Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
madagaszkar #118498 üzenetére
Ki kellene adniuk, viszont mindenképpen utána kellene járni, hogy ők miért látnak bent mást, mint a valós, mert az nem oké.
Próbáld meg a 1414-en ezt ütni, ha nem tud segíteni az első, akkor kapcsoljon tovább.
-
madagaszkar
tag
válasz
DJ. Ru$y #118497 üzenetére
Ismerős Telekom szerelő intézte a bondingot, hogy biztosan meglegyen a 100/30-as sebesség, ebben jó volt a meglátásod.
Akkor ha sima ügyintézőt hívok fel, esélyem sincs, hogy tud segíteni? Egyébként akkor jól gondolom, hogy kiadják a 2 hd 1 sd-t, csak a megfelelő emberrel kell beszélnem? -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
madagaszkar #118496 üzenetére
Valami mutyit érzek a vonaladon, ugyanis erre a vonalra józan rendszer és ember sem adna ki bondingot, szóval ezt nem tudom, hogy hozták össze. Bár, ha belépne az eszközre ami nálad van láthatná a vonali adatokból, csak ezt sima ügyintéző hiába nézi, nem érti. Tisztelet a kivételnek.
-
madagaszkar
tag
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
madagaszkar #118494 üzenetére
Erre a vonalra simán mehet a 2HD 1SD, vetess fel panaszt.
-
madagaszkar
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. Tegnap váltottam SAT tv-ről IPTV-re VDSL-en.
Már megrendeléskor közölte a hölgy, hogy nálam csak 2 db STB telepíthető, mert a vonalam csak 22 Mbit-es az ő általa látott adatok alapján. A két STB még rendben is volna, egyébként sem akartam most hármat, de az, hogy az STB rendszerinformációi alapján 2 sd 0 hd stream van kiadva az már nem oké.
Kipróbáltam, hogy mindkét STB be volt kapcsolva és így felvenni már nem tudtam, vagy ha beállítottam egy felvételt akkor már a másik tv-n nem tudtam nézni semmit.
Ilyenkor mi a teendő szerintetek? Nem adják 2 STB-re a 2 hd 1 sd-t? Így felvétel esetén csak 1 tv készüléket tudok nézni és ez nagyon nincs rendben szerintem. A sat tv-n simán tudtam felvétel mellett két tv-t nézni.
Tapasztalata van valakinek ezzel kapcsolatban?
A HGW adatai szerint egyébként ilyen a vonalam:
Köszönöm a segítségeteket előre is. -
mrzed
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #118488 üzenetére
Igen, olvastam ezt már Tőled is.
Viszont én ezt az opciót nem tudnám elfogadni, ha kell beáldoznám a tv előfizetést, vagy megoldanám más néven a szerződést, külön-külön szolgáltatói eszközzel. Sajnos a szolgáltatók eszközei annyira gyengék, és megbízhatatlanok hogy még a böngészős gui megjelenítése is komoly kihívás számukra. Nem is beszélve, hogy a belső hálózat védelmét még véletlenül sem bíznám olyan eszközre, amin dedikált kiskapuk vannak. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #118487 üzenetére
Persze, ez is opció. Áthordozod őket, összevonják Magenta1-re és a Magentára vállalsz két évet, akkor még a készülékkedvezményed is több lesz talán.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
DJ. Ru$y #118479 üzenetére
Most az otthoni tv+ internet a tarr. Ez most jar le ho vegen. Ezert kellene megrendelnem a T-tol az otthoni csomagot(net+tv)
a telefonok Telenorosak. Az enyem mar lejart, baratnome viszont csak 2-3 honap mulva.
En az uj iPhonet vennem, de az meg ido mire rendelheto lesz, szoval addig otthonra kellene valami.
ha megrendelem az Otthoni csomagot(net+TV) 1 rv husegre, akkor kesobb hozza lehet meg dobni 2 telefon elofizetest, hogy magenta 1 csomag legyen az egesz nem? -
IG55
senior tag
Üdv!
A segítségeteket szeretném kérni, kifogytam az ötletekből.
Egy Sagemcom F@st 3686 HGW után kötnék egy Asus N18U routert, és a port forward nem működik. Plex-szel és Putty-tyal egyaránt próbáltam.A beállítások a HGW-n :
Port forward:
Működik a Plex remote access a HGW-n keresztül:
ASUS beállítások:
Nem működik a port forward:
Egyébként a Puttynál ugyanez a helyzet. Belső hálón elérem a 192.168.1.15 címen, kívülről viszont nem.
Mit rontok el?
-
n@p@lm
őstag
No, most ment el a szerelő a tegnap előtti hibabejelentésem miatt.
Kicserélte a Sagem ONT, szoftver : SG3G10000604.
Csontra ugyan annyit hoz mint az előző. ~400Mbps/930Mbps
Elbeszélgettünk.
Egy optikai szálon 64 előfizető van. (nekem ez új infó).
Simán elképzelhető hogy a központban (ezt ő nem látja) behatárolták a letöltési sebességet mivel megtelt az optikai szál és más előfizető ne "csorbuljon".
Ezt etikátlannak tartom a Telekom részéről.
Érik az NMHH levél.
Jövő év első felében elérhetővé akarják tenni a 10 Gbps sebességet, akkor egy optikai szálon 32 előfizető lesz.
Továbbá egy új eszközt is tesztelnek ami már rendelkezik egy! darab 2,5 Gbps LAN porttal.
Hirtelen ennyi. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #118473 üzenetére
Nem tudod "elrakni", de otthoni szolgáltatásra is vehetsz telefont, ha ez a cél. Megveszed a készüléket, utána meg áthurcoljátok a számokat, akkor amikor kedvetek van.
Vagy kivárod a 2-3 hónapot hűség nélkül a másik szolgáltatódnál (TARR?) és utána kötsz át egy Magenta1-gyel.
-
donmackó
addikt
válasz
HTomee #118468 üzenetére
Szerintem nincs. Én a szomszéd faluból vagyok (Tápiógyörgye) és hozzánk szele felől jön a kábel, de itt nincs sebesség probléma. ping 9 ms download 948.73 upload 948.11
-
Livius
őstag
válasz
Harkovz #118466 üzenetére
Figyu, ne szarakodj, nyitasd újra a hibajegyet és instant jelentsd be ezt a hibát/panaszt az NMHH-nál is. Én úgy látom, mára már annyira pofátlanul kezeli minden szolgáltató ezt a garantált minimumot, hogy nem szabad vacakolni, ha elsőre nem megy, másodszorra már bőven lehet tolni a problémát az NMHH-ás bejelentéssel. A vége úgy is az lesz, hogy kiderül a hálózat soha nem is tudta a kínál sebességet, és így az NMHH-nál elbuknak az érvekkel és már jön is a kötbér meg a helyreállítás vagy épp a legvégső esetben egy kisebb csomagba kényszerítenek, esetleg szerződés bontást csinálnak veled.
-
IntelKiller7
veterán
Sziasztok.
Hó végén lejár a jelenlegi otthoni csomagunk egy másik cégnél.
Szeretném már most megrendelni a T-nél az otthoni TV és Internet szolgáltatást.
2 év hűséget vállalnék, viszont látom, hogy felajánl kedvezményt készülék vásárlásra.
Ez csak akkor él, ha most azonnal veszek valamit mellé, vagy valahogy ellehet tenni későbbi felhasználásra?
2-3 hónap múlva lejár barátnőm telenoros hűsége, és akkor átvinnénk a számainkat is a T-hez. Akkor valszeg el is lenne költve ez a kedvezmény. -
b.roland82
csendes tag
válasz
DJ. Ru$y #118422 üzenetére
Ahogy észrevettem időjárásfüggetlen a dolog
. Napsütésben, szélcsendben is megszakad amikor úgy gondolja, illetve van hogy viharban a szél össze-vissza rángatja a kábelt, de van kapcsolat. Én is már csak a dobozra vagy benne a csatlakozóra tippelek, esetleg kábel. Bejelentettem hibára, majd szólok akkor a szerelőnek hogy nézze meg ezeket.
Beniii06: Egyedül vagyok a dobozban, a legközelebbi szomszéd is olyan 100 méterre van, de nekik van külön dobozuk, szóval majd szólok hogy mérjék meg a többi csatlakozót is és dugjanak rá arra ahol a legjobbat mérik
-
tobias40
veterán
válasz
Harkovz #118466 üzenetére
Ugye közvetlen az ONT-ről mérsz?
Nekem uanígy volt friss bekötés után,a szerelő gépén is ennyi volt a speed mint nálam még is csak azt mondták hogy a minimum megvan.
Voltak vagy 3x és nem javult.(haverom az egyik nem baxott át mindent elkövettek)
Aztán egy pár nap után újra kijöttek csináltak vmit ,picit jobb lett.
Az elejétől kezdve az időrés(sáv)-ra gyanakodtak de elvileg rendben volt.
Aztán egyszer csak rendbe jött és azóta rendben van de nem megy 900/900 fölé de már régen nem érdekel.
A lényeg hogy ne add fel és jelentsd minden héten hibára ha nem hozza a sebességet,mérjél különböző időpontok sebességet az app-al,azokat mentsd el bizonyítéknak.
Ha nem csinálják meg 2-3 héten belül akkor fordulj a felsőbb szervekhez, bizonyítékként a speedtest méréseivel.
Mérjél éjjel 11 órakor hajnal 5-kor délután egykor,minden időpontról legyen mérésed hogy nem csak a fő időben nincs meg a sebesség.
Ne add fel,végül megcsinálják,kitartónak kell lenni,sokszor ők sem tudják mi a baj de ha nagy a nyomás megcsinálják! -
Essejó
veterán
válasz
Stanley-B. #118444 üzenetére
Nekem is koaxon jön a telekomos 1000/25 itt Soroksáron. Az ugyanitt lévő Digis optika, sajna bizonyos okokból nem megoldható.
-
Harkovz
aktív tag
válasz
DJ. Ru$y #118463 üzenetére
Egyébként meglepően gyorsan,már ma volt itt egy szerelő több mint egy órát tornázott rajta,új profil,új idősáv,mindent újra csináltak,mégis 3-400 mb/s a letöltés.Szerintem többet kéne tudnia,nem tudja mi lehet,de a garantált megvan.Hát mondom ok,de nem arra fizettem elő.Egyébként korrekt volt,mindent megpróbált.Lehet,hogy ennyit tud itt a hálózat?Másnak is ennyit tud itt Cegléden?
-
Voice24
őstag
Online, a chat-en keresztül aktiváltattam a 3 db hd stream-et. Először félreértette az ügyintéző a dolgot, és kapásból egy 3. beltérit is bele akart vonni az előfizetésbe, majd tisztáztuk, hogy nekem a felvétel opció miatt csak magára a 3 hd-ra van szükségem.
Utána hamarosan kb. egy percre lefagyott a műsor a boxon, majd elindult. Utána néztem, már a 3 db hd stream volt.
Ami viszont feltűnt, hogy azóta a csatornaváltás lassabb lett, és amikor megjelenik az átváltott csatorna képe, az is 1-2 másodpercig merev, és csak utána indul el. Eddig ilyet nem tapasztaltam, ezt a 3 hd stream megléte okozza? -
Beniii06
addikt
válasz
DJ. Ru$y #118457 üzenetére
"Volt aki írta, hogy a webes felületen lévő szerződésben benne van"
Nem a szerződésben van benne, hanem az új előfizetés megkötése után 30 (vagy 60) napig elérhető külön egy pdf-ben a profil --> dokumentumok résznél. Legalább is nálam így volt, mondjuk én sem most kötöttem.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Harkovz #118455 üzenetére
Volt aki írta, hogy a webes felületen lévő szerződésben benne van (nekem 1000 éves szerződésem van, abban nincs benne). Összefoglalóban le van írva, ha be tudsz lépni a Telekom fiókba, akkor meg tudod változtatni, a régit nem tudod kideríteni ott. Telefonon vagy lediktálják vagy ott is csak újat tudsz megadni, ebben most nem vagyok biztos.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
mediaplayer #118450 üzenetére
Nem kellene cserélni, lehet, hogy félretájékoztattak, esetleg volt előtte nálad másik eszköz? Régi Huawei ONT? Lehet az maradt a rendszerükben... Ha kapsz kicseréled, visszaküldöd a másikat, aztán kész. Gyakorlatilag nem kellene, hogy csereeszközt kapj.
-
Kaba
veterán
válasz
mediaplayer #118450 üzenetére
Ez a jelenlegi aktuális modem,ha nem hibás akkor nem kell cserélni.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Pubszon #118442 üzenetére
Benyomod gombbal a wifit, rácsatlakozol, megnézed amit akarsz kész. Rádugsz kábellel bármilyen eszközt az ONT-ra és megnézed amit akarsz.
Olyan sűrűn nézegetek a jelszinteket? Szerintem aki egyszer összerakja a hálózatát és nincs vele probléma, az nem fogja napi szinten nézegetni.
-
Pubszon
veterán
válasz
tobias40 #118449 üzenetére
Nekem sem kellett nyúlni a saját hálózatomhoz, csak az ONT-t beállítani majd a routerben PPPoE csatlakozást megcsinálni, mert előző szolgáltató DHCP-vel adta az IP címet.
Így is jó, úgy is jó, de nekem jó ha életem az ONT-ot mert ha jelszintet kell nézni vagy egyebet akkor elérem.
-
mediaplayer
csendes tag
Sziasztok!
Három hónapja használom a Telekom optikai internetet(1000/1000). Igényeltem vezetékes telefont és IPTV-t és azt mondták az ügyfélszolgálaton hogy a digitális elosztót le kell cserélni, legalább is az ő rendszerük ezt írja. Most az a helyzet hogy a Sagemcom F@st 5655v2 van ami már kezeli rendesen a gigabites rendszert is van ennél jobb elosztó vagy miért kell kicserélni?
-
tobias40
veterán
válasz
Pubszon #118442 üzenetére
Egy időben uanarról a gépről sehogy!
Nálam azonos az ip a két eszköz de be van kapcsolva a PPPoE Passthrought és így az ont egy modemként dolgozik és elérem a saját routeremet.Ha az ONT-t is elakarom érni akkor kábellel csatlakozok rá és így megtalálom de ilyenkor csak az ONT-re csatlakozok.
Nekem jó így mert nem kellett a saját hálózatomhoz nyúlni amikor megkaptam az optikát,mindent az én routerem intéz!Úgy van minden DJ. Ru$y írta korábban!
-
taki01
őstag
válasz
kabelmania27 #118447 üzenetére
Nem rég lett kiépítve
-
taki01
őstag
A letöltési frekik adásteljesítménye már 15 dBmV fölött vannak és még stabil a net.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Livius #118440 üzenetére
a címemen szolgáltat a Voda és habár a honlapjukon nekem is feldobja, hogy van gigás optika (apróbetűs résszel, hogy lehet h mégsem elérhető), a Telekom oldalán csak koax van a címemen (23 ker), meg hát van is Telekomos netem és koaxon jön, itt nincs optikája a Telekomnak, szóval ezért gondolom, hogy a Voda is koaxos lesz.
-
festina10
tag
Sziasztok!
Múlt hét pénteken a Telekom Chat-én módosíttattam az otthoni szolgáltatást az Arena4 miatt. Semmi nem változott csak az új IPTV csomagot kértem a korábbi 150-es nettel és telefonnal.
Ma kaptam egy új router-modemet GLS hozta, KAON CG3000Sztetek van e értelme a meglévő CISCO-t kicserélni erre? Netem 150mb/s, amit a cisco is tudott eddig.
Az esetleg függ a modemtől, hogy mivel 2 db beltéri egység van jelenleg IPTV stream 2 HD és 1 SD. Ez az új modem miatt mondjuk 3 HD streamre változik?Előre is köszi.
-
Livius
őstag
válasz
Stanley-B. #118437 üzenetére
A Voda csak a Telekom optikán kérhető nem? Ez esteben szerintem egy új optikai bekötést kéne csinálniuk a meglévő mellé.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Lehet lakáson belül egy kettes osztóval elosztják a koaxot egyik kimenet Telekomos modem másik kimenet Vodafone modem.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Nem hinném, annyi, hogy mindenképpen be fognak húzni még egy kábelt, kiépítik a saját végpontjukat és kész.
-
Stanley-B.
őstag
Van valamilyen korlátozás arra vonatkozóan, hogy meglévő Telekom otthoni internet mellett legyen egy Vodafone otthoni előfizetésem is, olyan területen, ahol a Voda a Telekom hálózatán szolgáltat?
-
Gabesz87
veterán
A Mi kis falunkat nem tudjátok, hogy tudom visszanézni? RTL Most-on látom, hogy fent van, és gépről el is indul, de a TV-nél sehogy sem tudom. Van egy Androidos lejátszóm (Zidoo), letöltöttem az RTL Most-ot, de onnan nem indul el. Próbáltam böngészőből, de úgy sem. PC-n kívül egyelőre máshogy nem megy :S Max. összekötöm az erősítőmet a laptoppal, ha minden kötél szakad.
-
viktorhu
veterán
válasz
Motion_Blur #118355 üzenetére
Nekem csinált ilyet sagemcom, több újraindítás után javult meg. Én is napokig szenvedtem vele, mert az első újraindítások nem segítettek, így elengedtem az újraindítást mint megoldást, a végén mégis az lett.
-
flash-
veterán
üdv
telekomos szolgáltatásom van(optikai net, tv)
nappaliban van a vezetékes huawei router.
hálószobában van egy telekom tv box, egy tv okosító(nincs bekötve) , és egy wifis asus rtn12d1 router(nincs bekötve)
.
meg lehet e azt oldani hogy a hálószobába átmenő 1db cat5e kábel belemenjen a routerbe(ami wifis) abból pedig menne vezetéken egy kábel a tv okosítóba és még egy a telekom boxba, és akkor menne a telekom box, a tv okosítón az internet és a router még wifin is tolná a netet.megoldható?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
momoxp #118426 üzenetére
Nem lesz gond, mivel nem fognak visszafelé beszélni egymással. Ami esetleg nem fog működni, hogy nem éred el a Syno mögül az ONT-ot, de neked az nem is kell, mert mindent a saját eszközödön fogsz konfigurálni beállítani az ONT-ra max addig csatlakozol, amíg kikapcsolod a wifit, meg beállítod a PPPoE Passthrought.
Pubszon
Mivel nem egyenrangú eszközökről beszélünk, ezért nem okoz problémát. (Nem LAN-LAN vannak összekötve, hanem LAN-WAN, akkor lenne probléma, ha LAN-LAN lenne kötve AP módba.) -
momoxp
tag
válasz
DJ. Ru$y #118424 üzenetére
Köszönöm a választ, gondolom akkor ha ezt beállítom akkor a saját routerem port és tűzfal szabályai lesznek érvényben az ONT-nak semmi köze nem lesz hozzá. Az IPTV és a telefon marad az ONT-ba, így működni fognak ezek is? Illetve még ey kérdés, az nem gond hogy az ONT-nak és a Syno routernak ugyan az lesz az IPje?
-
Beniii06
addikt
válasz
b.roland82 #118421 üzenetére
"Mit tudok ezzel tenni?" "Lehetséges hogy az oszlopon a dobozban kéne megnézetnem a csatlakozást?"
Azt írtad már mindent cseréltek, én bejelenteném hibára és amikor kijönnek kérném, hogy az oszlopon lévő dobozban cseréljék ki a csatlakozót és tegyék másik helyre a csatlakozást a dobozon belül(már ha van szabad) vagy ragaszkodnék a bejövő kábel teljes cseréjéhez.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
momoxp #118423 üzenetére
Nem kell változtatni semmilyen IP-t. "PPPoE Passthrough" a kulcsszó a keresőhöz. Bekapcsolod, a routeredben WAN type PPPoE lesz, megadod a PPPoE adatokat és örülsz.
PPPoE adatok = internet feljelentkezéshez szükséges adatok, mint rézérpár esetén, kiépítést végző szerelőt kérd meg, ha tudja nézze meg és adja meg az adatokat. (Felhasználót ki tudod olvasni a Sagemcomból, de a jelszót nem.)
-
momoxp
tag
Sziasztok,
Holnap jönnek bekötni az optikát a lakásba (2000/1000 NET, IPTV, telefon)
Jelenleg DIGI-m van. szolgáltatói eszköz nélkül.
Most így van a bekötés:
INTERNET - Synology router RT1900(192.168.1.1.) - NAS, switch, PCHa bekötik a Telecom optikát így szeretném:
Internet - Telekom eszköz - Synology router (jelenlegi hálózatot ha nem muszáj akkor nem állítom át)
Ha visszaolvasok akkor az IPTV-t és a Telefont az ONTba kell hagyni, a Telekom ONT LAN1-ből Synology router WAN portba kell kábel. És régebbi bejegyzésekben azt olvasom hogy az ONT IP-t kell változtatni, alhálózati maszkot is?Tapasztalatok, kinek hogy van beállítva?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
b.roland82 #118421 üzenetére
Mivel léges bekötés, így gyanús, hogy esetleg szeles/szelesebb időben jelentkezik a probléma. Ami vagy kábeltörést vagy kontakt hibát vizionálnál számomra, bár lehet rosszul gondolom.
Egy következő ilyen hibánál mindenképpen a légkábelt nézetném át a szerelővel meg a dobozban nézze meg mi a pálya, ha minden hibánál jelented, akkor egy idő után csak leesik nekik, hogy a légkábelt lehet teljes egészében cserélni kellene...
-
b.roland82
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy 1000/1000-es Telekomos net ezzel a csodálatos Sagecom Fast 5655v2 modemrúteriptvelosztóizével. Olyan problémával szenvedek beköttetés óta (2019 augusztus), hogy az Optikai Rx Power értéke ugyebár -8 és -27dbm között lenne jó, viszont nálam rengetegszer lemegy akár -35dbm-ig is, de láttam ezt már -40-en is(!), aztán meg csodálkozik mindenki hogy miért nem áll össze a kapcsolat.. (Az alap amikor működik minden úgy ahogy annak kellene "csak" -23dbm körül van nálam, ez estére gyakran -27dbm-re is lecsökken ami bőven elég ahhoz hogy megszakadjon az egész). Jellemzően este 10-től akár másnap 12-ig is el szórakozik, közben meg a PON LED pirosan villog. Semmi kapcsolat nincs. Ez alatt az 1 év alatt már legalább 5x volt kint szerelő ezügyben, ebből 3x ki is cserélte az ONT-t, eredménytelenül, mert mire kijött addigra helyreállt az egész, így nem tudta ezt megmérni relatime sem a modemnél, sem pedig az oszlopon a dobozban hogy esetleg ki tudnánk szűrni hogy mivel lehet a gond, így nem tudott erre semmi kézzelfoghatót mondani. Cseréltek csatlakozót is az optikai szálon 2x is már, viszont csak az ONT végénél de 2-3 héten belül minden esetben ugyanúgy előjött ez a probléma az új modemeknél is, de egyébként meg van hogy hetekig meg sem szakad. Vannak még Telekomos ismerőseim a faluban ahol lakom, ugyanezzel a csomaggal+routerrel, náluk semmi gond nincs vele még akkor sem amikor nálam éppen -40dbm-et mutat, náluk meg ilyen -12 körül van..Nem értem hogy nálam ez miért van alapból ennyire az intervallum szélénél. Mit tudok ezzel tenni? Lehetséges hogy az oszlopon a dobozban kéne megnézetnem a csatlakozást? Mert oda tudtommal még egyszer sem másztak fel beköttetés óta. Van egy NAS-ként működő PC amit sokszor tök jó lenne ha el tudnék érni, de hát ez nem igazán működik így hogy egy héten 4x nincs net... Amikor van, akkor meg is van a 940/940mbps 4-5-ös pinggel, de kb a hajamra kenhetem ha szakadozik... Köszi előre is.
-
n@p@lm
őstag
válasz
DJ. Ru$y #118393 üzenetére
Szia!
Na, beszéltem technikussal (a 18 éves diák helyett), olyan 50 év körüli csóka lehetett, nem volt szívbajos, elmókolgatott a konfiggal.
Megnézte az időablakot, letörölte, újra feltette a konfigot de sajnos nem hozott eredményt.
Rögzített hibajegyet, várom majd a szerelő jelentkezését mert itt már megállt a tudomány.
Sajnos. -
Harkovz
aktív tag
válasz
DJ. Ru$y #118410 üzenetére
Nem tudom,hogy akkor mit kell csinálniuk,mondtam nekik amit írtál,és többször kértem technikust,de azt mondta nem tud kapcsolni.Hát azért ordítani nem akartam vele,vicc ha tényleg az kéne hozzá.Meglátjuk mi lesz,remélem javul,mert eddig csalódás,meg ez az ügyintézés is.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Motion_Blur #118407 üzenetére
Ha Win10 és ő rakta fel a drivereket, akkor lan driver uninstall, és a gyártó oldaláról töltsd le az utolsót, ha azzal is probléma van, akkor eggyel régebbit stb.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
headhunter #118404 üzenetére
Több, mint 2 éve volt, más szelek fújnak már azóta.
-
Harkovz
aktív tag
válasz
DevKiller #118406 üzenetére
Igen Sagemcom.A fene egye meg ezt is,wifin dobálja is le az eszközöket rendesen.De holnap már jön az Asus AC1300 RT-AC58,,majd az adja a wifit,remélem jól.Azt olvastam ajánlott router ebben az árkategóriában.Kérdés még,hogy nekik mi számít jónak?Mert ha csak a garantált minimum az gáz.De mikor kötöttem akkor büszkén mondták,hogy ennek stabilan hoznia kell az 1Gb/s-ot.
-
DevKiller
senior tag
válasz
Harkovz #118405 üzenetére
Na most első körben, először is ragaszkodnod kellett volna a szerelőhöz.
Aztán ha még is nálad van a probléma kiszámlázzák azt az 5000 forintot, de legalább kiderül, hogy még is mivan. A mérést a szerelő elvégzi, és ha Telekom oldalú a probléma akkor teljesen díjmentes lesz. Ha talál valamit, de nem telekom oldalú akkor kiszámlázza neked a kiszállást, az esetleges anyagdíjat és ha sokáig van a munkadíjat. De megoldja, azért megy ki elvégre. Egyébként az ONT legalább Sagemcom? -
Harkovz
aktív tag
válasz
DJ. Ru$y #118393 üzenetére
Na megint megpróbáltam.A csajszi csinált vonal vizsgálatot,mértem másik kábellel is de ugyanaz.Küldött valami frissítést de nem segített.Technikust nem volt hajlandó kapcsolni,azt mondja,hogy jó profilon van az ONT.De legalább hibajegyet vett fel,majd kijönnek,persze megfenyegetett,hogy kiszámlázzák ha nálam van a gond.De ha a gépem lenne szar,akkor felfelé sem tudná a 8-900 Mb/s-ot nem?Egyébként ők hogyan fognak mérni?Ha megvan a garantált minimum akkor semmit nem csinálnak?
-
headhunter
addikt
1. Hasonló kedvezményes bekötés, volt ebben az évben a Telekomnál? [link]
2. Adott városban az optikai hálózat 100%-os átadása után indítanak akciót vagy a szakaszos átadás közben is előfordul?Jelenlegi akció:
"...1 év hűség havidíj-kedvezménnyel
Gigaerős Net 1000/1000 díjcsomag
Alap díjcsomag2. hónaptól Havonta fizetendő 4640 Ft/hó
Az első hónapban 3520 Ft..."
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest