Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Enxtheone #2700 üzenetére
valószínűbb, hogy ha mondanak erre valamit, akkor az lesz, hogy a hajót csak a tulaja tudja kinyitni, és DNS és egyéb biometrikus azonosítók és életjelek alapján azonosít. amíg szét nem lövik, mert utána szabadon irányítható, hogy ne akadályozza a mentőcsapatok munkáját.
@(#2692) GypsFulvus2
hull id van. ha lopott hajóval járkálsz, akkor Te is büntethető vagy (akárcsak ma, ha egy lopott autóval állítanak meg). ha nem akarsz lebukni, akkor kell venned egy hamis hull id-t, ami nem lesz olcsó (ezt Chris maga mondta). azután már nem körözik majd a hajót.
@(#2688) Asaob
minden hajó jól látható és jól látható is marad, akárcsak a repülők, hiszen fontos, hogy ne ütközzenek stb. legalábbis ez addig van így, amíg legális polgári céllal repkedsz. ha rossz szándékú vagy, vagy a senki földjén jársz, akkor biztos átmehetsz lopakodóba.
("biztosúr, csak azért mentem a vaksötétben kivilágítatlanul 150-nel, mert hallottam, hogy ezen a környéken sok az olyan autólopás, ahol megállítják az autóst és kirángatják a kocsiból." nem hiszem, hogy elfogadnák.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest