- PlayStation 5
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dark Souls sorozat
- Hogwarts Legacy teszt
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
válasz gerisz23 #8915 üzenetére
Elmehet a francba Mondjuk ha nagyon raallnek tudnék csinálni én is 10 milliárdot 2-3honap alatt de engem ez annyira nem érdekel,egy ideje csak arra figyelek hogy a meglévő 3 milliárd ne fogyjon,szóval nem nyulok sokmimdenhez,csak ha akarok valamit megveszem aztán visszateszem az árát,most is ez volt a hullu builddel,ez is benne volt 300ba már vissza is raktam,előtte meg a nicor is benne volt ,500ba azt is visszapakoltam már,craftos fegyok lesznek combosak majd,amit akarok kb 300m lesz tactra alsó hangon,aztán jöhet az eng meg a sci..1milliardba benne lesz kb,ezeket akarom most előre megalapozni így nem fogok végülis költeni semmit,de mégis megint minden fullos lesz.Amúgy ma mielőtt Bejottem vettem 7m-ért egy wide arc disruptor dhc-t,accx2 dmg,visszraktam exre olcsón, ha nem megy el elleszek azzal is októberig,de van fent egy wide arc accx2 crtd rapid dhc,arra beneveznek,de a 170m..Ja meg láttam turn-ös rcs konzolt +85% turn rate egy konzolba,plusz amiket még adnak ugye a craftos eng konzolok.De van turn-ös sci konzol is,+42.5% az is,meg shield capacity,particle skill,stb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- PlayStation 5
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500