-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
válasz hash99 #47217 üzenetére
Én meg kell, hogy cáfoljalak benneteket, mert nekem meg pont a lotv jön be a legjobban szerintem nagyon minőségi lett a kampány ,beleértve a pályákat, küldiket meg az átvezető videókat is! szerintem itt eléggé nagy szerepet játszik a fajszimpátia is, nekem pl protoss a kedvencem, azzal szeretek legjobban nyomulni és vszinüleg ezért is jön be a legjobban, hotsot a negyedik pálya után letettem, mert eluntam az agyamat.
wolt végigtoltam az közepesen tetszett
más: eszméletlenül zavaró, hogy nincs multi gpu támogatás a játékban, így mivel hogy a kampánynak jóval nagyobb az igénye, 1 db 580-al van hogy 28 fpsre is leesik a játék max grafon hull hdban
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
válasz hash99 #47217 üzenetére
Nocsak, nocsak... Ezek szerint nem vagyok egyedül a véleményemmel.
Én egy picit tovább bírtam, de tegnap nagyon felhúztam magam a 9. (a Whispers of Oblivion küldetéseket is beleszámítva a 12.) pályán."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest