Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Konfigos

őstag

válasz gerisz23 #8915 üzenetére

Elmehet a francba :D Mondjuk ha nagyon raallnek tudnék csinálni én is 10 milliárdot 2-3honap alatt de engem ez annyira nem érdekel,egy ideje csak arra figyelek hogy a meglévő 3 milliárd ne fogyjon,szóval nem nyulok sokmimdenhez,csak ha akarok valamit megveszem aztán visszateszem az árát,most is ez volt a hullu builddel,ez is benne volt 300ba már vissza is raktam,előtte meg a nicor is benne volt ,500ba azt is visszapakoltam már,craftos fegyok lesznek combosak majd,amit akarok kb 300m lesz tactra alsó hangon,aztán jöhet az eng meg a sci..1milliardba benne lesz kb,ezeket akarom most előre megalapozni így nem fogok végülis költeni semmit,de mégis megint minden fullos lesz.Amúgy ma mielőtt Bejottem vettem 7m-ért egy wide arc disruptor dhc-t,accx2 dmg,visszraktam exre olcsón, ha nem megy el elleszek azzal is októberig,de van fent egy wide arc accx2 crtd rapid dhc,arra beneveznek,de a 170m..Ja meg láttam turn-ös rcs konzolt :DDD +85% turn rate egy konzolba,plusz amiket még adnak ugye a craftos eng konzolok.De van turn-ös sci konzol is,+42.5% az is,meg shield capacity,particle skill,stb.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák