-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Üdv, újratelepítettem a Windows-t - ugye a "C" meghajtó egy SSD - és van egy másik SSD a "D" meghajtó és arra van telepítve a játék de a kliensben nem tudom hol lehet hozzáadni, hogy megtalálja frissítse stb. a játékot, régebben ez ment most valahogy nem találom.
-
Cs1csó
titán
válasz munky #104843 üzenetére
Az a tippem, hogy ha nálam/nálunk is van a hiba, az valami változás eredménye, mert ugyanazok a programjaim beállításaim már hónapok óta és korábban be tudtam lépni. Pontosan nem is tudom mióta csinálja - nagyon ritkán szoktam a weboldalra benézni - de valami nem tetszik neki a vicc, hogy az IP címem is ugyanaz már kb. egy éve.
Amúgy egy tippem van, amikor frissen telepítettem a Windows-t majd utána a Steam klienst és telepítettem az 1db játékomat és utána indítani akartam a játékot akkor a Steam frissítése lement rendben, és a játék grafikai beállítási panelje is rendben megnyílt (PES 2021) DE utána feljött egy kis Windows-osra hajazó szürke kis ablak, hogy nem vagyok online és online kell lenni vagy valami ilyesmi ott okéztam újraindítottam a gépet is majd ezután már rendesen indult a játék, korábban ilyenem nem volt.
Jah és Firefox böngészőm van (minden kb. a legfrissebb) de az előretelepített Edge-el is ezt csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
titán
Nincs, egyéb oldalakra pl. PH! rendesen be tudok lépni. Passz. Most végigmentem a beállításokon de semmi olyat nem találtam. Most játszottam is egy kicsit, tehát aktív is voltam. Érdekes, hogy EDGE böngészőben is hasonló a helyzet. Mindegy majd rájövök. Szerencsére nem nagy gond, csak kicsit zavaró.
A lényeg, hogy tudom, elvileg működnie kellene az automatikus bejelentkezésnek, magyarán a hiba valahol nálam van.A cookie-kat is megnéztem az összes Steam-es meg van tartva. Már próbáltam letiltott kiegészítőkkel is - ugye bármi bezavarhat - bár az Edge-ben semmi kiegészítő sincs ott is kiléptet.
Ha rájövök megírom.szerk.:
Ki vagyok véve a NAT mögül és kvázi fix IP címem van (amikor kivetettem maga a NAT alól akkor az ügyintéző bediktált egy IP-t és azóta is az van, papíron dinamikus publikus cím jár de ez fix, és még így sem jegyzi meg érdekes. (korábban belépve maradtam és az IP-m sem változott tehát az utóbbi pár napban történt valami.)[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
titán
Üdv, ha a böngészőben belépek a Steam fiókba - jön a kód kérés az email címre a kódot beírom pipát teszek, hogy jegyezze meg stb. - majd bezárom a böngészőt és újraindítom akkor már megint ki vagyok jelentkezve és persze ha bejelentkezek küldi a kódot az email címre aminek a bevésése után enged csak be.
Mint ha korábban nem ez lett volna (ritkán lépek be a Steam fiókba a böngészőben) ez normális, ha nem akkor mit kellene tennem, hogy megjavuljon, megjegyezze a böngészőt a gépet stb.?
-
Cs1csó
titán
-
Cs1csó
titán
A "Couter-Stike: Global Offensive" meddig lesz ingyenes vagy ingyen játszható?
-
Cs1csó
titán
válasz Golden9 #103621 üzenetére
Igen, sikerült aktiválnom (redeem code majd beilleszttetem a Steam elfogadta és most már ott van a játék a könyvtáramban, van azért átfedés az Origin-nel. Amúgy azért szántam rá magam mert úgy tudom, hogy a FIFA 21 már Steam-en is elérhető lesz és akkor inkább ezt használnám, HA megveszem)
Semmi gond, nem használtam még úgyhogy újonc vagyok ezen a téren, de van annyi rutinom, hogy próbálok értelmesen kérdezni bár most egy kicsit másnapos vagyok a tegnap este jól sikerült
-
Cs1csó
titán
Üdv, hol lehet azt beállítani, hogy a játékok letöltése és telepítése az általam megadott helyre történjen? (Van egy 120GB-os SSD-m a rendszernek - Windows 10 - ami mellett még van pár általános program de a játékok egy 2TB-os HDD-n vannak, a Steam pedig mind a játék letöltését majd a telepítését is a rendszer SSD-re tette, az F1 2018-hoz ingyen hozzá lehetett most jutni, gondoltam bezsákolom, korábban csak az Origin-t használtam a FIFA miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Mobil flották
- Nők, nőügyek (18+)
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Tudományos Pandémia Klub
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok