Hirdetés
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
-
GAMEPOD
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Szünetmenteset szeretnék tenni a lakás "központi" részére, amit ellátna: szolga optikai modem, saját router (rajta 1 db USB HDD), Zigbee központ, 10-es switch, és nemsokára még egy IP kamera, valamint egy Raspberry PI3 menne róla.
A mostani eszközök kevesebb mint 12W-ot esznek, rámértem egy OBI-s mérővel de 0W-ot írta, 12W-tól tud mérni. Meg persze mind dugasztápos cucc, így pont ezen agyaltam én is mint itt szóba jött, de ezeknek nem kell rendes szinusz, az egyenirányító és szűrő kondik úgyis kisimítják
Jelenleg ezek a cuccok egy APC PM5-GR túlfesz védős elosztóba vannak dugva.
A kérdésem az lenne, ha veszek egy szünetmentest, azután maradjon-e meg ez a túlfesz védős elosztó?
Mert néztem, hogy van ilyen is, ami lapos/fekvő és van egyből több konnektor rajta, ez tökéletes lenne nekem, pl. [link]
Vagy ezek az állók jobbak esetleg? [link]
Elosztó ígyis-úgyis kell, mert 4-nél több táp lesz bedugva összesen ha minden be lesz kötve, csak a kérdés kell-e a túlfesz védős; illetve a fenti álló/fekvő szünetmenteseknek van-e vmi előnye-hátránya? Pl. egyikbe könnyebb akkut cserélni, mint a másikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest