Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
failed
tag
köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Első körön még nem vetném bele magam nagyon mélyen, csak így tájékozódás szintjén. Régebben is szemeztem már a játékkal - a kezdeti időkben -, és most ismét a felszínre került hála a kiszivárogtatásos hypenak.A gépet meg újíthatnám, csak ahogy mondtátok, az alfa miatt nem érdemes. Ez egy nagyon objektív meglátás volt, én is hasonló következtetésre jutottam. Mivel egyben cserélni a gépet nem tudom, ezért kérdeztem, hogy futhat-e... VGA-t meg tudom venni most is akár, de ha azt mondjátok, hogy az alfa miatt még nem érdemes, akkor skippelem a dolgot, aztán majd a béta idején esetleg csatlakozom. Ha futott volna a mostani konfigon, akkor simán "megtámogattam" volna a fejlesztőket, de így csak pénzkidobás lenne, hiszen ~1 év múlva ugyanennyi pénzért 2x erősebb vga-t (deszka/proci/ramot) kapok. :/
ja, az meg hogy radeon, vagy nvidia, mára már tökmindegy, nincs több tízezer forint különbség a kettő között ugyanazon a teljesítmény-szinten. (nem úgy mint régen)
[ Szerkesztve ]
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
-
failed
tag
Sziasztok,
egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy játszik-e valaki hasonló géppel 1920*1080-ban?
Gigabyte 870A-USB3L
AMD Phenom2 x4 955BE
Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600mhzPowercolor Radeon 4870 1 GB pcs+Tapasztalatok érdekelnének, hogy mennyire játszható egy ilyen konfiggal a játék?!
Ha jól tudom, akkor a VGA-t cserélni kell, mert a 4870 nem támogatja a DX11-et, és így nem tudja futtatni a játékot. Egy ilyen vga lenne az utódja.Még max a memóriát tudom cserélni 8 gigára ha szükséges. Bár alapesetben nem költenék egy fillért sem a gépre, ha megy így is. Ha halott ötlet ezzel a géppel nekiindulni, akkor egyenlőre parkolópályára kerül a dolog.
köszönöm a segítséget, üdv
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lexus, Toyota topik
- Steam topic
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Parfüm topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest