Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrmft
senior tag
válasz winters123 #19494 üzenetére
A 745 ara konkretan igy egy vicc. Engem az 50"-os merte miatt is erdekel foleg... 55" alatt "komolyabb" panel eddig nem volt.
-
Vhiktor
veterán
válasz Piazza #19495 üzenetére
Biztos minden CEC funkció be van kapocslva mindkét készüléken?
Próbáltad másik HDMI bemeneten?ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz Piazza #19492 üzenetére
Hdmi cec engedélyezve van a konzolon és a tvn is?
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Piazza
tag
Sziasztok!
Nem talalok megoldast a problemamra...
65C835 es PS5A konzol a hdmi1-re van csatlakoztatva.
Kerdesem, miert nem kapcsolja be a tvt? -
mrmft
senior tag
-
rainman72
nagyúr
válasz winters123 #19488 üzenetére
Ha tippelni kéne ez olyan mintha így hagyták volna gyártásban a jól sikerült C83-t csak több méretben.
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
winters123
tag
Elkezdett feltűnni a színen az újdonságnak számító C80-as széria, amit a C74 és a C84 közé pozicionalnak. Ha jol emlekszem, ez tud 50 colban is 120 hzet minileddel, talan ez az egyik kulonlegessege. Egyelore a magyaron nem, de a roman weboldalon mar letezik:
[link][ Szerkesztve ]
-
krepp
tag
válasz rumkola #19466 üzenetére
Kiprróbáltam amit írtál, nálam semmilyen változás nem történt, de nekem nem is volt hasonló jelenség mint nálad, de az tuti hogy az energia takarékosság biztos hogy a jó házi mozizás ellensége...
Jó volna tudni hogy mit jelentenek a menüpontok amúgy csak nagyon régi leírást találtam..."Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
king3000
csendes tag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy az Ambient módon ("képernyővédőn?") valahogy lehet-e állítani, hogy ne 10-15p után kapcsoljon be, hanem később? A teljes kiiktatásra találtam csak módszert. (C835)
Aláírás
-
Vhiktor
veterán
válasz Persie12 #19471 üzenetére
Ennek inkább örülj.
Ez ne legyen szívfájdalmad, örülj neki ha nem nyúlnak hozzá, mert csak elrontják az egészen jó gyári képmódot. Az minden csak nem kalibrálás.
Legutóbb egy samung qn91a-t tettem helyre utánuk, miután nézhetetlen képet csináltak az egész jó gyáriból. Meg az alataluk kiadott papiron is rosszabb volt a "kalibralt" meres mint a gyári Hdrben meg elcseszték a fényerő több mint 50%át, szineket, mindent....többiről ne is beszéljünk.Szóval örülj hogy nem dobsz ki az ablakon több 10ezret
Azt már meg sem említem, hogy kalibrálás előtt 100 órát járatni kell a tvt, és közvetlenül kalibrálás előtt is.mar mennie kell fel órát, mielőtt nekiallnank, hogy bemelegedjen a panel (a scpectrophotometer hiányát már meg sem említeném). Egy rendes kalibrálás 3 óra.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Atis45
aktív tag
Én nem merek letörölni róla semmit, mert nem értek hozzá, és nem tudom mi micsoda.
Amúgy most a DV-nél átállítottam fényesre, és így most nem annyira látványos. (igaz a kontrasztból vissza kellett venni picit)
Azt nem értem, hogy a külső vinyóról miért tudja jól lejátszani. -
krepp
tag
válasz Atis45 #19470 üzenetére
Nekem volt hasonló jelenségem C835-nél de hamar abbahagyta, így nem kellett a megoldásával bíbelődnöm. Több apró idegesítő buggal találkoztam, én frissítettem az fw-t, és minden felesleges programot lepucoltam az androidról, még talán egy segédprogit is használtam hozzá. Mert én aarra vezettem vissza minden hibát hogy nem bírja a HW.
Azóta teljessen hibamentes..."Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
DrDobos
őstag
válasz Persie12 #19477 üzenetére
Köszi a segítséget
"Mondanám hogy a saját szemednek higgy, és ne az eladóknak, de olyat is láttam hogy bizonyos gyártótól származó tv-k képe el volt állítva hogy bizonyos gyártók készülékei csábítóbbak legyenek demo módban, és így ezen készülékeket válaszd..."
Ez érdekes, sétálgattam az MM-ban, és olyan rusnya képű márkás TVket is láttam, hogy ott már nem hiszem hogy hardveres, sokkal inkább beállítás oka van szerintem..Samsung Galaxy A55 5G
-
krepp
tag
Érdekes amit írsz, kipróbálom én is, bár én alapvetően elégedett vagyoka a DV-megjelenítéssel, kivéve SW Episod 1 első jelenete ahol nekem, és gondolom minden miniledes tv elhasal, ezen kívül, az újabbik szárnyas fejvadászban van még egy jelenet ahol mintha a miniled nem tud elég kevés fényt kiadni ezért már ki is kapcsol abban a zónában, így részletek vesznek el....
Én inkább a HDR10+ preferálom, már csak azért is mert több beállítás érhető el mint DV alatt.
Hazaére beletúrok én is a szervíz menübe, hátha találok valami számomra hasznos opciót.."Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
-
Persie12
aktív tag
válasz DrDobos #19476 üzenetére
Szia! Euronics, Emag, Alza. Saját tapasztalat alapján, de le akarnak majd beszélni a gyártó termékéről és inkább a jól bejáratott Samsung/LG vonal felé akarnak terelgetni majd. Gondolom ezek a cégek nagyobb osztalékot fizetnek. Mondanám hogy a saját szemednek higgy, és ne az eladóknak, de olyat is láttam hogy bizonyos gyártótól származó tv-k képe el volt állítva hogy bizonyos gyártók készülékei csábítóbbak legyenek demo módban, és így ezen készülékeket válaszd...
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Valahol meg lehet nezni eloben ezeket a TVket? Vannak valahol például kiallitva? KosziSamsung Galaxy A55 5G
-
Scale
őstag
75c835 460-ért gvhkedvezmeny kuponnal vihető most alzánál, én meg is rendeltem, erre vártam, kíváncsi leszek
[link] -
Persie12
aktív tag
válasz rainman72 #19469 üzenetére
Szuper, én is így gondoltam.
Érdekes hogy ezt a két tv-t nem nagyon árusítják a boltok, pedig idei modellek, még ott sem ahol a többi modellt forgalmazzák (Euronics).
Amúgy sem árulnak mindenhol TCL-t , pl a három nagy közül (Alzát nem nevezem annak) az MM egyáltalán nem, és ez szívfájdalmam is, mert nem tudom hogy Emag-nál vagy Euronics-nél lehet e kalibráltatni képet vagy sem. Úgy vagyok vele hogy egy ilyen árú tv azért legyen belőve rendesen.iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
Persie12
aktív tag
Sziasztok!
Lassan lecserélném a régi tv-m egy új készülékre. Öcsémnek nemrég vettünk egy alsóbb kategóriás TCL-t (50C645) és eddig nekem bejön, rendszerrel sincs bajom, igaz ez az első okos tv a családban (a többi Tv, okosítóval vagy PC-vel volt használva), így más rendszerrel nincs tapasztalatom. Tv-ben mindig is Sony fan voltam, a mostaninak sincs baja igazából, azon kívül hogy csak Full HD, és beruháznék egy PlayStation 5-re, szóval kéne egy jó kis 4K tv, ami tudja a 120 Hz-t és az AirPlay-t. Lehet sosem lesz kihasználva a 120 Hz de ennyi pénzért a Sony nem ad 120 Hz-t a két kinézett TCL meg igen, szóval úgy vagyok vele hogy ha tudja a készülék, de nem használom ki, nem baj, nem kér kenyeret. Két modell között vacillálok: 1. TCL 55C845 vagy 2. TCL 55C745 . Ahogy fentebb az egyik kolléga ki is tette az EISA díjakat, 55C745 direkt gamer tv-ként van aposztrofálva, a 55C845 pedig Home Theatre. Ugyebár mind a kettő tudja a 120 Hz-t szóval ez adott, ráadásul 55C845 Mini LED-es ami részemről inkább az ő irányába billenti a mérleget. Sőt szerintem magasabbra is van pozicionálva a gyártónál is a C845 mint a C745. Ezért is érdekes számomra hogy a C845 fullosabb tv mint a C745 mégis a C745 drágább mint a C845 és ugyan arról a boltról beszélünk. Egy szó mint száz a C845 sokkal jobb választás szerintem. Bocsi ha hosszú lett!iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
szkutyi
addikt
Köszi az infót
Nekem.az a bajom egyes dv filmeknél, ahol a kép anyag tartalmazza a fekete csíkokat és nem elég kevés a nit.ertek, ott világít a fekete csík...
Ahol a tv rakja rá a filmre a fekete csíkot,.ott elég vagány....
Egyébként sdr esetében mély fekete a csík...hdr és dv esetén ez már annyira nem mondható el! -
rumkola
nagyúr
TCL 55C735
Megoldottam a túl sötét Dolby Vision problémámat!
Külső vinyóról megy a DV film, a TV saját media playerével. Az volt a gondom, hogy a DV film mindignagyon sötét volt, szinte nézhetetlen.Ezt csináltam:
"Go to the Settings menu, select Advanced Settings under Picture option, highlight Contrast, and enter the numbers 1950 using your remote. A hidden menu will then appear on your screen.
Scroll down to Parameter Setting and click OK.
Select Dynamic Backlight Control (DBC), and turn off DBC Enable. For other models, you can turn off the Energy-saving option under DBC."Ezek után a Dolby Vision tesztvideók lemásznak a képről, tökéletesek.
Star.Wars.Episode.I.The.Phantom.Menace.1999.2160p.UHD.BluRay.DDP.5.1.Atmos.Dolby.Vision.SL.x265.HUN-PapitaHD is jó lett.
Vicc.Olyan volt eddig a Dolby, Vision, mintha valami homályosító, élesítlenítő, tompító szűrő lett volna rajta. Mintha ez a Dolby Vision logó megjelenésével jött volna. Most egy pillanatra van, amikor elindítom a filmet és jön a logó, de 1 másodperc és eltűnik. Szerintem eddig az volt a bajom, hogy rajta maradt a DV logo layer-e a filmen vagy mi a fene.
[ Szerkesztve ]
-
gorgocska
tag
válasz Atis45 #19457 üzenetére
Én ugyan ezt a jelenséget tapasztalom ha Netflixen nézek DV filmeket,és a Disney+ nem tapasztalom,(43c735 )és az a baj hogy nem is tudom le törölni az appot a tv-ről hogy ujra telepítsem hátha az megoldaná a problémár.
Azért kiváncsi vagyok mit irnak neked rá.
És a másik szobába van egy 55 c835 ott nem jön elő ez a hiba.Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
rainman72
nagyúr
-
winters123
tag
Az idei szériák is kaptak EISA díjat. Best home theatre (C845) és best gaming (C745)
[ Szerkesztve ]
-
Atis45
aktív tag
Sziasztok.
Olyat vettem észre, hogy a Disney+-on a DV filmeknél olyan van, hogy a képváltás előtti pillanatba leveszi a fényerőt, vagy pedig ad rá fényerőt. Attól függően, hogy sötét vagy világos kép lesz. Ha sötét kép van és világos képre fog váltani, akkor a képváltás előtt egy pillanattal már ráadja a fényerőt. Nyílván ha világos kép van és sötétre fog váltani, akkor pedig levesz a fényerőből a képváltás előtti pillanatba. De ezzel az a baj, hogy észrevehetően.
A HDR10-es és a HD műsoroknál nincs ilyen. Letöltöttem egy DV filmet, annál sincs ilyen.
Ez tv probléma vagy beállítási probléma?
A tv 55c645 -
nicu71
addikt
sziasztok,lehet hogy volt már de nincs idegzetem keresgélni windows 11 gépre üjitottam,vezeték nélkül hogyan lehetne összepárositani egy c735-el? windowson megvannak az eszközök de a Tv-n nem találom,nem akarjaj a dolgot
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Vhiktor
veterán
válasz Nyugis #19448 üzenetére
Nem lesz instant az élmény, még a drágább tvken sem.
A nagyobb társainak a beépitett lejátszója egész jó.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Nyugis
senior tag
Tisztelt hozzáértő kollégák!
Szeretném a segítségeteket kérni.
elolvastam több elemzést tesztet, de mivel nem vagyok róla teljesen meggyőződve, hogy a nagy része "fizetett hirdetés" így szeretném a Tapasztalataitok alapján kialakult véleményeteket kérni TV vásárlás ügyében.
kinéztem egy modelt konkrétan ezt típust: "TCL 43P735 43" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Google TV"
a lentebbi képen még fotót is mellékeltem Róla.Arra lennék kíváncsi, hogy ha a távirányítón megnyomsz egy gombot, akkor tapasztalható-e "lassulás"?
Vagy instant végre hajtja az utasítást a lapozást etc..
Illetve a gyári film lejátszó kezeli- e a feliratokat vagy a goggle play-ról érdemes leszedni a VLC-t hozzá:
szóval mi a vevényetek?[ Szerkesztve ]
-
mukisrác
aktív tag
Sziasztok,
A c835 mindkét távirányítóját érdemes meghirdetni?
Lenne rá kereslet?Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
flash-
veterán
na megvan az első film amit nem visz a vimu.(pc viszi)
pedig ez 2003-as 1080p.Remux.VC-1.DTS-HD.MA.5.1.HUNvan valakinek ötlete hogy miért nem?
Format : Matroska
Format version : Version 4
File size : 28.6 GiB
Duration : 2 h 17 min
Overall bit rate mode : Variable
Overall bit rate : 29.7 Mb/s
Encoded date : UTC 2018-11-25 07:39:43
Writing application : mkvmerge v9.9.0 ('Pick Up') 64bit
Writing library : libebml v1.3.4 + libmatroska v1.4.5
Video
ID : 1
Format : VC-1
Format profile : Advanced@L3
Codec ID : V_MS/VFW/FOURCC / WVC1
Codec ID/Hint : Microsoft
Duration : 2 h 17 min
Bit rate : 25.5 Mb/s
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 23.976 (24000/1001) FPS
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Compression mode : Lossy
Bits/(Pixel*Frame) : 0.514
Stream size : 24.6 GiB (86%)
Language : English
Default : No
Forced : No[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
válasz ricsi0307 #19443 üzenetére
Itt a hozzáférési engedélyt kéne megadni neki a redszer kisegítő lehetőségnél de hagyd.
Töltsd le a launcher managert ott beállítható hogy a projectivity legyen az alap indító.
Ellőtte a fejlesztői beállításokban (rendszer>android tvOS build-ra nyomsz 7-szer akkor lesz a rendszer menüpont alatt fejlesztői beállítás) az usb hibakeresést engedélyezd, aztán ha feljön a launcher managernél akkor neki adj engedélyt. Ha jó beállítottad akkor a launcher managerben lehet változtani melyik indító legyen aktív.
-
s4tch
veterán
Sziasztok,
https://www.tcl.com/hu/hu/tvs/c735-50
Ezt a tévét (50C735) néztem ki anyámhoz a vendégszobába. Nagyobb nem nagyon férne el. Egy kérdés a szakiknak, mielőtt megrendelem: ugye ez - megfelelően a hivatalos weboldalnak - 120Hz-es? Esetleg bármi hibája van, amiről tudni kellene?
Illetve ha már itt járok: a C715 HDR-jéről nem olvastam jókat itt a topikban. Nagyon gyász lehet a C735-höz képest?
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz ricsik #19436 üzenetére
Őszintén szólva én smemi különbséget nem láttam/mértem, az akkori fw-el.
-
Brandynew
őstag
válasz Parmezan77 #19434 üzenetére
Mindennel próbáltam már. A kisfelbontású (720p és 1080p) anyagokkal, a 2160p web-dl anyagokkal és a streaming szolgáltatók (Netflix, Disney+, HBO) lebutított képével nincs nálam se gond. Csak a kis tömörítésű, magas bitratejú DV és HDR+ 2160p fájlokkal. Nincs nekem se külső hangrendszerem.
[ Szerkesztve ]
-
Parmezan77
junior tag
válasz Brandynew #19433 üzenetére
Szia, simán Tv lejátszójával vagy más appal a TV-n, próbáltad már? Nekem nincs semmi külső eszközöm, Vimu-t és néha Plexet használok, igy nekem semmi gondom nem volt eddig a hanggal. Momdjuk nincs külsö hangrendszerem sem, csak a TV-t használom, vagy fülest ha már a család lefeküdt.
-
-
-
Vhiktor
veterán
válasz Brandynew #19426 üzenetére
Nem lehet, hogy a tartalom a rossz?
Mi szólaltatja meg a hangot? A TV saját hangszórója vagy külső hangrendszer esetleg optikai kábellel összekötve?[ Szerkesztve ]
-
sysrq
őstag
válasz Parmezan77 #19415 üzenetére
Én használom, nem is a mért eredmények miatt hanem az érzet miatt is javaslom, telepített kodi alatt egy beleugrásnál azonnal megjön a kép és a hang. WiFi alatt kicsit szeret döccenni. A 100-as lan-t mintha direkt hanyagolnák, pedig elméletileg elégnek kellene lenni.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
H-Mano
tag
https://prohardver.hu/tema/tcl_lcd_es_led_tv-k/hsz_9706-9706.html
https://prohardver.hu/tema/tcl_lcd_es_led_tv-k/hsz_11330-11330.html
https://prohardver.hu/tema/tcl_lcd_es_led_tv-k/hsz_9319-9319.html -
Vhiktor
veterán
válasz Brandynew #19416 üzenetére
Nem védem a márkát, de ez egy rossz általánosítás. Azok a tcl-ek amiket láttam és teszteltem tökéletesen váltottak a frekvenciát.
[ Szerkesztve ]
-
szkutyi
addikt
Usb- thernet-280 kb...tegnap próbáltam ..ami visz érdekes, netflix csak 60at mért....5ghz wifin pedig 120at....
-
LÁZ
addikt
-
Parmezan77
junior tag
-
H-Mano
tag
válasz Parmezan77 #19413 üzenetére
Soxor javasolták már itt a TV USB-re csatlakozást is egy adapterrel.
-
Parmezan77
junior tag
válasz flash- #19412 üzenetére
DLNA úgy fog működni, ha a router amire a TV van kötve az AP (Access Point) módra van állítva. Alapból DHCP van a routerekbe beállítva, azzal nem fog a DLNA müködni mivel a DHCP egy subnetet (al hállózat) hoz létre és ahoz, hogy működjön, a két ezköz ugyanazon a hállózaton kell, hogy legyen. Viszont nekem AP-ban nem működött a Telekomos settop box. Mondjuk lehet azért mert egy ezer éves router volt abban a szobában. Megoldásként vettem egy pár ezer forintos switchet és arra kötöttem a TV-t és a settop boxot is.
Viszont a TV UTP-n csak max 100 megabittes kapcsolatra képpes ami inkább ilyen 70-80 körül mozog ha leméred, pedig a belső hállózatom sebessége olyan 7-800 mbps körül mozog.
Én azt tapasztalom, hogy a 60 mbps körüli filmek még jól működnek viszont ami már inkább 70 mbps körül van az már sokszor akad. Legjobban a Vimu jött be lejátszóként, ott lehet állítani a puffer méretet és emiatt azzal van a legkevesebb akadozás. Ha egy jó gigabites routered van a TV alatt, akkor meg lehet próbálni a WIFI csatlakozást, az elméletileg gyorsabb. Én még azt nem tudtam kipróbálni, de már erősen arra hajlok, hogy veszek egy gigabittes routert abba a szobába. -
flash-
veterán
válasz Parmezan77 #19409 üzenetére
hát van a telekomos eszkoz, arra van közvetlenül kötve a pc,
illetve a telekomos eszközből megy egy kábel egy másik routerbe,és a tv pedig arra a routerre van kötve
de smb2 működik csak azért próbálnám ki a dlna-t,mert smb2, nem tökéletes. elkezdem a filmet akkor jó de 20perc mulva akad-megáll-lefagy a tv, főleg pause után csinálja és főleg ha 4k remuxot nézek 60mbps filmeknél.[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
Rég jártam erre, mert minden működik nálam a tv-n..
Aki nagyon utálja a testreszabhatatlan tolakodó, hirdetéses GTV launchert, és az app only módot is unja, és visszavágyna egy minden ízben testreszabható ATV launcherre...
-
ricsik
őstag
C385-ön Game módban van olyan beállítás, hogy Frissítési ráta: Szabvány, vagy Teljesítmény üzemmód.
Utóbbihoz azt írja, hogy a 50HZ-60HZ közötti játékokhoz ajánlott.
Ha ezt választom, akkor a PS4-nél fekete lesz a kép és csak nagy nehezen tudok kikeveredni belőle. Ez mért lehet, hogy fekete?
PS4 közvetlenül van a TV-be dugva, megfelelő 48Gb HDMI kábellel.
Félrefordították, és ez lenne a 4k 120Hz, és mivel a PS4 nem tudja fekete a képernyő? Vagy mi a bánat?
Szabvány módban minden ok. -
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
TCL 65C715 hang késést tapasztalok szinte minden forráson. Xbox esetén úgy szűnik meg ha kikapcsolom a tv-t majd vissza és a hangkésés megszűnik. Már felraktam a 728-as fw verziót is de a probléma nem szűnt meg.
-
asprey
tag
Sziasztok! Ma az Alzánál megrendeltem a TCL 75P735
Pár infó, tapasztalatot szívesen olvasnék.
köszönöm! -
flash-
veterán
dlna-hoz mi a trükk?
serviio szerver fut,megosztás megtörtént,médialejátszás engedélyezve a win10ben. de a vimu nem mutatja.
egyéb ötlet?pontosan hogy kell a dlna-t beallitani vimu+win10+serviio? -
mukisrác
aktív tag
-
sysrq
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil