Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz Memmaao #55872 üzenetére
szomorú dolgok szoktak történni a Mecsekben sajnos, igaz itt ahogy néztem a nyomokat rá következő napra ill. a fotókat, azért láttam hogy a karikáson nyárigumi volt és gondolom én a 60as tábla nem 60as tempót jelentett.... szépen kiegyenesíthette és hát egy majd' fele akkora súlyú autót talált telibe.... én azon csodálkozom, hogy nem lökte le a "szakadékba"
Persze ez nem mentesíti az elhunytakat ill. a túlélőt, nem azért mondtam, csak tényleg sokszor meglep, hogy miket tudnak olyanok is művelni, akik még úgymond ide valósiak és azért tudják, hogy mi merre hány méter persze nem tudom, nem ismertem fel a karikás autót, hogy helybéli volt-e avagy sem és persze ez sem érdekes a baleset végett, sajnos nagyon be lett nézve valami, hiába mondják általánosságban, hogy "inkább felfelé nyomjuk" mint lefelé, itt sajnos kiegyenesítette a kanyart (gondolom) a karikás avantFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest