- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
terra052
őstag
válasz madarasz92 #144999 üzenetére
Ezt mondták az SKX-re is már tavaly év végén, aztán most jött meg a szeptemberi gyártásból Remélem (és sejtem), hogy turnusokban gyártják, és majd jön a következő adag.
werkmania.hu
-
veloke
tag
válasz kovsol #144993 üzenetére
Én sem venném, egy óra vagy legyen 3 mutatós, vagy kronós, de ez a modulos megoldás egyáltalán nem tetszik nekem sem. Ráadásul így, hogy nehezen javítható, biztos kihagynám....
A kézihúzós Speedy szerkezetét nem ismerem, de mintha arról sem írtak volna túl szépeket a szakértő kollégák....
-
vadászcsiga
félisten
válasz Misi1979 #144991 üzenetére
És ha vesz az ember egy pillanatnyilag jól működőt de nem használja a krono részét? Önmagában nem romlik el gondolom. Csak azért venni mert hasonlít a moonwatchra, viszont jelentősen olcsóbb.
phranxinatra
Kiegészítem amit írtam, bajlódni csak bizonyos szint felett lennék hajlandó de ott meg már csillagászati árak vannak. Nem véletlenül.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz vadászcsiga #144992 üzenetére
Ezek után ezt a modellt kerülöm, mert ilyennel mindig befürdők.
May the Force be with you!
-
Misi1979
őstag
válasz vadászcsiga #144989 üzenetére
Nem mész vele semmire, ha pár hónap használat után egyik napról a másikra megadja magát a krono-rész.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
ronin s8
senior tag
válasz vadászcsiga #144989 üzenetére
Szerintem a DD modulkronó felejtős. Inkább egy kézihúzós Lemania. Az legalább stílushű...
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Misi1979
őstag
válasz vadászcsiga #144984 üzenetére
A reduced/DD modulos Speedy akkor szopó, ha a gond van a kronomódullal, mert azt bizony cserélni kell, nem javítható - saccra 50ezres tétel. Ugyanakkor, ha nincs gond a moduljával, a reduced speedy is lehet jóság, a dd-modul leválasztható szervizeléskor az alapwerkről és (szentségtörés!) elég az alapwerket tisztíttatni - ami ugye egy alap eta 289x.
Egyébként szerethető jószágok, csak szerencse kell hozzájuk.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
resool
aktív tag
válasz vadászcsiga #144984 üzenetére
Igen, persze valamennyire ez is szerencse kérdése és van akinek semmi gondja nem volt vele az évek alatt, de nem ez a jellemző. Én is sokat nézelődtem Reduced ügyben, de aztán Misi is és az utánaolvasgatás is lebeszélt róla.
[ Szerkesztve ]
-
resool
aktív tag
válasz kovsol #144981 üzenetére
A méret az nem egy olyan dolog ami miatt nem ajánlanék valamit.
A szerkezet elég problémás, fórumokon azt szokták mondani rá, hogy ha nem vagy órás és nem tudod magadnak szervizelni akkor inkább ne.
Sok hirdetésnél amúgy látszik az is, hogy nem jól nulláz a stopper.[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz Ereshkigal #144976 üzenetére
Köszi, ment vissza is.
Vadászcsiga: sajnos nekem nincs semmi szerszámom hozzá. Nem csináltam még. Az lehet, vízszint barátnőm órájában egyszer cseréltettem és alig bírt ki fel évet, valami 6-800Ft volt. Roger's-be mennyi? -
condy
senior tag
válasz phranxinatra #144904 üzenetére
Grat!
Használd egészséggel.Most elolvasom az eddigi lemaradásom, és visszamegyek pityeregni a sarokba.
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Sanki
addikt
Jelenleg 3 óra között vacillálok: Seiko SNZH55K1, Seiko SNZH53K1 és Seiko SRP671K1. az 55K1-ből van 2 db fb csoportba 50k-ért, külföldön az ajánlott oldalakon már elfogytak, az 53K1 $128, az SRP meg $148.
Van esetleg itt olyan fórumtag, aki debreceni és élőbe is meg tudnám nála nézni a fenti 3 óra közül bármelyiket is?
Úgy egyszerűbb lenne a választás, nem akarok úgy rendelni, hogy élőbe nem láttam még. (Az 55K1-et majdnem megrendeltem, de addigra elfogyott. Az SRP-nél meg a karikás számlap nem tudom mennyire nézhet jól ki élőbe.)
Illetve másik kérdés: Debrecenben tudtok ajánlani órást, akihez érdemes vinni egy egyszerű (Q&Q) quartz órát elemcserére? -
evo87
őstag
Köszönet TimeCenter fórumtársnak!
Egy új taggal bővült a flotta.
Még azon gondolkozom, hogy valami kaucsukos megoldás mennyire volna hozzá illő. A Hirsch kaucsuk szíjai - ahogy néztem - elég drágák, majdnem dupla annyi, mint a Carbon. De aztán lehet, hogy valami jó színű Nato vagy valami olcsóbb kaucsuk lesz hozzá. Valakinek esetleg ötlet, hogy mi passzolna?
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
nutte93
újonc
Sziasztok!
Lenne egy automata Certina DS podiumom, ami a következő jelenséget produkálja: Miközben húzom fel, egy bizonyos fordulat után kattan egyet, mintha az egyik fogaskerék nem megfelelően kapcsolódna. Nem volt leejtve, vigyáztam rá. Még van rá garancia, de amazonhoz. Érdemes emiatt bajlódni a dologgal? Kifogástalanul jár és alig múlt másfél éves. -
squir
aktív tag
válasz fagyalllo #144960 üzenetére
Nem is az a méret a lényeg, itt látványosabb (egyből felette a Moonwatch)
46mm átmérő csak leírva riasztó, iszonyat kényelmes, ergonomikus a hajlított tok. Bár a gombok azért tudják bökni a kézfejet.
Wizard: leírnád PÜ-ben, mire gondolsz? Nem nagyon tudom mi lenne a reális.
Csiga: nem jó! Nem olyan a formája lerakva, mint az Enterprise!
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
-
squir
aktív tag
válasz fagyalllo #144954 üzenetére
Lehet benne valami. Nem régen behúzhattam volna egy ilyen Ananta-t (képen szemből a jobb oldali bőrszíjas), de kicsit riasztott a mérete és addig filóztam rajta, hogy elvitték. Azóta is bánom.
Wizard: egen, egyre inkább. Amióta felkerült az FB csoportba a fémszíjas quartz MM, azt is nézegetem... egyre csábítóbb!
Csiga: de az úgy nem villanyos és nagyon kicsi!
[ Szerkesztve ]
-
Rundumdi Úr
csendes tag
válasz KelemenUhr #144943 üzenetére
Fagyallo és KelemenUhr: Remek képek!
-
7s26c
őstag
sziasztok! ha a csomag csak úgy befut, az mit jelent ?
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
Babarnew
tag
válasz vadászcsiga #144939 üzenetére
Persze, eredeti megvan már vagy 8 éve, volt több órámon is, kiválóan tartja magát, talán a netes képeken is látható fényesedés mutatja hogy nem új darab...nincs kikopva, megtörve sehol, jó minőség
-
Babarnew
tag
válasz vadászcsiga #144937 üzenetére
Ja ilyen van nekem is...
-
BAti77
aktív tag
válasz phranxinatra #144932 üzenetére
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
phranxinatra
aktív tag
válasz vadászcsiga #144933 üzenetére
De a montázsodon a bal alsón a szíj valami nagyon hasonló. Kérdezd meg WUS-on az Omega fórumban, ott biztos tudja valaki. Egyébként meg fémszíj forever!
-
vadászcsiga
félisten
válasz phranxinatra #144932 üzenetére
Köcsög omega. Pedig láttam olyat valahol. Ember rátalál valamire, azt hiszi végre meg van a szabály erre rögtön jön a cáfolat
-
phranxinatra
aktív tag
válasz vadászcsiga #144931 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz phranxinatra #144374 üzenetére
Barátod rosszul tudja. Anno ezzel a gumival árulták a 2254-et. Ez a képen egy 22-es, a 20-ason nincs PO felirat csak a "seamaster". Talán emiatt.
Omega múzeumban kifotóztam az erre vonatkozó lapokat az omi könyvből. Sajnos a konkrét képet nem találom, valamiert nem mentette a telefonom Többi megmaradt, egy 2003-as reklámkampányon ott van a chrono verzió amin látszik a gumi (balra lent).
[ Szerkesztve ]
-
veloke
tag
válasz vadászcsiga #144923 üzenetére
Értem, köszi.
