Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Xbox Series X|S
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- Last Epoch
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Alkoholista nevelde
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Volt már olyan állapota akármelyik ellenzékinek amiben nem utálattal, meg autoriter szociopata 6 éves gyerekként hivatkozott a másik oldalon lévőre? Vagy amikor nem a világvégét meg országok összedőlését javasolták meg? És ebből mennyiszer jött be, mennyiszer nem? Nálunk hányszor akart minden ellenzéki meghalni meg elköltözni külföldre 2014 óta, mert mostaztántuti Albánia szintje lesz? És mit is tudnak felmutatni az ellenzékiek amikor épp ők voltak kormányon? Milyen hibákat meg agymenéseket vittek végig? Ja bocs.
Imádom amikor baloldaliak mutogatnak mindig a másikra, de közben önnönmagukra is ugyanúgy érvényes lenne.Ugyanez a másik oldalon is.
-
Héraklész
tag
-
tranceplanet
addikt
+1
Mindenben egyetértek. Én is végignéztem ezt a nem rövid videót. Ránk mint végfelhasználókra és fogyasztókra sötét idők várnak. Helyesbítenék nem fogyasztók, mert nem fogunk fogyasztani. Már amúgy is a béka segge alatt lévő vásárlási kedv még tovább fog csökkenni. Ez a kiszámíthatatlan állapot nem sarkallja az embereket vásárlásra, mindenki megtakarít, mert nem látja a biztató jövőt. Kezdődött a koviddal aztán háború, most pedig ez a vámháború... Ez az őrült vörös jenki igazán nagy károkat fog okozni, úgy kb. mindenkinek. Ha nincs vásárlási kedv, akkor az egy dominó effekt, ha beindul egyszer és nem áll be pozitív változás, akkor húzza magával az egész piacot. Az a szomorú, hogy az egész Uniót is pont egy ilyen dilettáns banda irányítja. Szépen meg lehet nézni, hol tart most az Unió autóipara. De nem számít, mert a jelenlegi legfontosabb dolog, hogy most pikk-pakk felvegyük tagnak az Ukránokat. Tényleg megértünk a pusztulásra, kelleni fog egy nagy "reset" , mert ez hosszú távon így nem fog működni, ahogyan most mennek a dolgok. Egy kicsit most ez ilyen pesszimista szösszenet volt a részemről, nézzétek el nekem. Az a baj nem nagyon látok olyan vezetőket, aki kikormányozna minket ebből a sz*rból. -
Olvastam már több elemzést is, hogy mit is akarhat trump, igazából teljesen mindegy, ezt így nem lehet csinálni. Remélem jól beszopják a hívei. Kína már vissza is mondta a teljes amerikai szójabab importot(braziloktól vesznek inkább) és 2 új Boeing repülőt is visszaküldtek, nem fizetik ki plusz ezen kívül még 50 repülőt rendeltek korábban azokat is lemondták.
Persze, igen, minket is érint de valószínűleg nem annyira mint az amerikaiakat, akár egy szorosabb szövetség is létrejöhet az országok között az USA kihagyásával. Ez még persze nagyon a távoli jövő kérdése, az elkövetkező 1-2 év kritikus lesz bár szerintem háborúig nem fajul a dolog.
-
Szerintem előbb vagy utóbb elengedik ezt a dolgot trumpék, persze majd valami megegyezésnek fogják hazudni mint ahogy a napokban is azt hazudta a narancsmajom, hogy tárgyalnak, erre Kína kiadott egy közleményt, hogy ők nem tudnak semmilyen tárgyalásról.
Aztán mikor szembesítették trump-ot az újságírók, jobban mondva egy és kérdezte, hogy név szerint ki tárgyal Kínával akkor csak hebegett-habogott, nem tudott egy egyenes választ adni.
Új hozzászólás Aktív témák
it Gyakorlatilag újraindították az európai működést a stratégiai nehézségek után.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest