Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolt19900

őstag

válasz Memmaao #55872 üzenetére

szomorú dolgok szoktak történni a Mecsekben sajnos, igaz itt ahogy néztem a nyomokat rá következő napra ill. a fotókat, azért láttam hogy a karikáson nyárigumi volt és gondolom én a 60as tábla nem 60as tempót jelentett.... szépen kiegyenesíthette és hát egy majd' fele akkora súlyú autót talált telibe.... én azon csodálkozom, hogy nem lökte le a "szakadékba"

Persze ez nem mentesíti az elhunytakat ill. a túlélőt, nem azért mondtam, csak tényleg sokszor meglep, hogy miket tudnak olyanok is művelni, akik még úgymond ide valósiak és azért tudják, hogy mi merre hány méter :( persze nem tudom, nem ismertem fel a karikás autót, hogy helybéli volt-e avagy sem és persze ez sem érdekes a baleset végett, sajnos nagyon be lett nézve valami, hiába mondják általánosságban, hogy "inkább felfelé nyomjuk" mint lefelé, itt sajnos kiegyenesítette a kanyart (gondolom) a karikás avant

Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés