Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolt19900

őstag

válasz burgatshow #55660 üzenetére

jajaja, a Crossal kb. mindig úgy indulok útnak, hogy 3-4-5 ember tuti köszönni fog.... aztán amikor visszaköszönök jönnek rá biztos, hogy én tompítottal mentem, csak hát egy alacsonyabb autó jön szembe, akkor persze, hogy egy bizonyos ponton és szögben (ez fontos szerintem, hogy 1 ponton) vakítani fogja

Azokat szeretem, akik a mindenfelé világító frankón beállított fényszórójukkal villognak vagy kapcsolják rám a refit, hogy "vegyemmále" amit még rá sem tettem.... vagy a másik fajta autóstárs akinek kb. még csilivilibb lámpája van és az tolja rám a refit :D

Ja igen, meg a harmadik.... amikor úgy megyünk, pont én dombon felbukkanok ő pedig jön szembe, hát persze hogy pont arra a szögre esik, hogy azt hiszi csórikám, hogy refivel megyek aztán szépen rámkapcsolja....

Persze én tudom, hogy a gyárban így lőtték be, akkor rossz nem lehet, így elengedem.... max. aki nem ért a szóból és visszakapcsolja rám, neki megmutatom, hogy milyen lett volna ha valóban refivel megyek vele eszembe

Nekem is kifejezetten tetszik a vetítése ill. a képe is, főleg az, hogy a jobb oldalra eső út melletti sávot is egészen jól beteríti, bevilágítja.... sajnálom, hogy pl. kanyarfény (akár a köd felkapcsolásával is a megfelelő sebességig és kormányszögig érzékelve) nincsen, de hát lesz mit újítani legalább a következőekben :)

Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés