Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz DEVla001 #195089 üzenetére
Hehe, erre még senki nem válaszolt. Én is elkezdtem írni egy irományt, aztán kitöröltem. Majd valaki más.
A mondandóm lényege úgyis ez lett volna: ne törődj vele. Mind jó, válaszd azt, amelyik tetszik. Nincs olyan, hogy valami csak azért jobb, mert valamelyik országban gyártják. Van kiváló kínai, kiváló japó és kiváló svájci mechanikus óra is.
Ha egy prémium, kátyú tengertől tarkított úton átsiklok 130-al, akkor az totál szétrázná?
Dehogy, ne vicceljgravírozás
Ha gravírozott órát szeretnél, vegyél olyat. Van egy csomó mikrobrand, amelyik hajlandó neked némi felárért gyárilag felgravíroztatni valamit az órádra."unokás darab" lehetne (tehát odafigyeléssel sokat kibírna)
Ki fog bírni sokat. (Nem tudom mennyi idős vagy) de azért azt vedd figyelembe, hogy mire unokáid lesznek, és átadnád az órát, addigra az egy lepusztult használati tárgy lesz. Ami akkor is viszonylag keveset érne, ha tökéletes volna, de mivel te már rongyosra használtad (az évtizedek kopása az összes használati tárgyat romossá teszi, nem csak az órákat), a felújítása sokkal többe kerülne, mint amit ér. Szóval onnan fogod tudni, hogy te vagy a menő nagyapu, hogy egy csomó pénzt költöttek az amúgy értéktelen órádra. Az unokának értékes órák nem ebből a kategóriából kerülnek ki. Oda a sokmilliós darabok kerülnek, és csak akkor, ha azt a gazdája főleg a polcon tartja, nem hordja. hogy ennek mi értelme, azt ne kérdezd.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest