Hirdetés
-
GAMEPOD
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
Rruuer #11592 üzenetére
Ez szünetmentestől függ szerintem. Amik eddig nálam jártak, azok ha lemerültek teljesen, nem kapcsoltak vissza maguktól, ha visszajött az áram.
De nem akarok okoskodni, totál felhasználó vagyok a témában, csak a saját tapasztalatomat írtam le.
Az APC amibe most rendeltem akkumulátort, szoftveresen állítja le a gépet 8amennyiben a szgépre fel van telepítve a szoftv). Mondjuk egy NAS előtt nem tudom mit csinálna, gyanítom teljesen lemerül. Napokban erre gyakorlati választ is tudok adni, mivel ha megérkezik az új akku, azt meg kell formázni, meríteni fogom valamiről 0-ra. Kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest