-
GAMEPOD.hu
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zizidor #6143 üzenetére
Nem tudom most működik-e ez a megoldás, de régen nem működött volna. [Régen] a Spotify magyar előfizetéshez csak olyan PayPal accountot fogad[ott] el, amihez van regisztrálva magyar bankkártya. Nem kell arról fizetni, lehet feltöltött egyenlegből is, de az előfizetés elindításának pillanatában a kártyának regisztrálva kell lennie. (Elvileg arra használja, hogy a hozzáférési jogosultságot ellenőrizze, azaz a magyar bankkártya léte igazolja, hogy jogosult a felhasználó a magyarországi előfizetésre.)
(Legalábbis én beleszaladtam ebbe: az internetes vásárlásra használt bankkártyám nem volt alkalmas rendszeres fizetésre, ezért egyenlegből kellett paypal-lal fizetnem, és volt némi fejvakarás, mire rájöttem, hogy akkor is kell a kártya, ha nem arról fizetek...)
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Linux kezdőknek
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Xbox Series X|S
- Jövedelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest