Hirdetés
-
GAMEPOD
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
TeebyKay #21276 üzenetére
A kisebb EATON 5E típusokban (850 és a 650) nincs ventilátor tehát nem is lesz hangos (az 1100VA-esben már van ventilátor és a még nagyobbakban is)
A csipogást egyes UPS-ekben ki lehet kapcsolni sőt nekem volt olyan APC ahol még jobban testre szabható volt ez: be lehetett állítani, hogy adott intervallumban NE sípoljon pl. este 8 és reggel 8 között így nem ébedsz pl. a hajnal közepén iszonyatos nagy sípolásra (velem előfordult nem volt kellemes később átnéztem a beállításokat és be is állítottam, hogy ilyenkor ne sípoljon)Sajnos nem mindegy UPS-ben kikapcsolható ez a sípolás persze azokban is megoldható de az már garivesztéssel: egyszerűen leforrasztod a csipogót és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardcore café
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest