Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agent T
tag
Sziasztok!
2005-ös 1.5 GS Navigator Swifthez tud valaki ajànlani hasznàlható androidos fejegységet esetleg?Igazi profi. Úgy csinálja, mintha könnyű lenne....
-
Agent T
tag
Sziasztok!
14. kerület környékén (vagy Pesten) tud valalki ajánlani megbízható autóvillamossági szerelőt?
Igazi profi. Úgy csinálja, mintha könnyű lenne....
-
Agent T
tag
Sziasztok!
Megbízható autóvillamossági szakembert tud esetleg valaki Budapesten? Egy 2005-ös Swiftet kellene teljeskörűen átnézni.
-
Agent T
tag
válasz AMD Power #52583 üzenetére
Ha jól emlékszem 50.000 körül volt a teljes fóliázás körben, kb 3 éve csináltattam meg.
LK: Mikor levittem az autót, akkor ezt mindet elmondta a fóliás. B oszloptól hátra teljesen le lehet sötétíteni hivatalosan, műbizonylattal. A Skyfolnak (biztos van ilyen a többi gyártónak is) van majdnem víztiszta UV szűrős fóliája - ami szerintem tök jó - csak a nagyon minimális színezése miatt már nem lesz meg a 70%-os fényáteresztés. Ilyet tud adni előre, de erről nem lesz műbizonylatom. Viszont ha nem tudod, hogy fóliázott akkor nem is tűnik fel, hogy van a szélvédőn még valami.
[ Szerkesztve ]
-
Agent T
tag
válasz Ezekiel Ston #52557 üzenetére
Szia! A XVI. kerületben tudok ajánlani egy fóliázó műhelyt ha még aktuális a dolog. Én egy 2005-ös Swiftet fóliáztattam ott, - szerintem - teljesen jól dolgozik a fickó.
[ Szerkesztve ]
-
Agent T
tag
Sziasztok!
2005-ös 1.5 Suzuki GS-hez keresnék a képen látható óra egységet. Neten nem találok ilyen típust (bár gyanúsan csak rossz helyen kerestem). Valakinek esetleg valami ötlet?
-
Agent T
tag
Sziasztok,
Ma tolatás közben lefulladtam az autómmal (2005 Suzuki 1.5 benzin). Mikor újra beindítottam a motor felpörgött egy pillanatra 3000-ig, majd beállt a normál értékre. Találkozott már valaki ilyesmivel? Normál indításkor nem szokott ennyire felpörögni.
-
Agent T
tag
Sziasztok!
Suzuki Swithez 165/70 R14-es méretben esetleg tud valaki jó minőségű hóláncot ajánlani? Jó lehet a 10.000 forintos kategória vagy érdemes drágábbat venni? (Jövő héten megyek Németországba egy pár hétre, lehet ott szükség lesz rá)
[ Szerkesztve ]
-
Agent T
tag
-
Agent T
tag
Sziasztok!
Van egy 2005-ös évjáratú 1.5 benzin Swiftem. Használattal / vezetéstechinkával (?) kapcsolatosan szeretnék kérdezni. Milyen fordulatszám tartományban érdemes/ajánlatos használni az autót? Utána néztem a motor karakterisztikának, a szerint 4100 körül adja le a a max nyomatékot, de szerintem egyszer sem mentem még 4000 fölé a fordulatszámmal. Városban olyan 2000-es fordulatnál szoktam elváltani, emelkedőkön, hegymenetnél 3000-es fordulat fölött szoktam használni. Autópályán 130-nál többet nem szoktam menni, bár azt mondják még a 150-es is kényelmesen vinné. (Korábban egy kicsit nyomatékosabb 2.0i benzines Ford Sierrám volt, ezért vagyok most kissé tanácstalan ezzel az autóval.)
-
Agent T
tag
Sziasztok!
2005-ös Suzuki Swift -nél (1.5 benzin) megtudja mondani valaki, hogy az utastérvilágíásnál milyen izzó van? A neten két fajtát is találok.
Köszi!
-
Agent T
tag
Sziasztok!
Esetleg valakit érdekel egy ilyen: YATOUR MP3/USB/SD/AUX illesztő
Teljesen új, Suzuki Swift III-hoz (2005-2010), Budapesten átvehető. Ár privátban[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest