Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vagabor
aktív tag
válasz Link Stuart #43230 üzenetére
Ez a ficsör csak a demo kedvéért volt így szerintem, ennek is ki lesz dolgozva a mechanikája. Ha csak légkörön kívülről lehetne ugrani az talán a bolygó méretei miatt sokáig tartana, mivel ki kellene lépned a légkörből, aztán ugrani. Vagy légkörből való ugrás esetén több üzemanyagot használnál stb. Valószínű lehet majd ugrani de a mérleg másik oldalára is raknak majd valamit, hogy ne ugráljanak össze-vissza a népek.A légkörös harc témához meg annyit,hogy szerintem az lenne a legésszerűbb ha raknának egy időzítést a kvantumugrásra mint pl a freelancerben is volt, bár most is van de az nem elég hogy meg lehessen szakítani. Szóval ne aggódd túl a dolgot megoldják ezt is. A másik meg, szerintem azzal az atmospheric conditions dologgal annyit akarnak elérni hogy ne röppenj egyből a célhoz az aquiláddal hanem muszáj legyen leszállnod a bázison aztán a roverrel kelljen barangolni.
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
pgabor26
tag
válasz Link Stuart #43230 üzenetére
Mondjuk tényleg van abban valami, amit mondasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Facebook és Messenger
- Szólánc.
- Stellar Blade
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja