Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz
FireKeeper #27791 üzenetére
Nálam eddig működött a game, a legutóbbi patch óta én is "boldog" tagja vagyok a 10 minute crashnek.. minden inditas utan nagyjából 10 percen belül kötelezően kifagy.. iszonyat idegesítő..
Ha lenne más hasonló értelmes játék már rég a földbe tapostam volna ezt a világ szégyene fost, de vhogy Ubinak szerencséje van és egy olyan "vákumban" vagyunk amior egyszerűen nincs mire ráfüggeni, és jobb alternatíva hiányában vissza-visszalogolunk..
Aztán amikor azt hiszed naívan hgy majd egy Diablo 4 vagy egy Day Before megoldja hogy mivel játssz napi szinten, akkor az egyiket elhalasztják a másik helyett meg kiadnak egy diablo3-nál is rosszabb Immortalt ahol akkor se lesz maxos karaktered ha eladod a rózsadombi villádat mert 40 forint nem elég egy pay-to-win modelben nekik hogy felbuffold magad..
Itt tartunk.. oké tudom 3rd world problem picsogás hogy jaj miveljáccak a 1.5M forintos gépemen, de akkor is..
Visszagondolva én már kb a 90-es évek közepe óta játszom PC-n.. soha ilyen jó gépem nem volt mit most.. soha ilyen romhalmaz felhozatal nem volt még mint most.. mindig volt mivel játszani, most kb nincs.. semmi nem köt le, PvP-t utálom, sportos árkádos fifás callofgyutis szarokat az instalálás előtt 2 héttel unom meg.. A Wildlands kijátszottam, a BreakPoint egy vicc, Outriders egy vicc, a Div1-2-ben meg több órám van mint egy svájci órásmesternek..
Röviden összefoglalva ma a játékipar ott tart hogy azmennyaf@szomba..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- EAFC 25
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Assetto Corsa EVO
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Szólánc.
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Pár hónapos Apple iPhone XR eladó, független, 94%-kos gyári akksival!
- LG 21:9 UltraWide IPS ívelt monitor, 144 Hz, 34 hüvelyk, AMD FreeSync,szép állapot!
- EZ IGEN! Sony PS5 Fat BONTATLAN Final Fantasy Bundle + Cover + Joystick ÚJ
- JBL PartyBox Club 120 - 2év MediaMarkt Garancia
- Sony PS5 CF1216 God of War Ragnarök Bundle eladó God of War Ragnarök játékkal együtt!