Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz simonjoe #56060 üzenetére
Én meg racionális. Én mondjuk pont nem a vadkártól félek. De itt Óbudán egy lopás vagy egy elemi kár lásd nyári jégeső , szinte minden autót elvert a jég csúnyán benne van a pakliban. De az is benne van ,hogy egyszer egy másodpercre figyelmetlen leszel és megvan a baj. Évi szaros 50e Ft meg pont nem kell ezen gondolkoznom.
-
AMD Power
titán
válasz simonjoe #56055 üzenetére
Ma újra kötöttem a K@H a kocsira a Cascot. Elég jó deal volt náluk. Amúgy is náluk van a Cascom de most még bedobtak egy 15% kedvezményt még nekem.
A legfullosabb Casco-t kértem ami van náluk. 10% vagy min 50e Ft. Minden benne van + balesetbiztosítás és Casco Service 24 órás asszisztencia szolgáltatás.
49e Ft egy évre. -
AMD Power
titán
Ma kihasználtam a befagyaszttott 95 benzin "arát. Telenyomtam a gépeg OMV 95 MaxxMotionnal.
-
AMD Power
titán
Megkaptam a szerelőmtől az árajánlatot.
Jakoparts tárcsa + Jakoparts fékbetét +fékolaj csere + átnézés (kézifék állítás) + műszaki vizsga.
38e a tárcsa + betét + fékolaj + 15e Ft munkadíj. 25e Ft a műszaki vizsga. Persze ez mind megy a szerviz könyvbe. -
AMD Power
titán
válasz burgatshow #55978 üzenetére
Teljesen jó! Sajnos én még előben nem láttam. Egy sima GL+ manuális váltós verzióba szívesen beleraknám a fenekemet.
-
AMD Power
titán
válasz mefistofeles #55965 üzenetére
Videókat néztem róla. Azért elég baba lett az orra.
A 6.5 millás GL+ minden csak nem drága, érte.
-
AMD Power
titán
Full hibrid hajtást kap a Suzuki Vitara
-
AMD Power
titán
Vezettük a legújabb magyar Suzukit, az S-Cross sláger lehet!
-
AMD Power
titán
Ha az átlag fizukat nézzük akkor minden autó drága. De ha azt nézzük,hogy más márkából mit veszel ennyiért, vagy mit nem akkor nem drága. Ilyen 3 hengeres 1000cm3 turbós szarokat én pl az életben nem vennék.
-
AMD Power
titán
válasz mefistofeles #55908 üzenetére
A magyar átlag fizuhoz ma már Minden drága. Anyumnak most keresek 1 szobás panel lakást (Óbuda III. Kerület 30nm) olyan amitt megvennénk 28-30 millió Ft.
-
AMD Power
titán
FB olvastam egy érdekes posztot. Van benne valami....
"Teljesen felesleges a hőbörgés itt sokak részéről, hogy milyen drága, mert egyáltalán nem az. Az autók ára ugyan valóban jelentősen felment, de az ár-érték arányuk jelentősen javult. Ma olcsóbb egy autó, mint közel 20 éve volt. Csak példaként: ismerőseim 2004-ben vettek újonnan egy ötajtós G Astrát 1,6-os benzines motorral és a köv. felszereltségekkel 3,6 millió Ft-ért: 2 frontlégzsák, ABS, ködfényszóró, első el. ablakok és el. fűthető és állítható tükrök, közp. zár, manuális klíma, állítható magasságú és mélységű kormány, állítható magasságú vezetőülés, rádió előkészítés. A 101 lóerős autó simán megeszi városban nyáron is a 8,5 litert.
Azóta a hivatalos infláció közel 90% volt, azaz ma kb. 6,85 millió az, ami akkor 3,6 volt.
Ha egy jóval nagyobb utas- és csomagterű, ezerszer(!) biztonságosabb, sokkal csendesebb belterű, sokkal erősebb, nyomatékosabb és hibrid rendszerű motorral szerelt, sokkal több garanciával kínált S-Cross alapfelszereltségét le akarnám írni, akkor nagyon hosszan kellene gépelnem, hogy a végére érjek. A LED fényszórótól és lámpától az e-Call rendszeren át, az automata vészfékezőn és az ESP-n keresztül az adaptív tempomatig, 7 légzsáig minden alap benne. Ha pedig 6 liter fölé megy a fogyasztása, akkor már lefelé görbül a tulaj szája. Ha egy évben mész 20 ezer km-t, akkor 240 ezer Ft-tal vagy beljebb a Suzukival üzemanyagköltségben, mint a nevezett Opellel. Az alapfelszereltségű új S-Cross pedig a hivatalos árlista szerint 6,09 millió Ft, a középső felszereltségi szint, amiben aztán már tényleg minden benne van, ami csak kellhet, 6,49 millió. Ez a drága?! Ugye vicceltek!?" -
AMD Power
titán
Szabadidő-autó is készül az új Suzuki Swiftből?
-
AMD Power
titán
válasz burgatshow #55856 üzenetére
Nekem tetszik. Így első ránézésre. Majd más színben lesz érdekes....
-
AMD Power
titán
válasz burgatshow #55840 üzenetére
Szerintem elég baba lett.
-
AMD Power
titán
válasz mefistofeles #55817 üzenetére
Tudom!
De ez mint irtam nem csak a feleségemnek szól. Mindenkinek. Akinek nem jó mehet a buszhoz.
Én még ki fogom használni a következő tankolásnál ezt a befagyasztott 95 benzinárat és megy az autóba a OMV MaxxMotion 95-s. -
AMD Power
titán
válasz mefistofeles #55807 üzenetére
Nálunk ez soha nem volt opció. Bárki aki az én autómba beül az beköti magát. Aki nem, az kiszál.
-
-
AMD Power
titán
válasz burgatshow #55781 üzenetére
Én Bp-i vagyok szóval az csak hátrány nálam. Mindenben nem csak a biztosításban!
-
AMD Power
titán
válasz burgatshow #55746 üzenetére
Jézus az nagyon sok. 33.600Ft volt eddig az SX4-re nekem (Aegon). Cascom is most fog lejárni az K&H van (C0) besorolással az 58 Ft egy évre mindenre.
-
AMD Power
titán
Most reggel már a Netrisk oldalán kezdtem.... szólt ,hogy 60 nap múlva lejár a kötelezőm.
Meg is kötöttem az újat. 28 662 Ft egy évre. Nem mondom ,hogy kevés... de hát ez itt Budapesten..... -
AMD Power
titán
válasz zsolt19900 #55730 üzenetére
Én is vagy 2-3 éve agyalok azon ,hogy el kéne mennem egy ilyenre nekem is.
-
AMD Power
titán
Kiderült: ennyibe fog kerülni a megújult Suzuki SX4
Ez a strong hybrid ez gondolom valami Toyota féle műszaki megoldás lesz?
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
válasz mefistofeles #55601 üzenetére
Ezt el is hiszem! Nálam is van aki néha meglepődik amikor odalépek az SX4-nek.
-
AMD Power
titán
válasz Napfénysüti #55598 üzenetére
Áhh...
Nálam 6500-nál már pirosban van a mutató.
-
AMD Power
titán
válasz Napfénysüti #55578 üzenetére
Ohh az teljesen jó! Bennem ilyen 75 lóerős motor emlékkép volt. Nekem egyébként kivűl, belül is tetszik.
-
AMD Power
titán
válasz Napfénysüti #55576 üzenetére
Balenot anno sajnáltam amikor kivették a "listából". Szerintem tök is pofás autó volt. Mondjuk elég gyengécske ,ugye?
-
AMD Power
titán
válasz tatararpad #55543 üzenetére
Feleségemnek, anyámnak pl egy ilyen tökéletes lenne. Őket pont nem érdekelné,hogy 65 lovas. Cserébe 5 literes fogyasztás annál inkább érdekelné őket.
-
AMD Power
titán
Íme az új Suzuki Celerio: kéne, ha itthon is lehetne kapni?
-
AMD Power
titán
válasz Napfénysüti #55523 üzenetére
Vitaraból is lesz új?
-
AMD Power
titán
Szerelőmmel tegnap egyeztettem a komplett első fékcseréről. Abban maradtunk ,hogy azonos márkájú lesz a tárcsa + betét is , egyben a műszaki vizsgát is letudjuk.
Jakoparts szett lesz benne. -
AMD Power
titán
válasz Napfénysüti #55232 üzenetére
Auchanos 100 vagy más kútnál? Amúgy ahogy pjen is írta. Amennyivel kevesebb kell belőle annyival drágább. Ha nem többel....
-
AMD Power
titán
Olvastátok,hogy lehet akár 7-800Ft majd egy liter benzin?
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Olyat tud, amit már kevesen SUZUKI SWIFT 1.2 GL+ - 2017.
Árakat nézzétek meg a végén.....
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz burgatshow #55181 üzenetére
Gratulálok hozzá! Várjuk majd a beszámolódat! Főleg a többi céges szekér után , mit tapasztalsz.
Most néztem ,hogy itt nálunk a Budakalászi Auchannál már 472Ft 1 liter 95 benzin. Amit persze pénteken majd még 5Ft-al megemelnek. -
-
AMD Power
titán
Ismét drágább lett a magyarok kedvence, a Suzuki Vitara
De "jó"... 🤔
-
AMD Power
titán
Ezek még nem unják ezt...
Mit tudnak egymás mellett? Dacia Duster vs. Suzuki Vitara
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
Corsa, Clio, Swift – milyen kisautót kapunk 4,5 millióért?
-
AMD Power
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest