-
GAMEPOD.hu
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tim82
félisten
Ha már Linux, akkor Fedora, CentOS és egyéb Red Hat-alapú disztrókra innen érdemes feltenni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Vasinger!
nagyúr
Ez a rádió, nem olyan rádió amire Te gondolsz. Ez a rádió Spotify féle rádió. Igazából én sem tudom pontosan ,de valami olyasmi, hogy emberek zenét hallgatnak Spotify-on és megosztják másokkal és Te is hallgathatod azt.
Nem sok értelme lenne egyébként se netes rádióknak ebben, egyrészt a minőségük miatt, meg úgy egyébként sem illik bele.
Prémiummal érezhetően jobb a minőség, érdemes kipróbálni 30 nap erejéig, én is ezt teszem jelenleg és utána szerintem maradni is fog.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest