Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
-
nagyúr
válasz Szabi® #228721 üzenetére
Szabi....
Kicsivel többet olvasol tagoktól és alkalmasint megnézed a linkelt magyar órás jutub vidiket akkor szerintem lassan leesik neked is, hogy ezek populáris elemekből építkező tucat termékek (röviden: kerülendő szarok).
Na szóval ez a nagy harci helyzet.Ez ellenben eredeti!
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Szabi® #228731 üzenetére
Ezek nem ketyegnek, csak kvarcognak. Csuklód mérete? Legyen arányos az az óra. Ha vékonyabb /17 cm kerület alatt/, akor 40 mm-es toknál nagyobbat nem javasolnék. Ha esetleg majd a későbbiekben ketyegős óra is érdekel, szívesen adunk tanácsot, h mi mit vennénk az adott keretből.
Egy elegáns letisztult napelemes? [link]39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
rbalint88
addikt
válasz Szabi® #228737 üzenetére
Igen, epp nem gyerekora meret a 44-es almas a hosszabb szijon a masodik leghosszabb lyukban van kb ekkora csukloval.
szerintem egyebkent ha kifejezetten elegans orat szeretnel, akkor inkabb egy klasszikus harommutatoat, mint kronografot. Ahova ezek a kronok eleg elegansak, oda felveheted az almasat is borszijjal es beallitasz valami elegansabb szamlapot. Ja es inkabb femszijas orat vegyel es hozza egy hirsch szijat vagy gyartasz a topikbol Vadaszcsigaval vagy m1o-val. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz Szabi® #228764 üzenetére
Túlélted a bukást, ez a lényeg. Legközelebb műanyag tokos digi Casio legyen rajtad strapára.
A linkelt órát nem ismerem, csak tetszik - inkább, mint egy T.H. Ha bevonatos órát veszel, és sérül, nem javítható. Sima acél jobb, a zafír ugye meg nem gyűjti a karcokat.Andrew01 : Szerencse kérdése, milyen kvarckristály kerül bele. Drágább órákban meg lehet "szabályozó", hőkompenzálás pl. Vagy magasabb frekvencián rezeg /Bulova 262/, és persze a rádiójel-vezérlés sem rossz.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
xmad
őstag
válasz Szabi® #229200 üzenetére
pont a szvasztika ábrázolása miatt lett nekem is gyanús.
én is csak az általad linkelt junghansot találtam, ilyet nem.
a másik linken sokkal gagyibbnak nézki.a szerkezet nem tudom milyen ebben, nem szedtem szét mert nem az enyém, de meglepő módon hibátlanul működik ha felhúzzák
-
Nimda
addikt
válasz Szabi® #229509 üzenetére
Régen én is nézegettem őket, de a divatóra jellege miatt inkább nem vettem, pedig némelyik egész pofás darab. Aztán az eladó felvilágosított, hogy a Hilfiger órákban Citizen szerkezet van. Hogy ez most igaz e, nem tudom, nem mentünk bele a részletekbe.
Igen, élőben teljesen más benyomást kelt, mint a fotókon.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz Szabi® #229511 üzenetére
Itt buktad a dolgot: "óramárka"
Egyik cég sem óramárka, hanem divatcég. Egy logó, egy szlogen, sál, cipő, illat, zakó, napszemcsi, táska...
Citizen - az bizony órát gyárt.
Rohadtul nincs a két termék egy pariban.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
bigmasterg
addikt
válasz Szabi® #261104 üzenetére
Valszeg' inkább szürke importos. Nyilván ezt sem lehet biztosra mondani.
Azért rendes webshopban, eredetiként árult replika az elég vad elképzelés.
Úgy nagyon hamar lehúzná a rolót egy bolt.
Ráadásul nem is árulnak drága órákat, amiket leginkább másolni szoktak.[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
válasz Szabi® #261125 üzenetére
szeriaszám hiányában is eredeti órát kaptak.
csak nekik nem tetszett így.egy tucat karóránál nem előírás a "sn" megléte, mint mondjuk egy gépkocsinál.
hogy miért van némelyiknél kicsiszolva, a rosseb tudja.
szerintem én egyik órámnál sem láttam ilyen számot, bár lehet, hogy tévedek.[ Szerkesztve ]
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
dzsi23
addikt
válasz Szabi® #261119 üzenetére
A timestore eredeti órákat árul, az árukereső valóban nem téved, csak "hazudik" (értsd: a kifutott termékeknél a legutolsó elérhető ár jelenik meg, ami nagyon sok esetben totál irreális), de nincs abban semmi szégyelnivaló, hogy lehúztak amerikában; tanulópénz. Amúgy elemcseréhez elég leszedni a hátlapot, nem kell szétszedni az órát.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
-
addikt
válasz Szabi® #261125 üzenetére
Tényleg ultragàz ez a misztikus fogalmazàs! Nehezen tudom elképzelni, hogy valami itthon 30e, amúgy meg 1200USD. A glycine combat sub 42 pl Amerikából 299$ a svájci honlapon 1050CHF, de azt ugye felvásárolta az Invicta. A Timex Q széria van jópár a timestore-on, azok mind reissue órák, korrekt áron, 36-56e között. Én rendeltem timestore-os órát, tökéletes volt. A Seiko -ból sincs kicsiszolva a sn. Casio esetén hallottam ilyet. Szürke import. Van ez így. Attól még eredeti
My name is Bond, James... Dean.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Szabi® #261148 üzenetére
Akkor még nem láttad a "Luxora" árait. Egy időben hihetetlen árak voltak. Mostanában nem néztem de most lehet ránézek
Szerk:
ROAMER VANGUARD SLIM LINE 42.900 Ft[ Szerkesztve ]
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
-
dzsi23
addikt
válasz Szabi® #261158 üzenetére
Neked újdonság, hogy egy szürkeimportos bolt nem ad gyártói garanciát? Mélyről gyökerezik a problémád... Te jöttél ide egy kérdéssel, korrekt választ kaptál, ne akarj kioktatni minket a képzelt igazságodról, miközben hétpecsétes titokként őrzöd az amerikában vásárolt órád mibenlétét, inkább tartsd magad jó szokásodhoz: [link].
-
dzsi23
addikt
válasz Szabi® #261160 üzenetére
Kíváncsi voltam, milyen órákkal szereztél ilyen szerteágazó tudást és tapasztalatod, ami alapján osztod itt az észt. De mivel semmi említésre méltót nem találtam, egy olyan hsz-t linkeltem, ahol emberség jelét mutattad, és nem csak trollkodtál, hátha jó irányba terelődhet még a beszélgetés... felesleges volt, belátom, nem maradt belőle semmi... részemről több betűt nem ér a dolog.
-
addikt
válasz Szabi® #261148 üzenetére
Ő, elnézést, hogy azt, hogy valami "itthon" európában, unión belül olcsón elérhető, félreérthető módon fogalmaztam meg! Elnézést, bocsánat! Szóval áfa+ vám nélkül fillérekért elérhető itthon és még eredeti is. Ha Amerikában/ból, már tényleg nem tudom, mit írtál, hogy onnan jött vagy ott vetted, de sokkal drágább volt, sajnálom. Legközelebb rendeld meg timestore-ról és ha nem tetszik, 14 napon belül vissza tudod küldeni. 🤷🤘.
(Csöndben megsúgom, eléggé vergődés szagú, hogy vettél egy drága órát, aztán megláttad kétes weboldalon olcsón és most itt önigazolsz, hogy drágán érte meg, mert az olcsón az biztos kajli, és túrod a keresőben az elmúlt 6 év timestore-ról született bejegyzéseket... Ezért szokták mondani, ha valamit megvettél, és tetszik, ne rontsd el azzal, hogy utána még nézegeted, lett e volna valahol jobb üzlet.)
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz Szabi® #261175 üzenetére
Kognitív disszonancia az állapot neve, amit éppen átélsz. Többször előfordult már a tiédhez hasonló eset a topikban, kérdezett valamit az illető, de valójában csak a kialakult véleménye megerősítését várta, miután azonban gyökeresen ellentétes információkat kapott, a kialakult belső feszültségből dacos-makacs ellenállás alakult ki. Majd elmúlik.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
addikt
válasz Szabi® #261175 üzenetére
Idejöttél egy kérdéssel. Mindannyian az unokatesódnak adtunk igazat, nem követett el hibát azzal, hogy rendelt a timestore-on. Neked ez a válasz nem tetszik és azóta mindenkit minősítesz itt. Nincs replika óra a timestore-on. Le sem írtad az ezt követően felhozott, Amerikában drágább, timestore-on meg olcsóbb órád fajtáját típusát. Érdemben nem tudsz a témában érvelni, csak minősítesz. Nem szerencsés egy fórumon. Más eset, ha trollkodni jöttél, de az is téged minősít.
#driv4r: nincs egészségügyi károsító hatása, nem bocsát ki a szervezetre káros sugárzást.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest