Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
morvaigaben
tag
Támogatom!
na miaz.... sehol semmi frissítés Emlékszem legelőször 9kor jöttek, aztán mostanában, már napi után kb fél órával.
Lassan HiB Weekly is vált. Vajon mi lesz... megy a találgatás, nevetnék, ha a Mark of the Ninja benne lenne még várok, ha nem, megveszem -75%-ön az áruházban, mert esélyes hogy lesz belőle kártyás móka. (de persze természetesen nem csak ezért venném meg... )
(#45001) JoolsNOS: tetszik
[ Szerkesztve ]
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
sagem
addikt
válasz morvaigaben #44997 üzenetére
+1..hm, esetleg csinálhatnánk egy ilyen Steam csoportot..az elátkozottak néven..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
olly
aktív tag
Én sem kaptam Booster packot..
(#44997) morvaigaben Nem vagy egyedül..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A mi mindennapi Steam kártyánkat add meg nekünk ma.
[ Szerkesztve ]
-
morvaigaben
tag
Vajon csak akkor dobhatja a Booster pakkot, ha fel van téve az adott játék? (mert amúgy ugye nem látszik a kitűzőknél, csak ami telepített/van kártyád belőle)
(#44994) dadawa:
[ Szerkesztve ]
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
sagem
addikt
válasz TESCO-Zsömle #44990 üzenetére
de az még nem adott sort, ez meg már steam special edition! (értsd: ugyanaz, csak drágábban )
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Ma nem erkeznek uj kartyak?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Jofi81 #44985 üzenetére
Anelkul nem fog összejonni, ez a lényeg. Minden tranzakciobol lecsippent a steam egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
Jofi81
őstag
Játszottam a Trine 2-vel, ki is dobta a három kártyát az ötből, de mindhárom ugyanaz. Hogyan lesz így meg mind az öt? Mit csináljak a plusz két kártyával?
-
addikt
válasz TESCO-Zsömle #44980 üzenetére
De igen, úgy lenne logikus. Viszont nem így van.
Pl.: Beat Hazard : 70% akcióban, mégis a GMG-n: "Capsule Client : This title requires Capsule to play"Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
- Tudtommal csak digitális boltok
- Ez nem a bolttól, hanem a játéktól függ. Ha az adott játéknál ott van, hogy kell hozzá a Steam, akkor ugyanúgy fog működni, mintha magán a Steamen vetted volna meg.
GMG-nek pl. van saját kliense (Capsule), de árul Steames játékot is. A bolt adott oldalán mindig fel van tüntetve a játék információi között, hogy mi kell hozzá.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Qmi
tag
Sziasztok, kérdésem lenne: steamgamesales.com
A link alatt látható (négyzetük kipipálható), 8 játék értékesítő oldallal kapcsolatban az érdekelne, hogy csak DRM (digitális/letölthető) vagy Dobozos kiadásokban is utaznak-e?
Valamint, Steam klienshez társíthatók-e azok a digitálisan megvett játékok, amelyeket ezekről az oldalakról venném esetlegesen, tehát ugyanúgy minden funkció élne-e, mintha Steam-en vettem volna?
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
Itt egy Serious Sam 3 75% off kupon, ha valakinek kell: NAHQQ-6FN2E-QKF2K
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
sagem
addikt
válasz alratar #44973 üzenetére
Igen, pár hsz-el lejjebb beszéltük a lehetséges megoldásokkal együtt
szerk: bocs elnéztem, nekünk a vásárlás előtt volt gondunk, neked már a vásárlásnál. Bár lehet, hogy összefügg a kettő dolog.
[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
Másnál is szerverhibát dob a Mark of the Ninja ha meg akarod vásárolni?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
sagem
addikt
-
-
Wolverine
félisten
Ahogy felajánlanak játékokat sorsolásra. Minden játék 1 pontot ér. Most nem pörög annyira a dolog, ezért kevés pont jön; 2 hete napi szinten összejött a maximális 300 pont.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
sagem
addikt
válasz Amantius #44965 üzenetére
Igen, nálam is ez volt! Nekem úgy lett jó, hogy weben, a fehér lapot ctrl + f5el frissítettem, s akkor bedobta az age checket, megadtam az életkort és onnantól kezdve jó lett, megtudtam venni a weben keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
Qmi
tag
Nem tudja valaki, itt mi alapján zajlik a sorsolás? (Egyáltalán ki vagy mi sorsol?)
-
Źşë'
addikt
válasz TazLeacher #44933 üzenetére
hol lehet látni a DLC-ket?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
lordjancso
senior tag
válasz lordjancso #44957 üzenetére
Ja, közben megtaláltam. Ezeket a számokat csak akkor tudod megnézni, ha elérted a 10-es szintet ugye?
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
horvathd
senior tag
Steamen is kölcsönadhatók lesznek a játékok? [link]
"The Kid just rages for a while."
-
level10-nel ha beallitod a showcase-t, akkor mutatja hogy mennyi az atlagos acsi teljesitmenyed a jatekokban. Bar ezt a 19%ot is kicsit sokallom, hisz rengeteg bundle jatekom van, amit még el se inditottam
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Agyzuzo
addikt
válasz maross #44948 üzenetére
Director of Acquisitions
983 XP500+-nál... Gondolom a következő lépcső az 1000, mert ahhoz vagyok közelebb, nem a 900-hoz.
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest