Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz Freddy76 #996 üzenetére
Néztem azóta a B&H-n időközben, és azért gyártanak többen, csak épp itthon még nem árulják annyira minden sarkon.
Azért páran igen, pl. zolka78 is linkelte a mikrosatosat. Az már más tészta hogy én nemcsak az állványokat tenném bele hanem még pár egyéb cuccot is. Megoldható ez ha odajut a helyzet[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
j.bravo
addikt
válasz Real_Necro #991 üzenetére
Hűűű, mit ittál/szívtál/szedtél? Jó cucc lehet
-
j.bravo
addikt
Nocsak, nem is tűnik rossznak, kösz a tippet!
Freddy76: valóban sukár lennék vele, bár az ismerőseim és azok ismerőseinek 98+ százalékának Hermésről a görög mitológia szimpatikus csibész, futár, tolvaj stb istene ugrik be
jégkorongos táskára is gondoltam de az is nagy meg nemolcsó.
A fenti mikrosatos se, de talán jó hogy célhardver. A horgásztáskának meg lenne vicesség-, a gitártoknak meg azért valahol mégis egyfajta kúlságfaktoraMiiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
j.bravo
addikt
válasz Real_Necro #981 üzenetére
Rendes tőletek, fiatalok, hogy így ötleteltek
Már régóta agyalok rajta de erősen háttérben fut ez a processz, szóval nagy sürgősség nincsen.
Jó ötlet a golftáska is, bár tényleg nem szégyenlősek megnyomni a ceruzát az árcédula kitöltésekor, mondván elit/prémium sport. Persze valamilyen szinten a fotózás is az; de a golfnál (pláne a lovaspólónál) jóval kevésbé, és a hivatásos fotósok nem túl nagy örömére egyre inkább tömegsporttá is válik.
Sőt a túrahátizsák se rossz ötlet, bár lehet hogy az már nagy
Ha nagyon olyanom lesz még az is lehet hogy a hazai kézművesipart fogom támogatni oly módon hogy varratok egyet (ha nem veszett drága, nyilván).A horgásztáska mellett kifejezetten tetszetős ez az opció is
-
j.bravo
addikt
válasz Real_Necro #978 üzenetére
Meg kéne nézni közelebbről konkrét darabokat. Meg a horgász botzsákot is. Fotóról most azok tűnnek a legmegfelelőbbnek.
-
j.bravo
addikt
válasz Real_Necro #974 üzenetére
Ja igen, a natgeo jól néz ki de 19" belső hossz karcsú, másfélszer ennyi a lámpaállvány.
-
j.bravo
addikt
válasz Real_Necro #974 üzenetére
Jaj hát már, annyira vészesen nem sok ám az. Ropi többet cipel.
Egyetlen gond az állványok hossza.
Most egy ilyen sporttáskaszerűben van, amibe egyrészt sajnos úgy kell beleszuszakolni (pár centivel hosszabb kéne legyen), másrészt kényelmetlen cipelni, féloldalasan húzza a vállam és akadályoz a járásban.
Körülnézek majd a horgásztáskák között, de gitártok átalakítására is gondoltamMiiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
j.bravo
addikt
válasz Real_Necro #971 üzenetére
Hát jó, nem voltam elég körültekintő, kihagytam hogy banyatank kizárva
Ebbe egyébként nem férne bele a lámpaállvány szerintem.Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
j.bravo
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan táskát - nem muszáj eredendően fotós táskának lennie - amibe belefér mondjuk két (v. több) McGoat-féle lámpaállvány (kb 75cm összecsukva) plusz egy normál állvány, ernyők, villanjkörték/kisvakuk, és a) nem sporttáska fazon, hanem hátizsák/gitártokszerűen két vállra vehető; vagy ha sporttáska-fazon, akkor gurulós?
Ha még a sima fotóstáskát (váz, pár obi, aksik) vagy tartalmát is bele lehetne integrálni, még jobb lenne, de egyelőre az első követelmény teljesítése is elég volna.
Ja és persze nem hátrány ha megfizethető
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Ulanzi U-190 Pro Fluid videofej (ÚJ)
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM + UV szűrő -Megkímélt-
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Digitális fényképezők, objektívek, egyebek számlaadással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest