Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca19 (a)

    aktív tag

    válasz #80977664 #6131 üzenetére

    Értelek. Igazából nem foglalkoztam sokat ezekkel a formátumokkal, és mivel szinkronos filmeket nézek, nem is érintettek annyira. A legtöbb szinkronnak DD5.1 (448kb/s) hangsávja van, már egy DTS5.1 is ritkaság.
    Így gyakorlatilag a mai napig egy 10 éves DVD lejátszós szett is optikai bemeneten eddig mindent lejátszott.
    (Az mondjuk igaz, hogy ezek a szettek anno nagyon drágának számítottak, némelyik 25-30 kg-ot nyom, ezekből még nem spóroltak ki mindent, mint ami manapság divat). Ezért éreztem úgy, hogy kissé túlerőlteted ezt a formátum témát. Most amúgy majd rákérdezek a megfelelő helyen, hogyha találkoznék TrueHD-s anyaggal, azt hogyan tudnám lejátszani, bár szerintem magyar szinkronnál jelenleg nem kell ettől tartanom.
    De én amellett kitartok, hogyha választhatnék egy soundbart mindenféle formátumtámogatással ahonnan egy helyről jönnek a HD hangok, vagy egy normális sztereót, ahol a bal-jobb normálisan van elhelyezve egymástól 2.5 méterre, akkor én az utóbbit választom (természetesen attól, hogy sztereo, dekódolja minimum a DD5.1, DTS5.1-es formátumokat). Pl az egyik soundbarom ezért az LG SJ7, itt távol tudom helyezni egymástól a bal-jobb csatornát. Ezt másik sb nem tudja pótolni, sokkal nagyobb a "tere".

    [ Szerkesztve ]

    http://www.diesel.com

Új hozzászólás Aktív témák