Az LLD-t nagyon jó áron mérik, és tartja is az értékét, az biztos -
fagyalllo
őstag
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
vadászcsiga
félisten
válasz veloke #144918 üzenetére
Dupla árat fene tudja. Biztos hogy nagy része a márka. Werk mindenképpen jobb benne, koronán ott a tudor rózsa, hátlap viszont Rolex módra puritán. Aránytalanságot amit Wizard említett nem tapasztaltam, lunettát direkt megtekertem hogy kellően jól megfogható e kétújjal. Csat könnyen nyílik-záródik, erő kifejtés szinte nem is kell hozza.
Új modellek sajnos sem a rolexben, sem az omegában nem voltak.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz #42007296 #144917 üzenetére
Elkésnél melóból.
phranxinatra
Dőlt betűvel írtam az arra vonatkozó véleményemet. Többit úgy is tudod. Kevés volt az idő ahhoz hogy verdiktet mondjak. En inkább majd a te véleményedre leszek kiváncsi pár hét után, illetve ha van valami friss, arra is.[ Szerkesztve ]
-
phranxinatra
aktív tag
válasz vadászcsiga #144910 üzenetére
És a Sub nem tetszett? (Tudom, nem.)
-
veloke
tag
válasz vadászcsiga #144915 üzenetére
Úgy értem, tudja-e a Tudor a dupla árát az LLD-nek, vagy szerinted inkább csak a márkát kell megfizetni?
A különbség alatt értem a kidolgozottságot, számlap, korona..stb., az összhatást., egy szóval, ha osztályoznod kellene a két órát, szerinted adódna-e a kettő között kategória különbség?(élőben még nem láttam egyiket sem, csak ezért érdekel).
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #144915 üzenetére
Lelki szemeim előtt látom, hogy vergődhet a másodperc mutató
@mriya@: ennyiért 10-et is Melós órának lehet, hogy beválna
-
törölt tag
Azt hiszem megtaláltam a legolcsóbb "Rolex" -et
-
veloke
tag
válasz vadászcsiga #144910 üzenetére
Meg az LLD egyedi kinézetű....
Van azért klasszis különbség a két óra között, vagy egál ( LLD vs. Tudor) ? -
vadászcsiga
félisten
g0n21, phranxinatra
Nagyon szép, igazi modern vintage diver, le sem tagadhatná a Rolex rokonságot, előnye hogy nem sub
Mérete is idealis, de tudod hogy ennyit nem adok egy óráért (2910€ volt). Ha igen, akkor csak egy maradhat. Viszont van egy bibi. Heritage diver kategóriában nálam még mindig az LLD vezet fele annyiért. -
pulutodurumo
addikt
válasz verybigboy #144906 üzenetére
Tissot választékot még érdemes lehet böngészni. Persze presztízs tekintetében nem egy Omega, de széles palettáról lehet választani.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
@mriya@
őstag
válasz verybigboy #144906 üzenetére
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
verybigboy
senior tag
Sziasztok,
Feleségemnek szeretnék karórát választani 40. születésnapjára. Elképzelés, elegáns, konzervatív stílus lenne amit keresnék, mit tudnátok ajánlani, miket lenne érdemes megtekintenem? A keret 200-250 eFt lenne.
Előre is köszönöm az építő jellegű ajánlásokat!
-
Bazsi101
tag
válasz phranxinatra #144904 üzenetére
Menetrögzítővel kezelt csavaroknál a későbbi oldást nagyban könnyíti, ha meghúzás után egy nyolcad vagy tizenhatod fordulattal vissza.
[ Szerkesztve ]
-
phranxinatra
aktív tag
válasz Wg5113 #144900 üzenetére
Köszönöm neked is. Csak az egyik zárószem nem jött ki, ezért meg tudtam oldani, hogy csak azt lógattam a forró vízbe. Most újrarögzítőztem az összes szemet 243-mal, igyekeztem nagyon moderált mennyiségeket applikálni. Tulajdonképpen nem baj, ha nem jönnek ki a csavarok, a szíj beállítása nekem most tökéletes, a csuklóm kerülete úgyse változik, majd szopjon a loctite oldásával az új tulaj, vagy az örökösök.
(#144901) vadászcsiga: mindkettő
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #144874 üzenetére
Szerintem jól áll!
Nem ingatott meg?
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
vadászcsiga
félisten
válasz phranxinatra #144896 üzenetére
Sub, vagy a BB?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest