Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenGoblin
őstag
Sziasztok,
Órát keresek már egy ideje hátha nektek van tippetek.
Amiket szeretnék:
Digitális vagy lehet analóg és digitális keveréke is
Tudjon ébreszteni rezgéssel.
Nem okosórát keresek
Ha nem lenne túl nagy annak örülnék, nincs valami nagy csuklóm.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
GreenGoblin
őstag
Van itt valakinek Suunto Core-ja?
Érdekelne pár dolog amiről nem találok infót:
1. Mennyire pontos az óra? Mennyit siet-késik egy hónap alatt.
2. Milyen jól látható napsütésben?
3. Be lehet-e állítani, hogy csipogjon óránként mint a Casiók
4. Mennyire pontos az altitude, barométer, időjárás, viharjelzés?Esetleg milyen alternatíva van még erre az órára? Talán a Protrek a Casio-tól? De ott is melyik?
-
GreenGoblin
őstag
válasz GreenGoblin #233410 üzenetére
Amúgy jobban megnézve már nem is érdekel sajnaa. 49*49 milis a mérete ami b@zi nagy és 64 grammos. A mostani órám majdnem egy centivel mind két irányban kisebb és fele akkora súlyú.
Létezik ehhez hasonló óra (alti-baro-temp-comp) emberi méretben? Én nem tudom az ilyen órákat milyen csuklókra méretezik komolyan? A G Shock is pont az amit imádok de sosem vennék pont a mérete miatt pedig nagyon tetszenek.
40-45 miliig elmegyek, afelett vállalhatatlan... ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
GreenGoblin
őstag
válasz dzsi23 #233419 üzenetére
Hát nagyobb. Mert amit néztem az 49 mili átmérőjű, de egy két G Shock 50 vagy annál nagyobb, a vastagságról nem is beszélve no meg a súlyról.
A mostani órámra (Apple Watch 6) pl. Tudok venni olyan tokot amivel 300 méterig vízálló lesz, meg mindenféle koszt, port, ütést bírni fog és még úgy is kisebb lesz mint ezek. Szóval szerintem simán lehetne ezekből az órákból is faragni…szerintem... ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
GreenGoblin
őstag
Suunto Core
Casio Pro Trek PRG 270
Casio Pro Trek PAG 240
Melyik szerinteket és miért?
-
GreenGoblin
őstag
Valaki tudna mondani olyan netes oldalt ahonnan ezek közül valamelyiket meg tudnám rendelni. En nem találok, hátha ti.
Casio PRW-30Y-1B
Casio PRW-30-1A
Casio PRW-30-5
Casio PRW-30Y-3.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
GreenGoblin
őstag
Valaki tudja esetleg mi a különbség a Casio PRW-30-as ill. a PRG-30-as széria közt?
-
GreenGoblin
őstag
válasz GreenGoblin #236706 üzenetére
Meg találtam. Egyedül az időkalibrálás a különbség. Már csak az a kérdés, hogy megéri e a felárat az a funkció...
-
GreenGoblin
őstag
Már egyszer kérdeztem csak nem kaptam választ így újra megkérdem hátha most. Érdemes a több pénzt kiadni egy óráért ami rádió kontroll funkcióval rendelkezik?
-
GreenGoblin
őstag
válasz nrg.960 #236972 üzenetére
Casio PRW 30 vagy PRG 30-as széria közt vacillálok. Ez az egyetlenegy difi csak a kettő közt. De a PRG jóval olcsóbb. Megnéztem hol az adótorony hát nincs közel meg azt sem tudom ezek a tornyok milyen messzire tolják a jelet. Nem értek ehhez annyira. Amúgy pluszmínusz 15 másodperc havonta ha nem a rádió konrollosat választok.
-
GreenGoblin
őstag
Megrendeltem az órám. Ez lett a befutó.
Casio PRW-30-5JF
Kíváncsi vagyok mekkora lesz a 16 centis csuklómon. Remélem nem fog hülyén mutatni.
A másik amit majdnem megvettem az a Suunto Core lett volna. De ez többet tud, bár drágább is... ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
GreenGoblin
őstag
válasz 5-ös kezelő #237347 üzenetére
Felpróbálni sehol nem tudtam szóval lutri de ennyi pénzért akkor is hordani fogom ha az óra hord engem nem fordítva.
-
GreenGoblin
őstag
Na gyerekek. Két hét alatt megjött Japánból az órám.
Apple Watch 6-ot váltotta. (Tudom nem egy kategória a kettő)
A csomagolás brutál biztonságos és minőségi volt. Manuál sajna csak Japanul volt de neten gyorsan találtam angolt és be is állítottam.
Nehezebb jóval mint az előző órám. Kb. duplán meg nagyobb is de mégis nagyon kényelmes. Féltem a mérettől, hogy nagy lesz a 16cm csuklómon de szerintem nem vészes. Napon már fel is töltöttem. Kiraktam a kertbe, direktbe kapta így gyorsan feltöltött. Remélem sokáig társam lesz és nem hagy cserben. Az óránkénti csippanás úristen de hiányzott. Itt egy kép az óráról.
-
GreenGoblin
őstag
válasz Nimda #237840 üzenetére
295 dollár volt ha jól emlékszek. Nagyjából mindent tudok. Végig olvastam a manuált. Amit kellett mind beállítottam.
Talán annyi kérdés, hogy ha mindig napról töltöm akkor sosem kell cserélni elemet? Sosem volt még napelemes órám.
-
GreenGoblin
őstag
válasz Nimda #237842 üzenetére
Médiumon volt de kíváncsi voltam mennyi idő alatt tolja fel maxra. Nincs olyan meleg már és ezért gondoltam kidobom a kertbe. Ablak mögött rosszabb mert ott az üveg miatt melegebb lett. Kint viszont fújt a szél, hideg kőre tettem rá. Nyáron természetesen nem teszem így ki. Szerintem majd karácsonyra veszek hozzá olyan karabíneres szíjat meg még másik fajtákat.
-
GreenGoblin
őstag
-
GreenGoblin
őstag
Power saving módban működik az óránkénti csippanás illetve az automata kijelző felvillanás Casiokon?
-
GreenGoblin
őstag
válasz gangstagergo #237995 üzenetére
Jól néz ki ez a sötét háttér az óralapon. Tetszik
-
GreenGoblin
őstag
Valaki tudja esetleg mi ennek a szíjnak a kódja?
vagy hol tudnám ezt megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest