-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekton
aktív tag
válasz fagyalllo #180068 üzenetére
Nem szédszedhető. Egy pontheggesztett műanyag konténerben van. Csak a rotor van kívül.
Tsebacsi: A G10 sorozat szintén bonthatatlan, de nincs annyi igénybevétele, mint egy mechanikusnak. Elmegy 10-15 évet, aztán jönnek a dátumváltási gondok, a stopper nem indul, majd valamikor az egész feladja. Most 25 körül megkapható egy ilyen, de esélyes, hogy akkor már nem is érdekes az óra javítása.
-
huszar90
aktív tag
válasz fagyalllo #180058 üzenetére
A tüske valóban bennem van, de csak azért mert olcsóbban akartam hozzájutni egy órához, és azt hittem ebből semmilyen hátrányom nem származhat. Pedig de. Sajnálom, hogy visszaolvasva se érzem, hogy bármit is félre magyaráztam volna. Ezt majd mindenki személyesen eldönti aki olvassa. Ezzel együtt nincs bennem harag senki felé
[ Szerkesztve ]
-
Tiszteletes
aktív tag
-
Narakh
senior tag
válasz fagyalllo #179996 üzenetére
Ha belegondolok, nekem tavaly mennyiért jött Japánból...
Egyébként vajon nagyon nagy szentségtörés lenne lepolíroztatni a korona élét? Egyáltalán van, aki megcsinálja? Tök szép ez a nagy korona, de vágja a kézfejem, mint a veszedelem.
[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
törölt tag
válasz fagyalllo #179613 üzenetére
Ezt csak az érdekesség miatt fényképeztem le, hogy ha legközelebb erről van szó ne csak a nagyvilágba beszéljenek róla hanem legyen fogalmuk is, hogy hogyan is néz ki.
Ha meg valaki kíváncsi a oszlop kerékre és a többi kerékre amit szoktak mondani de nem tudják, hogy mi az azt is meg lehet nézni. -
-
Gempas 70
aktív tag
válasz fagyalllo #179484 üzenetére
Hát lehet.. minap írta valaki, hogy 1-2 mp re behozta. Nekem a duplája is ok lenne.
g0n21 Én Svájcban vagyok és az óra garis ( volt) Felajánlották némi pénzért, hogy ott helyben az emberük megnézi. Mondtam danke, mivel gari van küldjék csak a gyárba ahol a gari érvényes.. ( nem értem a márkaboltban miért kéne fizetni ha garis .. na mindegy)
Amúgy Hantos lesz a vége ha hazamegyek. A Certina Pilot-ot is hozzá vittem gondozásra.
Amúgy ez 2824 es vagy 2824-2-es? Csak a pontosság végett.5-ös Kezelő Nem vagyok még ahhoz elég bátor..
-
-
törölt tag
válasz fagyalllo #179341 üzenetére
Ezt mondjuk aláírom: a Shogun tokjának nagyon szép a kidolgozottsága (csakúgy, mint a Sumoé), a Certinaé is tetszik. Ebből a szempontból valóban a Steinhartnak a legkevésbé kidolgozott a tokja. Méretben viszont nálam a Steinhart a nyerő. Krumplinak ott a Sumom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz fagyalllo #179050 üzenetére
Szóval az Exclaibur verzió a korábbi? Valóban a Bulován is van hosszabbító, gondolom ha búvárruhára veszi fel az ember, jól jön.
Sajnos az excalibur sold out minden típusnál.*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
törölt tag
válasz fagyalllo #178983 üzenetére
Zimbe sumo Instagram link
Egy rövidke videót találtam az óráról. -
titán
-
csabulaxi
senior tag
-
csabulaxi
senior tag
válasz fagyalllo #178874 üzenetére
más lapon ez is titán szíj , műanyag titán tok? , csak az üveg plexi, viszont csak 100M-es[link]
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
huszar90
aktív tag
válasz fagyalllo #178700 üzenetére
Te jó ég kezdem azt hinni hogy a seiko-nak tényleg nem megy a precíz számlap festés. A középső modellen nézzétek meg 6 és 3 óránál az index és körülötte lévő gyűrű állását. Kíváncsiságból visszalapoztam jó pár oldalnyit és szinte minden második ilyen búvár órájukon van valami hiba. Komolyan kezdem a sky-t megsajnálni, hogy refundoltam. Ahhoz képest, hogy az Orient a leányvállalata, egyik modelljükön se találkoztam ilyen szarvas hibákkal.
-
csabulaxi
senior tag
-
csabulaxi
senior tag
válasz fagyalllo #178692 üzenetére
most néztem, hogy sárga új Victorinox INOX diver 215 ezer Ft ,= 700$ és Ronda 715 szerkezet van benne, ami 20$
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
válasz fagyalllo #178685 üzenetére
szerintem meg ugyanaza sárga az alarmos
de ez meg biztosan azamúgy az a sárga nagyon faxa, nekem bejön és még zafaris is ennyi pénzért
200m-es hogyan tud beázni?[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!