Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap egyedül dolgoztam mert az emberem belázasodott. Mondtam neki hogy kérjen COVID tesztet de annyira azért nem reagál gyorsan a rendszer hogy azonnal teszteljék is. Délben beszéltünk akkor épp nem volt lázas. Majd ma este beszélünk. Ha pozitív lesz akkor mint kontakt személy én is karanténba kényszerülök. REMEK!
    Egerésztem kicsit és beépítettem a maradék két élt és egy vápát majd egy kis szarufázást is csináltam. Egymás mellett 4 tetőt kellene készítenem amiből egyel elkészültem és most csinálom a másodikat. A 4.-nek pedig nekiállt egy építőipari szégyenfalas team. Még az is lehet hogy ők fogják befejezni az én megkezdett tetőmet is. No comment. :(
    Hazafelé beugrottam megnézni a következő munkámat aminek egy hét múlva kell nekiállnom. A generátort is meghozta szerelmem.
    Ma közösen megyünk apámhoz és amíg misén leszek a gyerekek kicsit papáznak. 2 hete nem látta őket az öreg.
    hazaérve én még beszerelem a generátort masniba hogy tudjon szerelmem vele menni. Tegnap reggel úgy befagyott körbe Tálti ajtajai hogy kénytelen volt Csillaggal menni. Még jó hogy van 4 autónk amiből 1-2 mindig rossz. Szerdán megy olajcserére és téli átnézésre Csillag.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák