Hirdetés
-
GAMEPOD
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
válasz
Gyöször #23253 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszaitokat.
Akkor kénytelen vagyok beszerezni hozzá akkut, elvileg utoljára még működött amikor ki lett húzva évekkel ezelőtt a falból, de már akkor is sípolt, hogy akksit kell benne cserélni, nyilván, mert el is volt oxidálódva nagyon az egyik, így azt már azért sem tudom kipróbálni. A kész akkupakk megoldás helyett (amit fentebb linkeltem) úgy látom én is össze tudom rakni, mert találtam hozzá RBC7-es akkucsatlakozót, illetve a 2 akksit már több márkából is össze tudom rakni, így 70e helyett 50e-ből kijön.
Vehetem a Krafton márkájút is 16,5e-ért? Nem sok infót találok róla, bár nálam inkább szempont, hogy tovább bírja az akksi (ne kelljen kidobni 2-3 év múlva), de nem kell, hogy nagy terhelést bírjon, mert maximum csak 200-300W lesz rákötve.
Esetleg még találtam alzán még olcsóbban utángyártott RBC7-es Avacom akkupakkot.
Melyiket javasoljátok inkább?
Van multiméterünk, ha muszáj mérek vele, de a kapcsolatunk hagy némi feszültséget hagy maga után.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Exkluzív órák
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- APC Easy 1000VA (BV1000I) ÚJ AKKSI! TÖBB DARAB KÉSZLETRŐL! GARANCIA!
- EATON 5P1550i 1100W valós szinuszos szünetmentes tápegység eladó vadiúj akkukkal, 6 hó garival
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- EATON Protection Station 500 FR - akku nélkül
- APC SMX1500RMI2U
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest