenfelé az azonosító kód meg minden, NDA-t kellett elfogadni stb-stb. Wildlands az fix, hogy volt Alpha, ott is van customization.
Egyébként az Ubi fórumon megy a nyalás ezerrel, vannak olyan felhasználók, akiknek már a feje se látszik ki az Ubi hátsójából, nem hogy a nyelve
Szánalmasan nevetséges amit páran leművelnek ott
Főleg annak tudatában, hogy a kiválasztás már megtörtént, csak ma fogják kiközölni, hogy kit hívnak meg;) - The Power of the Light Side
-
oriic
HÁZIGAZDA
HIvatalosan még egyelőre nem tudni. 1. résznél volt, gondolom itt is lesz.
(#624) .LnB
Nincs miről beszélnem, Fehér Ház környéke volt elérhető. Igazi teszt volt (nem ilyen béta szerűség, hogy játsz oszt jóvan ), lényegi játékbeli rész még eléggé limitált. (HIányos textúrák, skillek elérhetetlenek, nem módosítható felszerelés stb.) Matchmaking, game session, VOIP használhatósága, terhelhetősége ment. Dark Zone is tervben volt, de a buildel voltak még gondok, így az kimaradt.
Később talán már tartalmasabb lesz, de így is sokat beszéltem.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
addikt
válasz Anonymus23 #627 üzenetére
Persze, hogy megy a nyalás ezerrel. A Nagy kiadók bármit csinálhatnak lassan, emrt úgyis van az a generáció, meg IQ szint; a vérpistikék akik minden fost preorderelnek, meg dícsérnek és a pay to win esetén se érzik magukat átcseszve, csak úgy állnak hozzá, hogy "ok, többet kell farmolnom"
Most Ubi kapcsán jött elő, de nem rájuk gondoltam elsősorban.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Na?
Senki sem kapott meghívót?;) - The Power of the Light Side
-
szatyor1972
tag
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #632 üzenetére
kérdezted mindezt ottani idő szerint hajnali ötkor.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
LÁZ
addikt
aszongya a zímél, hogy ju hev bíín szelektid for teknikál alfa
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
XeeN
senior tag
Én is kaptam meghívót, Dec 15. és Dec 18. között lesz.
-
törölt tag
Ezen a hétvégén történetesen semmi dolgom és kaptam kódot vagy kiválasztottak vagy hogy kell ezt írni. Szóval kíváncsian várom a tesztet.
Legalábbis bízom benne hogy nem lett az uplay acc-om ruszki hackerek martaléka így félév szünet után.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kiválasztottak.
THE DIVISION 2 TECHNICAL ALPHA
SELECT PLAYERS CAN PLAY ON PC STARTING DECEMBER 15TH, 2018
THANK YOUYou now have access to download the Alpha in your Uplay PC Library
-
Madoc
veterán
Azért lettek itt szép számmal ahhoz képest hogy very limited..
-
esgabee
tag
Én is megyek!
-
-=Jam=-
őstag
"You have been selected for the Technical Alpha"
-
Warzoz
senior tag
Gratulálok mindenkinek!
Nekem is sikerült. Bekerültem. -
Csoffadalom
tag
Engem is. Kár hogy dolgoznom kell.
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
addikt
Check in! De majd csak vasárnap estétől.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest