Új hozzászólás Aktív témák

• pozitivzero

csendes tag

Sziasztok !

Rég voltam itt , annak idején vettem egy Casiot,amit búváróraként forgalmaztak ...hagyjuk ez nem az ,munkára használtam de kb fél év alatt az üveg tele van karccal ,ez van ,mindennapi viseletre és nem sajnálni tökéletes.
    DE ma egy öreg órásnál jártam ,van egy régi automatám és azt akartam kitisztíttatni ,mikor megláttam ,a sarokban porosan egy Citizen sárga számlapos és szíjas automata promastert
    lehet idióta vagyok de szerelem első látásra ,a kisöreg elmondta,hogy kb 7 éve áll ott az óra nem kel senkinek egy percet nem volt senki kezén ,még próbaképpen se ,....
    Nem gondolkoztam új óra vásárlásán de ez egyszerüen kell az ára 42K kissé soknak tünik agy 7 éves óráért ,legalábbis nekem de ,meg lehetne rá alkudni , szeretném megkérdezni,tölletek,hogy megéri e ez az óra ezt az összeget ,és megbízható jó óráról beszélek e ,tudom az automatákat kb 10 évente érdemes elvinni megtisztíttatni ,de gondolom egy ilyen talán akár egy életre is szólhat , ha nem jól gondolom akkor ki vele :)

Új hozzászólás Aktív témák