Hirdetés
Aktív témák
-
Genius007
őstag
Üdv. Mindenkinek !
Én Szlovákiában lakok ! ( Balassagyarmattol 5km-re ) (Nagy Kürtöstöl 17km-re)
Itt Wifi-s net van. ( FBWiFiNet )
És egészen olcsó !
8Mb/2MB havi 390.-sk ( 2900.-ft ) van mikor gyorsabban jön.
Nincs semmilyen korlát, akkor szünteted meg mikor akarod.
És a tag aki csinálja, az is jó fej! -
sztikac
őstag
Hát ismeretségi körben senkinek sincs SCC-től netje
HomeBox szolgáltatásra gondolsz hogy nem írják sehol? Hát az Orange soha nem írja konkrétan hogy adott szolgáltatást hol és mikor fognak bevezetni (ld. 3G, HSDPA), hanem mindíg csak azt, hogy a nagyobb városokban hamarosan... Ha meg az üsz.-nál érdeklődsz akkor meg ugyanazt ismételgetik ami az újságban le van írva
Úgyhogy egyelőre nem tudunk mást tenni mint hogy kivárjuk hogy mi lesz...
-
ftc
nagyúr
semmi hír SCC-ről amiről beszéltél nem irtak KN-ről...legaláébb is én nem olvastam róla
majd irok egy blogot a szlovákiai DSL és egyébb netes helyzetről elkeseritő
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
ez biztos?
amugy megvan a totyik...csak időközben érdeks nevet kapott[link]
Tri-net gond torrent nem megy csak ha épp kedve van titkositásban...
sávszél emelés nem volt 2005 óta..ami volt hogy ''nem irom le mert moderálnák'' kis papirfecnin sávszél emelés ujabb 2 évre szerződést köttettek és ez sehol nem volt irva 2008 szep. szerződésem van sajna de megprobállok szabadulni tőlük.... -
sztikac
őstag
SCC = Slovakia Cable Company? Nem tudom pont őket nem kérdeztem anno. Amiket néztem: Slovak Telekom (elég drága, ügyfélhez való hozzáállásuk minimun érdekes), WiMAX (közvetlen rálátás szükséges az antennájukra --> nálam nem volt). Most az Orangetól van az Internet Express (HSDPA) ez egész jó. Esetleg még Nextra? Jópár éve tőlük volt betárcsázós netem, azóta nem néztem a kínálatukat...
-
ftc
nagyúr
De ha már van a totyik és még él addig kérdeznék
internet lehetőségek KN-ben...mik az alternativák..engem személy szerint SCC érdekelne... -
sztikac
őstag
Most látom hogy rossz helyen nyitottam
. Thx annak a MODnak aki áthelyezte!
-
sztikac
őstag
Kíváncsi lennék hányan írogatunk a fórumba Szlovákiából... blueMerleről tudok, meg mintha még láttam volna valahol egy észak-komáromi tagot is (én is onnan fórumozok). Biztos vagyunk még egy páran... Esetleg itt tudnánk megbeszélni a szlovákiai PC/GSM üzletekkel kapcsolatos problémákat, észrevételeket (hogy ne a többi fórumot OFFoljuk tele).
ui: Ha van már ilyen téma (én nem találtam) akkor megkérek egy moderátort hogy zárja/törölje.
Aktív témák
Hirdetés
- PC ryzen 5 5600g, RTX 3060 TI Founders, 32gb ram, 512ssd, 700w táp
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS PRO Essential P2520LA, 15,6" FHD, I5-5200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év
- I5 10400 , Rx6650xt , 32GB Ram , 1TB SSD
- Gamer PC v2 , i5 14400F , RTX 3070 , 32GB RAM , 500GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest